Много е зле , това на какъв режим е - ако можеш отивай и го сменяй .
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Много е зле , това на какъв режим е - ако можеш отивай и го сменяй .
Ако може да си малко по точен какви настройки да на правя, ще съм благодарен. Или да го връщам и да вземам друг, евентуално?
Ами намаляваш нивото на подсветката, спираш черното и динамичния контраст.Също ако не ти се занимава да си играеш с настройките гледай на режим филм, като пак намалиш малко подсветката.Така като гледам от снимките нивото и според мен е на максимум и няма как да не се проявява ефекта в черни сцени.Като цяло обаче въпреки всичко ми се струва че неравномерната подсветка е много.При мен има само една зона и тя не се вижда с правилните настройки.Но дори и да е така не смятам, че пак ще ги виждаш ефектите при нормално гледана, освен ако не седиш в тъмна стая на черен екран и да си викаш бре колко гадно.Иначе ме съмнява и че ще можеш да върнеш телевизора защото това на практика не е производствен дефект а си е технологичен проблем, с който би трябвало да си наясно когато си взимал тв-то.Истината е че какъвто и телевизор с Едж лед да вземеш ще си е така-въпрос на по-евтина технология.Същото е положението и при 7 и 8 серия-убедих се лично така че си свиркай, телевизорите са си добри.
Ееее, това вече е друго нещо. Със здраве да си го ползваш!
Можело значи - айде сега честито и повече без проблеми !
Благодаря . Страхотен форум.
Здравейте,от известно време имам проблем GUIDE на телевизор Samsung,по точно изведнъж изчезна информацията за всички програми.Опитах със настройка на час и дата,но пак не се появява информацията в GUID-a!Интересното е ,че от копче Info дава информация за това какво се излъчва в момента...Някой има ли някаква идея какъв може да е проблема?Благодаря!
Някакво мнение на собственици на SAMSUNG 46EH5300?
Предполагам че кабелният ти оператор си експериментира с настройките на EPG генератора. Провери в съседите си дали и при тях нещата стоят така.
Корейците обявявиха нов комплект за разработка SDK 4.0 за платформа Smart TV. Новата версия позволява разработването на приложения, които са съвместими с новата платформа "Смарт TV 2013" на Samsung, сега позволява да работите не само на компютри с Windows, но също така и от PC с Linux или Mac OS X, и също обезпечена подкрепата на езика за програмиране HTML 5
Development Kit включва и емулатор, за да проверите правилното функциониране и пълна съвместимост на приложенията с платформата Smart TV Samsung 2013, 2012 и 2011
SDK Download - SAMSUNG SMART TV APPS Developer Forum
Цени на модели 2013
Samsung 46F8500 - 2.799 Euro
samsung 55F8500 - 3.799 Euro
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-02-13 в 17:01.
Знаете ли, като чета тук форума и гледам приложените снимки за новите модели на Самсунг, все повече се убеждавам, че съм имал късмет да си купя модел на Самсунг-2010г. обикновено LCD-LE40С650.
Вярно, няма 3D, дебел е, но в сравнение с недостатъците на по-новите модели/2011 и 2012/, направо е дребен недостатък спрямо това, което гледам и чета за тънките му по-нови събратя.
Даже, мислех да си увелича размера на 46" или 50", но засега ще се въздържа, дано тази година Самсунг си оправят нещата с подсветка и др. недостатъци, за да ме зарибят отново.
колеги, някой знае ли дали на модел UE32D6500 може да се закачи безжична клавиатура? Че се мъча тука а нещо не става...
Безжична само оригинална на Самсунг. Иначе май няма да стане.