Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 36 от 107 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от kaki Виж публикацията
    каква е разликата с f6500
    Това е за американските модели, но предполагам и че европейските съвпадат на 95% с тази информация
    2013 Samsung TV Comparison Chart - HDTV News

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

здравейте и аз да питам нещо,в режим 3д led подсветката не свети цялата в 2д проблема го няма какъв ще е проблема,дайте съвет какво да направя ,тв е ue40es6530.Picture 632.jpgPicture 629.jpg

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tacho5 Виж публикацията
    здравейте и аз да питам нещо,в режим 3д led подсветката не свети цялата в 2д проблема го няма какъв ще е проблема,дайте съвет какво да направя ,тв е ue40es6530.
    По какво съдиш, че при 3Д режим не работи цялата подсветка ? При всички модели с 3Д, подветката преминава в режим на увеличена яркост за да се компенсира затъмняването причинено от очилата.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    По какво съдиш, че при 3Д режим не работи цялата подсветка ? При всички модели с 3Д, подветката преминава в режим на увеличена яркост за да се компенсира затъмняването причинено от очилата.
    съдя по това, че:1 картината става по тъмна гледайки я без очила разликата е осезаема 2 самия тв има индикатор за консумирана енергия стои на първо деление надоло пада на горе не се качва и 3 аз вярвам на очите си все пак,но за достоверност ще направя още някоя снимка на една и съща картина в 2д и 3д. има и още една подробност,като гледам филм с DLNA който плеяра на тв си го разпознава че е 3д,като го прехвърля на 2д подсветката работи по същия начин,а когато ми излезе said by said подсветката работи нормално до натискането на копчето за 3д и тогава става като на снимката.

- - - - - - - - - -

ето още снимки първа в 2д другите 3д
    Picture 1274.jpgPicture 1275.jpgPicture 1276.jpg
    Този пост е редактиран от tacho5; 10-03-13 в 13:40.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tacho5 Виж публикацията
    съдя по това, че:
    1. Картината става по тъмна гледайки я без очила разликата е осезаема
    2. Самия тв има индикатор за консумирана енергия стои на първо деление надоло пада на горе не се качва и
    3. Аз вярвам на очите си все пак, но за достоверност ще направя още някоя снимка на една и съща картина в 2д и 3д. Има и още една подробност, като гледам филм с DLNA който плеяра на тв си го разпознава че е 3д, като го прехвърля на 2д подсветката работи по същия начин, а когато ми излезе said by said подсветката работи нормално до натискането на копчето за 3д и тогава става като на снимката.
    Чудничко.... Да не би да си пуснал в менюто някакъв икономичен режим ?
    Освен при 3Д режим да превключва само на половината светодиоди, които пък от своя страна да работят на максимален режим.
    Но ако сравним снимки 1 и 2 ще видиш, че почвата с тревата/близкият план долу/ във 2-рата снимка е по-светла спрямо първата снимка /има и промени в цветовите настройки/.
    Пробвай да потърсиш ъпдейт - направи го и пиши пак ли се държи така.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

значи пробвал съм всички варианти, с икономичен без него но ефекта е един и същ аз също сам стигнал до извода че не светят всички диоди но исках и друг да го каже а разликата в снимките идва от фотоапарата трябва да го направя на ръчна бленда но не ми се ръчкаше, преди малко направих още две снимки но и те са на автомат, а за ъпдейтите сам с последния 001032, забелязах че си имам съратник със същия модел тв писах му да провери при него как е. да се надяваме че не е от панела ,че аз какъвто сам калитко моя е AU Optronics като си помисля че го купих юни месец, на скъпите цени , и после взех да се информирам какво да гледам,хубаво си бях харесал 7ма серия ама пустите му пари все не стигат. пак и данните за 6та серия ги четох от каталога за 2011г. но тези от 2012нямат нищо общо с техния предшественик.
    А и да допълня нещо друго най добрата сверка за силата на светене на подсветката са надписите на менюто на тв тяхната яркост се мени непрекъснато,единствено в режим мovie подсветката не играе, но в режим 3д става още по тъмна и най осезаемо се виждат тъмните петна много е дразнещо,хубаво че го няма в 2д че тогава ще се гътна.

- - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от MUERTE Виж публикацията
    Мерси пичове.
    Нетката се оправи, сигурно защото от Самсунг са си оправили страниците, за които писа и augata. Нещата сега са "ток", но адски ме дразни да навигирам с дистанционното вместо с мишка. Еййййй голем зор! Ама вече се справям доста прилично. Въпреки това скоро ще си взема и безжична клавиатура и мишка. Кофтито на този вариант е че 2 от трите юесби входа ги губя.

А ако може да помоля за някакви конкретни настройки (калибрация) за 40ES6530, че нещо не мога да ги нацеля, а вариантите са доста много.

Бе то ясно, че ще ви досаждам много тука, щото съм на ВИ със съвременната техника, но ако може и един въпрос извън темата - Защо не мога да си сложа снимка (аватар) на профила. Имам готова, не е голяма, като вляза да редактирам в профила си ми я дава налична, а като пиша - не излиза! Странна работа.

Вземи си комплект клавиатура с мишка хем е по евтин вариант хем USB то ти е свободно.
    Този пост е редактиран от tacho5; 10-03-13 в 18:49.

10. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

Тачо да разбирам ли, че има клавиатура и мишка, които работят с 1 флашка?

11. Тук е от
    Feb 2013

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Аз ползвам обикновена безжична китайска мишка и работата в УЕБ браузъра е по-лесна,за Самсунг клавиатура пари не ми се даваха.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Тачо да разбирам ли, че има клавиатура и мишка, които работят с 1 флашка?
    Има, и ги продават навсякъде:
    Клавиатури[chr][115]=%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+%D0%B8+%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B0

http://www.technopolis.bg/b2c/cat/0/...68002481B479E9

Клавиатури :: Technomarket Bulgaria

13. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Стара Загора

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov Виж публикацията
    има, и ги продават навсякъде
    мерси. смятах, че двете устройства ползват различни usb. дори от линка дето си ми пратил си избарх.

към христослав2 - писах лс на тачо5. направих като него - при 3д, при мен, картината става доста по-наситена цветово и по-ярка, както каза и ти. но консумацията на ток при мен пада, котаго съм на 3д. не знам дали така трябва да е, а и не знам къде да проверя, но от това, което виждам на неговите снимки е точно обратното.
    при един от двата тв (моя и неговия) нещо не е наред. при мен 2д картината е по-бледа и "убита", но показва по-висока консумация на ток, а при 3д е по-ярка и наситена, но консумацията спада с половин деление. при него е по-различно, ако снимките му са верни - разхода му на ток отново пада при 3д, но картината му е доста по-бледа. странно.
    кой от нас да търчи в сервиза според теб?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-03-13 в 15:09.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

аз си мисля за втори самсунг и то от новите http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UNG-UE-32F5000
    но нещо ме притеснява дали да е от новите модели или от старите особено неравномерната подсветка

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

към христослав2 - писах лс на тачо5. направих като него - при 3д, при мен, картината става доста по-наситена цветово и по-ярка, както каза и ти. но консумацията на ток при мен пада, котаго съм на 3д. не знам дали така трябва да е, а и не знам къде да проверя, но от това, което виждам на неговите снимки е точно обратното.
    при един от двата тв (моя и неговия) нещо не е наред. при мен 2д картината е по-бледа и "убита", но показва по-висока консумация на ток, а при 3д е по-ярка и наситена, но консумацията спада с половин деление. при него е по-различно, ако снимките му са верни - разхода му на ток отново пада при 3д, но картината му е доста по-бледа. странно.
    кой от нас да търчи в сервиза според теб?
    Никой не трябва да ходи в сервиза.
    В активиран 3Д режим, телевизора автоматично преминава в друг режим на картината - увеличени цветове и яркост/ работят само половината диоди, но на максимална яркост откъдето и идва намалената консумация на ток.

Причината да има промени в режима на картината, са 3Д очилата които имат собствен контраст - тоест при гледане през тях картината е леко затъмнена. За да се компенсира това затъмняване - в ТВ се увеличават яркоста и наситеноста на цветовете.

17. 357
    357 е офлайн

Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    Варна

още малко инфо за новите модели - Samsung UN65F8000

18. Тук е от
    Dec 2012

здравейте, имам еs7000, и не мога да намеря опция да гледам 2 канала едновременно. търсих из нета и мисля, че няма такава. реших все пак да питам и тук, за да съм сигурен. говоря за обикновена картина в картината, примерно на единия прозорец канал 1, а на другия евроспорт...
    благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 107 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе