Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 27 от 107 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Много е зле , това на какъв режим е - ако можеш отивай и го сменяй .

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Bobini Виж публикацията
    Вчера си взех 40ES6100. Естествено е с неравномерна подсветка. Направих няколко снимки. Знам, че това е проблем, неотсраняем напълно. Как ви се струва моя. До каква степен е приемливо.

При мен на ES6710 е доста по слабо изразена и с правилните настройки вече е незабелижима.Струва ми се че е доста силна при тебе.Намали яркоста малко и нивото на черния цвят

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Ако може да си малко по точен какви настройки да на правя, ще съм благодарен. Или да го връщам и да вземам друг, евентуално?

5. Тук е от
    Dec 2010

Ами намаляваш нивото на подсветката, спираш черното и динамичния контраст.Също ако не ти се занимава да си играеш с настройките гледай на режим филм, като пак намалиш малко подсветката.Така като гледам от снимките нивото и според мен е на максимум и няма как да не се проявява ефекта в черни сцени.Като цяло обаче въпреки всичко ми се струва че неравномерната подсветка е много.При мен има само една зона и тя не се вижда с правилните настройки.Но дори и да е така не смятам, че пак ще ги виждаш ефектите при нормално гледана, освен ако не седиш в тъмна стая на черен екран и да си викаш бре колко гадно.Иначе ме съмнява и че ще можеш да върнеш телевизора защото това на практика не е производствен дефект а си е технологичен проблем, с който би трябвало да си наясно когато си взимал тв-то.Истината е че какъвто и телевизор с Едж лед да вземеш ще си е така-въпрос на по-евтина технология.Същото е положението и при 7 и 8 серия-убедих се лично така че си свиркай, телевизорите са си добри.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Отидох и смених телевизора. Довечера ще тествам да видя как е новия, че сега нямам време.

- - - Обновено - - -

Ето новия как изглежда, няма нищо общо с предния. Същите настройки, като направих тестовете като загря хубаво 3-4 часа.

7. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Ееее, това вече е друго нещо. Със здраве да си го ползваш!

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Можело значи - айде сега честито и повече без проблеми !

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Благодаря . Страхотен форум.

11. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте,от известно време имам проблем GUIDE на телевизор Samsung,по точно изведнъж изчезна информацията за всички програми.Опитах със настройка на час и дата,но пак не се появява информацията в GUID-a!Интересното е ,че от копче Info дава информация за това какво се излъчва в момента...Някой има ли някаква идея какъв може да е проблема?Благодаря!

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някакво мнение на собственици на SAMSUNG 46EH5300?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cvetipeti Виж публикацията
    Здравейте,от известно време имам проблем GUIDE на телевизор Samsung,по точно изведнъж изчезна информацията за всички програми.Опитах със настройка на час и дата,но пак не се появява информацията в GUID-a!Интересното е ,че от копче Info дава информация за това какво се излъчва в момента...Някой има ли някаква идея какъв може да е проблема?Благодаря!
    Предполагам че кабелният ти оператор си експериментира с настройките на EPG генератора. Провери в съседите си дали и при тях нещата стоят така.

Корейците обявявиха нов комплект за разработка SDK 4.0 за платформа Smart TV. Новата версия позволява разработването на приложения, които са съвместими с новата платформа "Смарт TV 2013" на Samsung, сега позволява да работите не само на компютри с Windows, но също така и от PC с Linux или Mac OS X, и също обезпечена подкрепата на езика за програмиране HTML 5

Development Kit включва и емулатор, за да проверите правилното функциониране и пълна съвместимост на приложенията с платформата Smart TV Samsung 2013, 2012 и 2011

SDK Download - SAMSUNG SMART TV APPS Developer Forum

Цени на модели 2013

Samsung 46F8500 - 2.799 Euro
    samsung 55F8500 - 3.799 Euro
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-02-13 в 17:01.

14.  

15. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Знаете ли, като чета тук форума и гледам приложените снимки за новите модели на Самсунг, все повече се убеждавам, че съм имал късмет да си купя модел на Самсунг-2010г. обикновено LCD-LE40С650.
    Вярно, няма 3D, дебел е, но в сравнение с недостатъците на по-новите модели/2011 и 2012/, направо е дребен недостатък спрямо това, което гледам и чета за тънките му по-нови събратя.
    Даже, мислех да си увелича размера на 46" или 50", но засега ще се въздържа, дано тази година Самсунг си оправят нещата с подсветка и др. недостатъци, за да ме зарибят отново.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

колеги, някой знае ли дали на модел UE32D6500 може да се закачи безжична клавиатура? Че се мъча тука а нещо не става...

17. Тук е от
    Dec 2010

Безжична само оригинална на Самсунг. Иначе май няма да стане.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от morfeus Виж публикацията
    Безжична само оригинална на Самсунг. Иначе май няма да стане.
    е лошо вече купиь клавиатура и bluetooth на logitech. Някой може ли да потвърди, че ако не става да ходя да я връщам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 107 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе