Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 37 от 107 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    здравейте, имам еs7000, и не мога да намеря опция да гледам 2 канала едновременно. търсих из нета и мисля, че няма такава. реших все пак да питам и тук, за да съм сигурен. говоря за обикновена картина в картината, примерно на единия прозорец канал 1, а на другия евроспорт...
    благодаря!
    от опцията канал в канала(КВК - мисля че така беше в менюто).Само че не знам нищо повече !!!Аз съм с булсат и когато дам канал в канала ми даваше канала от ТВ изхода не от HDMI
    КВК
    Меню → Система → КВК
    Можете да гледате едновременно програма, чиито канал е минал през тунера на телевизора, и видеоклип от един външен видео източник. Ако към телевизора е свързан Blu-ray плейър, например, можете да гледате телевизионна програма и Blu-ray филм едновременно, като използвате функцията КВК.

КВК Настройки: Картината от външния видео източник ще бъде в основния екран, а тази от тунера на телевизора в екрана за подкартина на КВК.
    –– Основна картина: Компонент, HDMI
    –– Подкартина: Телевизор
    това е от упътването !!! маи нямам да можеш да гледаш два различни канала
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-13 в 17:02.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    здравейте, имам еs7000, и не мога да намеря опция да гледам 2 канала едновременно. търсих из нета и мисля, че няма такава. реших все пак да питам и тук, за да съм сигурен. говоря за обикновена картина в картината, примерно на единия прозорец канал 1, а на другия евроспорт...
    благодаря!
    При новите телевизори тунера е само по един от тип, независимо дали е dvb-t/c/s. квк може да се гледа единствено ако едната част е някой канал а другата да е вързана по кабел (hdmi) с компютър.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

55F8000

5. Novice
    Тук е от
    Feb 2013

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте колеги,

От два дни имам UE40EH5300W ( закупен от техномаркет ) Samsung panel. Още несъм го изтествал напълно, но още от сега ми се случи интересен проблем:
    Реших да update-на firmware през онлайн ( LAN интеренет ). Показа ми, че има нова версия 001032, като старата мисля, че е 001029. Стартирах ъпдейта и го оставих така. Ъпдейта свърши ТВ-то беше спряло всичко изглеждаше О.К. ... НО след известно време ми се показа екрана "Има нова версия на firmware-a бла бла версия 001032"..WTF си викам аз!
    Влизам отново Support -> Software Update .. и какво да видя пише ми 001029 старата версия. Отново пускам онлайн ъпдейт ( с леко потрепваща ръка ). ТВ-то след извесно време каза "ти си с новата най-новата версия...". Та как да проверя дали ми се е ъпдейтнал телевизора или нещо е згъбясало ... мисля си сервизно меню ? къде по-точно в сервизното ?

Също така мога ли да спра standby mode, и да се power off-ва ?

Друг малък проблем, че пробвах да пусна Samsung Oceanic Demo 1080p 40Mbps mkv разширение ( незнам енкодването какво е ), но ми каза, че файловия формат не е поддържан и неможе да го пусне ? Възможно и аз да съм свалил някакъв смотан файл :-), но през Plex media server с малко найстроики трагна със сравнително добро качество, сигурно Plex-a го компресира допълнително.

Със следния файл, нямаше проблем:
    Jellyfish-40-Mbps.mkv High@L4.1 36 Mbps 40 Mbps 44 Mbps :60 286 MB
    Тестови видео файлове: Jellyfish Bitrate Test Files

Много се отплеснах.... хайде със здраве и се надявам някой да има предложение по първрия проблем

6. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте,

Искам да свържа телевизора си (SAMSUNG UE-32EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria) с компютъра. Ще ми трябва 10 метра кабел и се чудя какъв точно да взема, май съм се спрял на това:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...86-HDMI-10.0-M

Гледам, че има и стандарт 1.4 за 74 лв. , до колкото четох стандарта е за по-висока резолюция и за споделяне на интернет, а мисля че на мен не ми трябва

Ще може ли да ми препоръчате нещо, ако този кабел който съм харесал не струва?

7. Тук е от
    Mar 2013

Здравйте, и от мен
    Аз също се обзаведох с SAMSUNG UE40-ES6100, но още немога да се зарадвам.Картината е незадоволителна . На цифрова телевизия съм и засега сигнала минава през декодера на кабелния оператор и от там чрез SCART към телевизора.Пробвах няколко типа калибрации на картината но без резултат.Бихте ли ми дали някои насоки да подобря качеството на картината.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от S.Petrov Виж публикацията
    Здравйте, и от мен
    Аз също се обзаведох с SAMSUNG UE40-ES6100, но още немога да се зарадвам.Картината е незадоволителна . На цифрова телевизия съм и засега сигнала минава през декодера на кабелния оператор и от там чрез SCART към телевизора.Пробвах няколко типа калибрации на картината но без резултат.Бихте ли ми дали някои насоки да подобря качеството на картината.
    Честито
    А защо ползваш декодера на кабелният ти оператор, при условие че ТВ-то ти има вграден цифров кабелен тунер DVB-C ? Другата ти грешка е че си го свързал през Скарт....трябваше с HDMI кабел.
    Вкарай направо кабела в антенният вход на телевизора и го пусни да сканира ва ТВ програми.

Презентация на модели 2013
    Samsung TV 2013: больше, ярче, умнее! PixelPlus - интернет-магазин
    http://www.slideshare.net/sergeysmal...ungtv2013.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-03-13 в 16:06.
    357 одобрява това.

10. Тук е от
    Mar 2013

Ами защото съм лаик :rolleyes:. Знам, че телевизора ми разполага с DVB-C/MPEG4 тунер, но не бях сигурен дали става директно кабела към телевизора, че четох за някакви conax модули.Но ще пробвам.Благодаря за отговора.Това за HDMI не го разбрах то за кабелният сигнал ли се отняся или ако ми се наложи да вържа DVD или Blu-Ray тогава да ползвам HDMI за пренос на сигнала.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от s.petrov Виж публикацията
    ами защото съм лаик :rolleyes:. знам, че телевизора ми разполага с dvb-c/mpeg4 тунер, но не бях сигурен дали става директно кабела към телевизора, че четох за някакви conax модули.но ще пробвам.благодаря за отговора.това за hdmi не го разбрах то за кабелният сигнал ли се отняся или ако ми се наложи да вържа dvd или blu-ray тогава да ползвам hdmi за пренос на сигнала.
    Конакс модул и карта ти трябват за кодираните канали. Попитай в офиса на кабелният ти оператор за цена.
    Hdmi - hdmi можеше да свържеш декодера и телевизора - така телевизора ти получава цифров сигнал и пълната резолюция на картната/стига декодера да има такъв порт/. При скарт връзката имаш аналогов сигнал и ограничена резолюция.

12. Тук е от
    Mar 2013

Хм Няма да стане ако набуча директно caxial-а в тлевизора защото не мога да поставя картата от декодера без CAM Модул.Остава ми да пусна 2-ри coaxial от декодера на кабелната към входа на телевизора, кой от двата обаче ще работи нямам идея :rolleyes:.Искам да попитам и друго мисля си да изтегля един blackscren jpg. 1920 x 1080 за да тествам подсветката, обаче дали телевизора няма да ме метне като е напълно черен екрана и да изключи подсветката и да ми намаже ските, че всичко е Ок ?

13. Member Аватара на zarko359
    Тук е от
    Mar 2013

Здравейте имам нужда от съвет дойде време да взимам още един телевизор и разбира се това е Samsung,
    но не мога да реша кой модел е по добрия спрял сам се на 32'' повече място няма ( та въпроса ми е
    спрял сам се на UE-32ES6800
    и модела който ще дойде в бг след 2-3 месеца UN-32F6300 та питам заслужавали си да чакам новия модел дали е по добър за него не намирам с колко рам е с каква тактова честота е процесора има малко инфо в нета за новите модели .Може и да препоръчате друг модел да изчакам ако си заслужава, но да е 32'' мерси предварително

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Някой знае ли дали някъде се продава оригинална стойка за стена за ТВ Самсунг? Моя е 46ес6530.
    Защото в техномагазините няма оригинални, взех една, обаче сега трябва да купувам по-дълги болтове, ама трябва и да внимавам да не са много дълги и да ги гледам в екрана .

16. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от zarko359 Виж публикацията
    Здравейте имам нужда от съвет дойде време да взимам още един телевизор и разбира се това е Samsung,
    но не мога да реша кой модел е по добрия спрял сам се на 32'' повече място няма ( та въпроса ми е
    спрял сам се на UE-32ES6800
    и модела който ще дойде в бг след 2-3 месеца UN-32F6300 та питам заслужавали си да чакам новия модел дали е по добър за него не намирам с колко рам е с каква тактова честота е процесора има малко инфо в нета за новите модели .Може и да препоръчате друг модел да изчакам ако си заслужава, но да е 32'' мерси предварително
    колега, F6300 e мисля американски модел. Европейските са F6100, F6200, F6400. Повече за моделите можеш да видиш тук.
    Всички по-горе изброени модели са 2x core на 1GHz. за матриците не се знае още но предполагам че няма да има голяма разлика с S6800.

17. Member Аватара на zarko359
    Тук е от
    Mar 2013

Ами така като гледам май по добра 32ка от UE-32ES6800 не мога да намеря с колко ram е из нета
    но май това е най добрия за момента
    Този пост е редактиран от zarko359; 15-03-13 в 13:57.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

......
    Този пост е редактиран от saint056a; 15-03-13 в 16:22.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 107 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе