Тука F6500 го дават с 200 херца панел :D. колко е вярно обаче не мога да кажа.
F6400 200Hz (100Hz реални). Пише че F6400 е наследника на ES6100 който пак е със 100 реални, но ще видим...
SAMSUNG 2013
seriaF.jpg
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Тука F6500 го дават с 200 херца панел :D. колко е вярно обаче не мога да кажа.
F6400 200Hz (100Hz реални). Пише че F6400 е наследника на ES6100 който пак е със 100 реални, но ще видим...
SAMSUNG 2013
seriaF.jpg
Този пост е редактиран от augata; 20-03-13 в 13:04.
Здравейте, кой е най-новия фърмуер за LE46C650, как се ъпдейтва и как подобрява нещата в телевизора?
Здравейте и от мен,
Случайно някои да има идея защо AllShare го няма в приложенията на 46F6400 ?
Пробвах да ъпдейтна фирмуера, дава че е с последната версия. Пробвах да намеря приложението в Samsung Hub или Apps не знам точно как се казваше мястото с приложенията, но нищо (използвах търсачката, също така търсих и в менюто Videos).
Аз го намерих по случайност...оказа се, че от бутона сорс се свързва телевизора с устройствата.
Видях, че има една възможност, която ми е интересно да тествам, казва се Screen Mirroring. Предполагам, че това е пускане на телевизия на други устройства,примерно телефон. GSM-а ми е СГС2 и се опитах да ги свържа, но нещо не ми се получи. Някаква идея как се ползва този мироринг?
Този пост е редактиран от sandokan4e; 20-03-13 в 01:28.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-03-13 в 16:38.
По мои наблюдения, във високият клас/последните два модела/ се поставят 200 херцови панели.
В горната половина на средният клас, се поставят 100 херцови, а от там всички надолу са 50 херцови.
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1363672974
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-03-13 в 17:34.
Смарт хъб-а пак се ъпдейта. Вече има приложение Voyo.bg. Честито на хората които го ползват![]()
Добре де, аз ли съм тъп или нещо не е наред.
Пуснах ново търсене на канали и намирам само аналогови... Кво ли не пробвах до сега. Би трябвало да става с:
1. Избод на страна: Друга (за цифрова тв)
2. търсене - кабелна, цифрова
3. пълно търсене/мрежа (все тая)
Ама не става - 0 намерени канала.
С кабелна съм, кабелът директно влиза в ТВто, имам карта.
Недоумявам...
Пробвах с други страни, но ми дава само страни от източна Европа и няма ефект. От менютот Система/Настройки май имаше повече страни, довечера ще пробвам.
Сега като се замисля, онзи ден влизах в сервизното меню, но не съм променял нищо (поне не и съзнателно) Но не мисля, че проблема е там.
Оказа се че греша тотално.
Модел за щатите UN-55ES6100F, произведен November 2012.
В сервизното меню е изписан 55r1Af6E (panel type) - което означава, че панела е 100Hz
Излиза че цялата 6-та серия е със 100 херцови панели.
Извинявам се на всички, които съм подвел с написаното преди.
До 2 дни ще поправя таблиците.
е нищо поне е що годе добра новина, че ако повечето бяха по 50 херца вече щях да обява самсунг в тотална подигравка с потребителите на тия цени който ги предлагат. Да се надяваме ли че F6400 и той може да е 100 херцов?!
За какво ще ги обявиш? Те ти дават продукт с разни наименования - 100, 200, 300, 1000..CMR. Имаш ли го, да. Ами матриците? Имаш Ultra clear, незнам си какъв панел с VA матрица, това е. Ако искаш купуваш. Да не мислиш, че са само те?
Ти реално сега виждаш ли размазване? Ами ако се окаже 100Хц реални и пак виждаш размазване?