Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 7 от 107 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Що да не може - още на стария ми В750 си е на български . Друг е въпроса ако бройките не са били за нашия пазар ...

2.  

3. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте,имам UE-32ES6710.Пускам си филми от хард диск,но има няколко филма които след като гледам около 5 минути спира.Изписва ми КОНТЕЙНЕРНИЯ ФОРМАТ НЕ СЕ ПОДДЪРЖА.Това може ли да се оправи или ще си ги пускам чрез лаптопа?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от shmatkata Виж публикацията
    Здравейте,имам UE-32ES6710.Пускам си филми от хард диск,но има няколко филма които след като гледам около 5 минути спира.Изписва ми КОНТЕЙНЕРНИЯ ФОРМАТ НЕ СЕ ПОДДЪРЖА.Това може ли да се оправи или ще си ги пускам чрез лаптопа?
    Добре е да ги сравниш, като характеристики с другите които си вървят и да видиш какви са разликите.

Иначе ъпдейт с надеждата, че проблема е в софтуера на тв-то
    http://www.samsung.com/de/support/mo...lDownload=true

5. Тук е от
    Dec 2012

Не става с ъпдейт.Вече пробвах.Ще проверя файловете.Благодаря на hristoslav2.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Motion resolution /резолюция при бързи сцени/
    ES6300 - 600 хоризонтални линии,
    ES6800 - 1080 хоризонтални линии.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Имам два В650 с еднакъв проблем - след смяната на времето EPG избяга с час. Първо беше напред и след прилагане на номера с часовника първо на авто после ръчно стана назад с час. Набедих кабеларката, защото при предишни смени на времето го нямаше проблема. След обаждане ме посъветваха да си сменя часовата зона. В часовника няма такава опция и затова сменях държави, но ефект никакъв. Остават два варианта - смяна на телевизорите или по кабеларката.

8.  

9. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Аз съм на авто и нямам проблеми! Според мен проблема е в кабеларката...

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Подкрепям, с довод:
    След смяната на часовника преди повече от месец на РТЛ ми изостана с час. Не ми се говори, че изгубих 1 час от ФОРМУЛА-та(), щото записа е започнал по-късно. Прегледах доста канали, но само на въпросния видях разминаването. Няма как да не е от доставчика. От тогава вече си имам едно на ум.
    (40С650+ТВНЕТ)

11. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,
    незнам дали точно тук е мястото да попитам, ако не е се извинявам предварително, но онзи ден си взех телевизора (SAMSUNG UE32C6000) от сервиза и като го пуснах вкъщи да търси каналите намери само 7 канала на цифровата телевизия (DCC Пловдив) след което забелязах, че не ми дава да избера България за държава. Та въпроса ми е дали някой знае 4-ри цифрения пин с който се сменя държавата ? =)

Благодаря

12. Novice
    Тук е от
    May 2011

здр
    насочил съм се към няколко телевизора - ако може някой да помогне с избора

3D Телевизор SAMSUNG UE-46EH6030 - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46EH6030

3D Телевизор SAMSUNG UE-46ES6100 - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES6100

3D Телевизор SAMSUNG UE-46ES6710 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES6710

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanski13 Виж публикацията
    здр
    насочил съм се към няколко телевизора - ако може някой да помогне с избора
    Първият. И трите са 100Хц реални. Разликата е основно в дизайн и "умни" функции:rolleyes: Виж на място с флашка. Последният има и сателитен тунер, ако ти трябва:rolleyes:

Виж и тези :
    1. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
    2. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-46PFL5507K

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Пина за смяна на държава е фабрично 0000, ако не го е сменил някой. В упътването за употреба не го ли пише. И търсенето го дай в пълен размер или нещо подобно, не знам как е при теб.

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от boje Виж публикацията
    Пина за смяна на държава е фабрично 0000, ако не го е сменил някой. В упътването за употреба не го ли пише. И търсенето го дай в пълен размер или нещо подобно, не знам как е при теб.
    кодато вкараш пин 0 0 0 0 телевизора си слага региона който му е по подразбиране в случая NORDIC
    в упътването не ги пише тези кодове иначе нямаше да питам тук
    а за търсенето ... търсене в пълен размер нямам никъде по менютата
    сега въпроса е: възможно ли е да са ми ограничили нещо защото все още не съм си платил таксата т.е. може ли това да е причината че не намирам каналите ... другото странно е че като задам параметри на ръчното сканиране ми намира канали но така няма как да знам дали са всичките и къде да търся останалите...

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Живее в
    Sofia

Би трябвало да имаш нещо от сорта "пълно търсене" като си в автоматични настройки.В един момент ти излиза "мрежа".....е там можеш да смениш на "пълно търсене"

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от NiKiToSTNGR Виж публикацията
    онзи ден си взех телевизора (SAMSUNG UE32C6000) от сервиза и като го пуснах вкъщи да търси каналите намери само 7 канала на цифровата телевизия (DCC Пловдив) след което забелязах, че не ми дава да избера България за държава.
    Това не е нормално...
    Кой страни ти дава да избереш ?
    Цитат Първоначално публикувано от NiKiToSTNGR Виж публикацията
    кодато вкараш пин 0000, телевизора си слага региона който му е по подразбиране в случая NORDIC
    Това ме навежда на мисълта, че са поставили мейнборд, предназначен за Скандинавските страни...../Норвегия, Швеция, Дания, финландия/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 107 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе