Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Нищо не казвам само цитирах .п.с. Снощи обнових, разлика не откривам.И на мен ми се иска да е нещо забележимо.:D Нека колегите с повече опит кажат.@epro_HD как да си напиша подпис?
Този пост е редактиран от лисо; 21-06-13 в 18:15.
Натискаш горе в дясно настройки и след това ето.Foto_2013.06.21 16.18.28_001.png... и си пишеш каква техника имаш Foto_2013.06.21 16.26.02_002.png тук
не знам откога е това, но за мен е ново (след ъпгрейда на софтуера на моя 40F6400), че Ютюб добавката сменя фоновата картинка за различните канали, като взема тапета на канала от оригиналния сайт)...
не, че това е толкова важно и наистина много е неприятно, че не се обявява официално какво включват ъпдейтите...
[QUOTE=tacho5;628124]И аз имам един въпрос,защо не мога да гледам клипове от VBOX7, а като го купих гледах абсолютно всичко. От ъпгрейдите ли е проблема или някъде другаде?
И при мене е така, ако може някои да обясни.
Здравейте,
Тв-то ми е LE37A557P27 и искам да гледам филм от флашка, а опциите са само аудио и снимки. Има ли някаква възможност да стане това?
Със стария firmware 1033 клиповете не могат да заредят, от преди нямаше никакъв проблем.
ТВ-то е ES 6710.
Като инсталираш 1034.1 от 18.06.2013 на ТВ се вижда като версия 1036.
Аз тегля от тук: UE40ES6100W - DOWNLOADS | SUPPORT | SAMSUNG
Колеги, купих си 46F6500 и искам да ви помоля за съвет, каква клавиатура и мишка да си купя? Гледам в ТМ една на самсунг за 166лв, но е с тъчпад, а не с отделна мишка. Това ли е единствения вариант? Има ли на други производители, които гарантирано работят или пак на самсунг, но клавиатурата и мишката да са отделени??
Благодаря
Не инсталираш версия 1034.1 а си инсталираш точно версия 1036.Версия 1034.1 е от преди месец и повече.Просто са забравили да обновят версията която са изписали ! Иначе като натиснеш да сваляш файла си излиза версия 1036...също големината на файла е 151 МБ,преди беше 147 МБ след разопаковане
!!!!!.png вече е оправено Foto_2013.06.23 10.40.36_001.png
Добре, добре. Крайният резултат - един и същ.
Никакви видими промени (освен ако не е оправен някой бъг, за който не сме знаели).
Ти видя ли промени в графиката или в иконите?
Няма никакви промени в графиката на иконите...Струва ми се ,че нещо по настройките на картината са пипали.Все още не мога да установя към добро или към лошо.Все се каня да драсна едно писъмце до Самсунг и да ги завра на кучето у газа.За Америка дават какво се променя по firmware а за нас глупаците да го духаме.Слагай новата версия пък каквото излезе !