А за UE-32F6400 тук има нов фърмуер. Може ли да се използва за моделите купени тук в България и дали някъде пише какво нова има в него.
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
А за UE-32F6400 тук има нов фърмуер. Може ли да се използва за моделите купени тук в България и дали някъде пише какво нова има в него.
Ами тази цена не е много добра за лед тв.SAMSUNG 7 и 8 серия са даже по-скъпи.Така,че остава само :
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
Другите са голям компромис към качеството на картината,по-лесно е да избереш евтин тв отколкото на такава средна цена.
Днес в Технополис има допълнително 11% отстъпка,така,че ти идва към 1200 лв.
Ето едно от многото мнения за най-добрите
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ions-a404.html
Този пост е редактиран от cable; 13-04-13 в 10:12.
за 1500 може да си вземеш 40ES6800 ... 400 hz smart ...
Здравейте,
Преди 2 седмици от ТМ си купихме Samsung 46ES7000. Беше изкаран на витрина и до него беше поставен Samsung 46ES8000. Двата работеха на един и същ HD канал и след моя молба настройките на картината на двата телевизора бяха направени абсолютно идентични. Имаше разлика! Осмата серия имаше някак по-светъл, по-ярък, по-жив и контрастен цвят. Честно казано той ми хареса повече, но не ми се даваха 500 лева отгоре и реших все пак да взема ES7000. Но все пак тази по-добра картина на осмицата не ми даваше мира. Имам един приятел - управител в един от ТМ, обадих му се и му обясних какъв е проблема и той каза че ще ми намери чисто нова неразпечатвана бройка на 46ES7000 и ще ми я подмени (моята беше витринна, тъй като нямаше друга бройка в магазина). Днес отидох в същия ТМ, смених си моята седмица с чисто нова и отново я пуснахме до въпросния 46ES8000. Отново картината на осмицата беше видимо по-добра. Имаше няколко човека около мен, които също потвърдиха че е така. Един от консултантите каза че наистина този телевизор има по-ярка и контрастна картина от всички останали в магазина и че хората винаги се спирали при него! Каза че действително картината е 2 пъти по-ярка и контрастна от седмата серия! Не мога да приема че при два поредни телевизори седма серия които сменям би могъл да има проблем! Не знам как да си го обясня? Винаги съм мислел че матрицата на 7-ма и 8-ма серия са едни и същи. Техническите им характеристики – също. Би следвало разликата да е само в дизайна! Откъде тогава се получава тази видима разлика в картината. Започвам да си мисля че някой е променял настройките на 8-цата от сервизното меню. Дайте съвет моля? Как да постъпя?
Которчо вземи това SAMSUNG UE-40F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Модел 2013 и парите му са доста добри в момента.
Но наистина, както каза и някой по-горе, ако се напънеш още малко - изобщо не се замисляй - http://www.technomarket.bg/products/...590b-2xtdg-br7 с блу рей плеър и очила в комплекта.
Може - продаваните в Румъния и България модели са едни и същи.
Като хардуер 8000 и 7000 са едни и същи /дори фирмуера е един и същ - може сам да провериш/ - разликата е основно в дизайна. Това че си видял разлика в яркоста при един и същи режим, вероятно се дължи на различни заводски настройки в сервизното. Яркоста не е показател за качество на картината, освен това, увеличената прекомерна яркост води до болки в очите при продължително гледане. Радвай се на новият си телевизор и не се вталявай толкова.
Да му мислят тези дето са дали 500 лева отгоре /за 8000/ заради едно маркетингово название (локалното затъмняване което е софтуерно) и един дизайн.
Ако толкова много държиш на увеличена яркост, потърси собственик на модела 8000, който да ти изпрати стойностите в сервизното меню, а ти да ги въведеш в сервизното меню на твоят телевизор. Обаче ако се наложи да го носиш в сервиз и техниците установят, че си променял параметри - може да се простиш с гаранцията на телевизора.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-tear...-teardown.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-13 в 17:58.
Ако не се лъжа този модел не подържа DLNA
UE32EH6030W - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
За по-сигурно звънни на Самсунг в Понеделник и ги попитай
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-13 в 19:41.
Здравейте,
Имам малко по-специфичен проблем. Днес родителите ми са си купили телевизор Самсунг 40F6100aw. В магазина са им казали ,че си има всичко. Това като отговор на въпрос дали могат да го използват в домашна мрежа. Отделно работниците в магазина не са искали да отворят кашона да го пуснат ,за да го пробват дали работи, не са пожелали дори да го отворят за оглед. Незнам обаче поради каква причина родителите ми все пак решават да го вземат и остават изненадани от факта ,че няма лан порт след като се прибират и го разопаковат.
Единият ми въпрос към вас е дали има някаква wifi вградена функция и ако не дали може да се сложи усб стик (имам такъв който работи без проблем с d550 той дали ще стане?) ?
Другият ми въпрос е, при тези обстоятелства дали могат да го върнат и заменят за друг модел (на сходна цена съответно) ?
Предварително ви благодаря
Всъщност има:
Smart Convergence
- Наличие на "Allshare" (на базата на DLNA)
Здравейте, може ли Христослав или някой който се е интересувал да коментира възможностите за инсталиране на Skype на LE46C650 изобщо на "С" сериите - Samsung TV Skype Cameras - SamyGO
Здравейте,
Вчера си купих SAMSUNG UE-32EH5300 за 539 лв с ваучер от цифровизацията, сега го разучавам, пасна ми като размер, не не съм му бучнал ЛАНа още да видя какви възможности има.
Има ли нещо специално на което да обърна внимание ?
Благодаря предварително
Поздрави
Каква е разликата, между F6670 и F6800. Данните на 6670, изглеждат по-добри
Другият ми въпрос е: предложете модел, от, тази година, до 3000лв. - за познат е и да е 55"
Този пост е редактиран от jabkata; 14-04-13 в 11:13.
Акция на дистанционни Samsung Smart Touch Remote and Smart TV - 19907053 | Електроника, битова техника - Телевизори, DVD плейъри, приемници ще работи ли на es6800 ? или е за 7 и 8 серия ?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES5500
Хубав ли е този телевизор, могат ли да се гледат филми от флашка и да вървят нормално субтитрите?