При мен си се актуализира до 1032 през нета без никакви проблеми.
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
При мен си се актуализира до 1032 през нета без никакви проблеми.
Да и аз не успях през нета и го свалих на флашка от сайта на Самсунг и от там направих ъпдейта.
В сайта на Самсунг за 1032 пише: Upgrade File(USB type)
Съществува, но е на сервизната страница, а за да получиш достъп с парола трябва да подкупиш сервизният инструктор на Семсун :rolleyes:
Тук руските колеги пишат за серия Е
Сервисное меню для ТВ Samsung. FAQ на первой странице. [1] - Конференция iXBT.com
Взех този телевизор http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-32EH5000 и сега искам да гледам някой филм на флашка,обаче не знам дали има изисквания каква файлова система да е флашката?В книжката нищо не пише за това,а не искам да е fat32,за да може да качвам филми над 4 ГБ.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-02-13 в 17:05.
И аз така си мислех, защото опитах да търся из нета, но не намерих. Освен това предпочитам да е на английски ако имаше изобщо, защото от руски като нищо ще объркам нещо... не го предпочитам изобщо.
А какво ще рече сервизната им страница и само техни служители ли имат достъп до там? Питам, защото мога да питам на едно друго място, официален техен сервиз.
Така,филма си тръгва,обаче субтитрите вървят на арабски.Влизам в менюто и на система при събтитри пише,че функцията не е налична.Как да ги направя на кирилица?Моля ви помогнете ;(
Когато тръгне филма, натисни от дистанционнот бутона Tools. Настройка на субтитри и там си избери Кирилица.
Мерси много
А като изгледам филма,давам exit и махам флашката,или има и някакви по-безопасни начини като при компютрите-safely remove hardware?
Няма проблем и с FAT32 и с NTFS .
А защо ня накои реплики пред буквите стои {Y:} ?
Защото телевизора не разбира таговете при субтитрите. Мисля, че {Y:} беше да окаже на плеъра да показва субтитрите с главни букви.
Значи няма как да го скрия тоя знак?
Има. Редактирай си субтитрите от компа. Другият начин е да не обръщаш внимание на такива дреболии. Хората с други марки телевизори които трябва да конвертират DTS звука в друг формат са къде по-зле.