HDMI Black Level - в нито един от режимите на картина за B650 и D5500 не ми е активна - всъщност никога не съм и виждал активна тази ф-ция... Ще пробвам лаптопа през HDMI да видим как е с ТВ-тата...
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
HDMI Black Level - в нито един от режимите на картина за B650 и D5500 не ми е активна - всъщност никога не съм и виждал активна тази ф-ция... Ще пробвам лаптопа през HDMI да видим как е с ТВ-тата...
Заповядай
P1130766.jpg
На последната снимка, от PlayStation3.
Здравейте, някой може ли да ми помогне да ми каже как мога да сканирам само на честотата на 1 канал за това дали имам нови такива. Не искам да пускам пълен скан, защото ми разбърква каналите?
Имам ES7000 и не знам какво да направя, голяма играчка после пак да ги нареждам.
Също така не видях опция да ги експортвам, да ги имам като backup...
Моля помогнете.
Можеш да ги експортнеш на флашка и ако ти се загуби някой да си върнеш предишните канали пак от флашката. Преди няколко седмици бях питал дали е възможно от два файла на програмите да се направи един лист, който да се използва? Защото при последното пресканиране ми се изгубиха някои канали, а се появиха други и искам посредством двата списъка да допълня липсващите канали и така да ги кача на тв-то?
Ами вече съм собственик на 40F6500, но чак във нас забелязах неравномерна подсветка по ъглите и във лявата част на екрана един два бели облака. Доста е дразнещо на тъмно като се ползва браузера или се гледат тъмни филми на флашка.
Ще го гледам и довечера и ако много ме дразни ще го връщам. Според вас ще го призначт ли това като рекламация?
Има ли някакъв тест - сив екран или нещо където това се вижда и на светло - всъщност то се вижда като облаци по-скоро.
Вече има firmware 1034.1 за ES5300-ES6900
Какво оправя/разваля тоя фирмуер?
Кой знае....вчера или днес са го пуснали.Вие кажете.....
Аз лично по късно днес смятам да го инсталирам,понеже с версия 1033.1 картината SD каналите не ми харесва както с версия 1032.0.Някъде съм споменал за това в темата по напред !
А и като се замисля сега версия 1033.1 не беше качена на сайта на Самсунг .Обнови се само онлайн,сигурно е някоя бета версия която сървъра на Самсунг е изпуснал....знам ли така мисля.
Преди няколко дена писах на поддръжката на Самсунг и те не бяха чули за версия 1033.1.Писаха ми,че последната е 1032.0...така ,че.....
Този пост е редактиран от epro_HD; 22-05-13 в 12:51.
46f6670 - телевизора не приема команди от двете дистанционни и от копчето отзад, нищо че мига диода. След изкл./вкл. в мрежата резултата е нулев т.е. тв-то тръгва но само на първи канал и дотам. Някой с подобен проблем или направо в сервиза.
Току що обнових до версия 1034.1. Мисля ,че са поправили проблема с картината на SD каналите.Лично мен това ме вълнуваше.Да се надяваме да не са развалили нещо.Поне за сега не забелязвам
По закон имаш 3 дни след покупката да го върнеш и замениш с друг - без никави обяснения. А ако управителят ти е приятел можеш и до 7 дни...
Всички кабели ли разкачи ? - антенен, кабелна, РС....Ако да и няма резултат - ноди го в сервиза.