Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 14 от 107 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    Е то моя си има карта, няма как без такава да стане. Ще видим като дойдат какво ще кажат, дано проблема да е в кабелната и тяхното устройство...
    A в кой вход вкара кабела?!провери накрайника на кабела!!!!

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    finzi, трябва да инсталираш на компа си DLNA сървърче. Най-лесен (и тромав) е Allshare софтуера на самсунг който можеш да си изтеглиш от сайта им.
    Лично аз ползвам serviio и ми върши чудна работа на mac book-a.
    аз имам проблем със serviio не ми позволява да гледам 3д филми и не всички файлове ми отваря. Къде ли не се рових за и не можах да ги подкарам!!!!

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Plastic, да не би случайно профила ти да е като на снимката (Generic DLNA profile) ?
    serviio.png

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Plastic, да не би случайно профила ти да е като на снимката (Generic DLNA profile) ?
    serviio.png
    ами първо се появи само тв със зелено
    после се появи и оранжево след доста ровичкане но не помня какво точно пишеше
    и в двата варианта не тръгна!!!!

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Намери първо кой е IP адреса на телевизора ти. После от конзолата на serviio срещу адреса има профил, кликни върху General DLNA Profile и го смени от падащото меню с правилният който отговаря на телевизора ти.

При мен е това:
    serviio.jpg

6. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    Благодаря stenly, страшен си, оправих се. Единственият ми проблем е че не ми разпознава каналите, като пъхна картата за цифровата телевизия (използвам ci adapter) - "слаб или никакъв сигнал проверете кабела". 2 часа как ли не го въртях, опитвах да сканирам канали, но нищо, все едно нямам пъхнато нищо. Има ли някаква допълнителна опция, която ми убягва или това вече може да е проблем с телевизора или ci adapter (картата знам че работи, защото я пробвам на друго устройство и е ок там)
    Аз имах подобен проблем с падкарването но цифровата телевизия.
    Когато техниците дойдоха да сложат модула се оказа че не работи и както при теб не намира никакъв сигнал.
    Пробваха още 2 модула и пак нищо. Ходиха до офиса си и донесоха още 3 модела CI.
    Оказа се че телевизора ми не работи с програмираните им модули а тръгна с модул на Конакс със карта.
    И досега вече година и половина няма проблеми.
    Мисля , че е най-добре да се обадиш на техниците от кабелната и те да доидат и да пробват с друг модул.
    Телевизора ми е Самсунг модел 32С450.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Disho Виж публикацията
    Ще може ли линк или някакви препоръчителни настройки на цветовете при Samsung UE40EH5000,че доста се порових във форума и в интернет и не можах да открия нищо.Благодаря .
    Пробвай с тези макар че са за 32"
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

настройки 46ЕS6800
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=252%2C513
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=371%2C685

Цитат Първоначално публикувано от hkr68 Виж публикацията
    А заслужава ли си 46es8000 за 500лв повече пред 46es7000?
    Не - разликата е само в дизайна и възможноста за хардуерен ъпгрейд.
    8000 отзад има допълнителен слот- Smart Evolution/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-12-12 в 20:42.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2012

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Наскоро си купих Samsung es 6710 и си изтеглих serviio. До тук добре, но се появи един проблем - субтитрите. Когато пускам 3Д филми не ми излизат, а когато е 2Д ми излизат с някакви йероглифи на странен език. Така се получава с безжичния интернет, а когато го свързвам с кабел всичко си е нормално. Как да оправя този проблем ??

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Плеъра на Самсунг не подържа 3Д субтитри. За 2Д титрите на маймуница, като пуснеш плеъра , от бутона tools и от менюто "Настройки субтитри" дай на кодиране - кирилица.

11. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Плеъра на Самсунг не подържа 3Д субтитри. За 2Д титрите на маймуница, като пуснеш плеъра , от бутона tools и от менюто "Настройки субтитри" дай на кодиране - кирилица.
    Благодаря много за бързия отговор. Значи за да гледам 3Д филм със субтитри трябва да свързвам HD кабела?

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Да, ще трябва да вързваш компа ако искаш 3д субтитри. На мен не ми пречат и стандартните през ДЛНА.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

настройки 46ЕS6800

В момента съм с тези настройки ни не съм очарован от цветовете!!!! Може и до свикване на окото да е но след барането на различните цветове не добре за мен лично.Едва ли има разлика 40 и 46 инча

14.  

15. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Да, ще трябва да вързваш компа ако искаш 3д субтитри. На мен не ми пречат и стандартните през ДЛНА.
    А от къде да вкарам стандартните?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Plastic Виж публикацията
    настройки 46ЕS6800

В момента съм с тези настройки ни не съм очарован от цветовете!!!! Може и до свикване на окото да е но след барането на различните цветове не добре за мен лично.Едва ли има разлика 40 и 46 инча
    Настройките варират от бройка до бройка - няма два еднакви видеопанела, има разлика и от диагонал до диагонал поради поставените различни матрици, също така в един и същи диагонал често се поставят два модела матрици.

Настройките съм ви ги дал като насочващи, вие сами трябва да пипнете допълнително тук-там докато ви хареса.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2009

ES7000 и ES8000 имат разлика и в подсветката

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

bojo789 единственото условие е филма и субтитрите да са с едно и също име. За другото ще се погриже плеъра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 107 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе