To пък звука на ES6100 e един хубав ......само високи. Като извадиш звука през слушалките пък няма корекции, въобще кажи им самсунг и не ги обиждай повече
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
To пък звука на ES6100 e един хубав ......само високи. Като извадиш звука през слушалките пък няма корекции, въобще кажи им самсунг и не ги обиждай повече
Стънка, не съм продавал 6100, а само 6300, и ги сравнявах на един и същ источник на звук, разликата е огромна. Така гъгне на F6400, не е истина.
Не искам да си представям значи как свири Ф6400 Аз почвам да се чудя как да вадя аналогов звук с корекция без да се налага да отварям телевизора.
F6510
Samsung 2013 LCD TV Range At A Glance
Явно с цел намаляване на производствените разходи, са направили задният капак универсален - един и същ за няколко серии...нямам думи.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-13 в 15:25.
Благодаря. А кой е по добър ES6710 или F6510? Стрували си чакането докато дойде в Бг. ?
lubo 08, аз лично бих изчакал да се появи модела и да се срявнят двата един до друг, но от видяното досега със F6400 като работа, по ми харесват новите. Просто двуярденото решение е голям плюс в бързината на менюто и в медиа плеъра. Плюс това ще дойде на цената около сегашната на 6710 или съвсем малко отгоре. Не съм тествал само когато е пуснато 3D съдържание, дали пак лагва менюто на F серията, като на ES. Но и това ще го направя днеска.
специални благодарности на hristoslav2, ReSpEcT и всички знаещи, които напътстват аудиторията със съвети...
аз днес си отнесох един 40F6400... нямаше какво да чакам повече - намалението, което чаках за Великден се случи още този уикенд с това надцакване на магазините... впрочем и утре продължават примоциите, така че ако някой се колебае, го съветвам да не чака повече...
F6400, макар, че е средна хубост, си има гевезелъци - 2 дистанционни, гласов контрол (не съм го пробвал още), Dual Core - процесор, допълнителна обработка на картината (ако се вгледаш, усещат се едни по-светли петна в ъглите на черен фон, но мисля, че е в рамките на нормалното)...
вградения WiFi хвърля надалеч - направи връзка с рутера ми, който е на горния етаж на къщата и HD-рок-концерти от Ютюб си тръгнаха без насичане, което за мен си беше важно...
българските субтитри вървят нормално... не знам колко точно са му херците, но японката на въжето се люлее (почти) без накъсване...
от звука не съм и очаквал повече (нормално е с тези тънки дизайни да не могат да изкарат здрави баси), но аз както и на другите ми телевизори досега съм вадил винаги звука в външна музикална уредба и се надявам с големите тон-колони и съраунда да подпра ниските...
общо взето смятам, че си струва парите... нямах време да го разгледам подробно, но ако някой има конкретни въпроси...
Този пост е редактиран от 357; 31-03-13 в 04:14.
Аз също мога да кажа, че съм доста доволен от моя 46Ф6400. Аз реших да скоча на 46, защото като го взимах имаше възможност за лизинг с 0% лихва, а имах парите за 40ка, рекох си 2 вноски няма да са проблем и в момента изобщо не съжалявам.
Единствения кусур до момента са леките облачета в двата края на дисплея. Предполагам 357 точно за тях говори под допълнителната обработка на картината, а също така не знам дали има ЛЕД телевизор с перфектна подсветка...
1080п ми върви без никакви проблеми през безжичната мрежа.
Здравейте,
Имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако получа отговорите от вас:
1. DLNA & субтитри - има Synology NAS, който има DLNA сървър. На лаптопа си инсталирах All Share и успешно се свързвам към DLNA сървъра и субтитрите се показват без проблем на лаптопа (т.е. идеята ми беше да симулирам Самсунг плеъра на телевизора с лаптопа си) - това ознчава ли, че не би следвало да имам проблем ако си купя телевизор от серия ES6710, F6500? И по-генерално - ако някой има опит с NAS като DLNA сървър и Самсунг телевизор (конкретно за субтитрите) - нека сподели.
2. ES6710 vs. F6500 - кой от двата бихте ми препоръчали към момента?
Благодаря ви предварително!
Ако NAS-a ти не е само с General DLNA profile не би трябвало да имаш грижи със субтитрите.
Това е супер. При мен тръгна и на ES5500 и на C650. Някои канали насичат, други тръгват бавно, трети -хич, но като цяло това е едно добро, работещо рещение за хора като мен. Вероятно и скороста на мрежата е от значение, за HD каналите не става. Аз гледам основно мачлета и формула, за това IPTV е идеалното решение. Благодаря.