Ако искат бързо да ги продадат да ги пуснат в България, най-богатата страна в Европа.
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Ако искат бързо да ги продадат да ги пуснат в България, най-богатата страна в Европа.
V tehnopolis kazaha , che do 1-2 meseca shte pusnat LG - 46incha- i nagore 4K.
Извинявам се!
Приема се Добре дошъл!
Здравейте имам инсталиран NetSurf 2.1 на телевизора интересува ме имали по нова версия.
Благодаря, и добре заварили
Този пост е редактиран от lubo 08; 28-03-13 в 19:10.
ue46f5000aw.jpg снимката е от официалния сайт на Самсунг и показва задният панел на UE-46F5000
то ясно, че е бюджетен модел и са пестили отвсякъде, ама като искат 1500 лв, така ли ще го оставят да му се веят карантиите...?
Здравейте кои от моделите на Samsung до 55 инча ще предложите до 3000 лева!Ще се ползва за гледане на Спорт и много ХД Филми ще се ползва и 3д ето моделите!
SAMSUNG UE-55F6500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-55ES6530 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-55ES6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Може да предложите още някой 55 инчов Модел!
Ето една от многото класации.Като гледам за твоята цена Philips7007,ама нямам преки впечатления:
Wat is de beste LED TV • HD TV nieuws
PHILIPS 55PFL8007K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 55PFL7007 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Най-добре е SONY955,850,SAMSUNG7XXX,но щом държиш на цената
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
или
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55ST50E
Здравейте, искам да попитам,някой знае ли кой ще е белия модел за 2013г. Наследника на es6710s?
Може ли някой да ми помогне. Купих си днес SAMSUNG LE-32E420. Не ми тръгват субтитрите от флашката. От какво може да е проблема. Правя едно и също име и на филма и на субтитрите и пак не иска...а пише, че поддържа бг субтитри...никаде не видях и настройки даже...
Мне никаде не ми излиза настройка на субтитрите...
marttinn, за да не ти показва че имаш активни субтитри, ти е объркано името на файла на субтитрите. Повечето Тв медиа плеъри четът името на файла и ако не съвпада с този на филма не ти ги пуска. Постави флашката в компа, отвори папката с филма и копирай името на филма върху името на субтитрите. Има и по-лесен начин, като наименуваш и двата файла с цифрата 1 и си ти човека, няма грешка, няма нетръгващи субтитри, на колко неуки клиенти съм им помогнал така, гаранция 100%. и приятно гледане.
Онзи ден сме получили някои от новите модели и вчера тествах 40F6400, телевизора работи много добре, още по добре е направен и медиа плеъра, но останах много разочарован от звука. УЖАСЕН е, няма нищо общо с този на ES серията, особенно в по-ниските тонове е пълна скръб. Задължително е да се ползват външни говорители, не става въобще за слушане, все едно са взели на EH6030 говорителите и са ги набухали в новите F серии. То няма такава идиотщина.
lubo 08, наследника на ES6710, ще е като през 2011 година, F6510.