Не е много зле , но трябва сам да си прецениш . Нали няма да си купиш нещо само като си чел за него , а не си го проверил наживо ?
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Не е много зле , но трябва сам да си прецениш . Нали няма да си купиш нещо само като си чел за него , а не си го проверил наживо ?
Ооо гледах го доста и ми хареса,затова бяхслед това бях шокиранн че е 50,CMR върши чудеса явно!
А ако беше 5000 Хц , как щеше да се почувстваш , на седмото небе ?
Има си софтуерни магии за подобряване на качеството , но при кофти входен сигнал , няма оправия .
Мда... като с динамичния контраст....
За тв програмите съм се примирил,а колкото по голям дисплея,толкова по зле става...
Неслучайно по магазините ефирна телевизия не пускат.
Не знам с цифровата ефирна как е,че ще се наложи и такава да ползвам.
Я кажете,нормално ли е през таблет с all share на тв да не излизат субтитрите на нито един филм?
Този пост е редактиран от Delyan; 28-09-13 в 15:41.
Koнсултантът от Самсунг не знаеше дали дисплея на 6400 е 50 или 100 Хз,но логически стигна до извода е трябва да е 100,понеже за активното 3Д трябвал 100 Хз дисплей
Да - за 6400 бях написал че е 100Hz по снимка от сервизното меню - дадена от колега тук във форума.
Погледни в тази таблица 6100, 6200, 6300, 6400 са 50Hz, 100 херцовите започват с 400Hz CMR
http://markselectrical.co.uk/siteima...msung-2013.png
Все още имам някои съмнения относно инфото....за 100hz-овият панел
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-09-13 в 23:51.
Това с новата икона е от актуализация на Smart Hub.
При мен на ES6100 след актуализация на фърмуера и на Smart Hub започна да ми излиза едно съобщение. Пиша Ви го дословно: "Телевизорът трябва да акт. софтуера за упот. на прем. VOD услуга в Smart Hub. Актуал. на телев.? - ДА/НЕ"
Натискам "ДА",но нищо не става и след известно време пак излиза. Някакви идеи за това какво означава и какво да направя???
п.п. Телевизорът е свързан към интернет.
Странно,такова съобщение не съм виждал, а актуализация мина,кога излиза?