Svetlio,
Мерси за инфо-то ще разгледам предложените по-горе варианти.
от 3м ще се гледа, но мястото за поставянето продоопределя максималният диагонал, който в момента е 42 инча.
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Svetlio,
Мерси за инфо-то ще разгледам предложените по-горе варианти.
от 3м ще се гледа, но мястото за поставянето продоопределя максималният диагонал, който в момента е 42 инча.
За 3 м 40-42" е малък , както и да го погледнеш - секция с "дупка" :D ли е ?
дам с дупка, и немога да "изрежа" по-голяма за това ще прегледам опциите за по-добър 42 инчов тв
мерси
@Danko, наистина разликата между ES7000 и ES8000 е само в Micro Dimminga и в дизайна. Ако не държиш на този жестов и гласов(който няма Български) контрол, то и аз ТВЪРДО съм за Сонито HX850!! Първата разлика, която ще видиш определено е в 3D-то и тя ще е в ползва на Сони, а очилата, които има това Сони в комплекта са уникални и като дизайн Пък и плюс това Сонито в момента върви в кашона по твой избор - с Блу-рей плеър, 2 броя очила и цялата колекция Джеймс Бонд филми. Може да си го вземеш пък или само с 2 броя очила, на малко по-ниска цена. Пиедестала също му е уникален с вградените говорители! Просто телевизор - мечта. Губиш флаш плеъра при сонито също. Прецени ТИ какво искаш - играчка или телевизор! И на последно място нека не забравяме Gorilla GLass-a при сонито
П.П: Слагали сме HX750 до ES7000 с един и същ сигнал - е сонито го утрепа
Поздрави!
Вие направо ме утрепахте Искам по-добър 42' телевизор и явно на 2-3 места казват че сони-то е по-добро за този размер Явно тази седмица ще търся да видя на живо Сонито, защото гледах до сега Панасоник, ЛГ, Самсунг и малко клонях към Панасоник-а заради по-добрият контраст и по-силното черно. Сега ще ходя на лов за Сонита мерси! Силно се радвам че не си го взех, преди да прочета форумите ! Мерси за инфото още веднъж !
Сонито/Самсунга обаче ти идват на 40". Кой модел все пак гледаш на Панасоник?
https://www.technomarket.bg/products...ic-tx-l42wt50e
Ето това бих казал, че е уникалният модел. Най-високият клас от тази година на Панасоник! Страхотен контраст и детайлност в картинката, наистина реални цветове. Отвореният браузър има и флаш плеър, медийният плеър поне до това, което аз съм тествал до сега работи перфектно и няма проблем със субтитрите. От менюто може да си избереш какъвто енкодинг пожелаеш! Изпробвано работи и с безжична клавиатура на Logitech, но без маус пада. Ако си от София заповядай в магазина, ще ги тестваме моделите на място. Пиши ми ЛС, ако искаш подробности. 3Д-то също е уникално и бих казал, че е същото като на Сони! Очилата са малко скъпи - 150лв, но и Сонито не отстъпва много много на цена от тази гледна точка. Поне в комплекта имаш също 2 броя Тук е време да отбележа, че и конвертора на Панасоника страшно много ме кефи, дори и на обикновенна ефирна телевизия!!
Поздрави.
Мерси, ще помисля и ще Ви пиша допълнително.
Лека вечер и успешна седмица на всички.
Таблица със спесификациите на модели 2012 година
http://s019.radikal.ru/i637/1204/ea/ee7b4a742a9c.gif
Въпроси и отговори /на руски/
http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=4363782
http://www.allrussian.info/index.php...hreadID=145262
ТВ през ноща сам се включва и свети екрана
Включена е функцията за автоматично обновяване.
Меню – Подръжка – Обновление софтуер – Обновление в режим очакване – Изкл
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 18:39.
Здравейте, някой пробвал ли е телевизор Samsung D6500 или ES6300 pair-нати през wireless с TP-Link TL-WR1043ND да play-ва видео, музика и т.н. от източник закачен на usb порта на рутера - dongle или външен харддиск. Firmware-ите на телевизора и рутера са стоковите последни версии. От "източници" на ТВ-тата мрежата (MediaServerRoot) стои с въпросителна, може да се отвори, но няма съдържание, което да се възпроизведе. Между 240-250стр. на ръководствата има описание на въпроса, но не и отговор на конкретният проблем. Ясно е, че може да си стриймвам съдържанието през AllShare-а или директно през HDMI или USB портовете на TB-тата, но ме гложди защо не виждам източниците закачени на рутера. Ако някой помогне ще съм благодарен.
здравейте
как да извадя звук от тв-то /UE 32D6530/ към домашното кино /самсунг тз 212/ , но да не е през слушалките
благодаря предварително
С оптичен кабел , ако дом. кино има такъв вход.
точно с оптичен кабел съм, ама нищо не се получава.
нито има образ и звук от дом.кино към тв-то, нито от тв-то към домашното кино.
ако някой знае настройки, кабели и т.н. да сподели моля.
благодаря