Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 65 от 107 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте, имам следния въпрос има ли начин да се активира запис на хард диск, когато източника на сигнала е от HDMI вход? Сега е възможно само от тунера. Телевизора е UE-46F8000

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Не, записа е само от вграденият тунер. Поне миналогодишните модели са така.

4. Тук е от
    Jun 2013
    Живее в
    Varna

Здравейте,
    Взех си 32F5500. Забелязах, че когато има по тъмна сцена и има някаква динамика , телевизора променя яркостта си- субтитрите стават по ярки или ако има някакъв светъл детайл и той става доста по ярък. Много е неприятно и дразнещо. Имам чувството, че самия телевизор се опитва да направи някаква автоматична настройка . Търсих по менютата, но не намерих някаква настройка. Прочетох , че има някакво системно меню / дано да има нещо там /, но не знам как се влиза в него. Ако някой може да даде съвет , ще съм много благодарен.

5. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от m_tsanev Виж публикацията
    Здравейте,
    Взех си 32F5500. Забелязах, че когато има по тъмна сцена и има някаква динамика , телевизора променя яркостта си- субтитрите стават по ярки или ако има някакъв светъл детайл и той става доста по ярък. Много е неприятно и дразнещо. Имам чувството, че самия телевизор се опитва да направи някаква автоматична настройка . Търсих по менютата, но не намерих някаква настройка. Прочетох , че има някакво системно меню / дано да има нещо там /, но не знам как се влиза в него. Ако някой може да даде съвет , ще съм много благодарен.
    Изключи динамична светлина в менюто на настройка на картината

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

@m_tsanev " Прочетох , че има някакво системно меню / дано да има нещо там /, но не знам как се влиза в него." Аз влязох по този начин :При загасен от ДУ телевизор натискаш последователно INFO - MENU - MUTE - POWER ON и си в сервизното.Ама по добре не пипай нищо там ако не ти е ясно какво правиш.

7. Тук е от
    Jun 2013
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от epro_HD Виж публикацията
    Изключи динамична светлина в менюто на настройка на картината
    Благодаря за съвета. Оказа се обаче , че е изключена.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте.Имам няколко въпроса преди да отида да си купя теревизор:
    1.Между 40F6670 и 40F6510 кой е по-добрият?
    2.Да.и може да прави запис на USB или само на HDD?
    3.Модемът ми не е WI-FI.Има ли значение в кой порт ще включа LAN-кабела?
    4.Видеокартата ми е GEFORCE 7800GT .Има ли такива преходници към HDMI?
    Благодаря Ви предварително.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от mamichon Виж публикацията
    Здравейте.Имам няколко въпроса преди да отида да си купя теревизор:
    1.Между 40F6670 и 40F6510 кой е по-добрият?
    2.Да.и може да прави запис на USB или само на HDD?
    3.Модемът ми не е WI-FI.Има ли значение в кой порт ще включа LAN-кабела?
    4.Видеокартата ми е GEFORCE 7800GT .Има ли такива преходници към HDMI?
    Благодаря Ви предварително.
    1. Както гледам разликата е единствено в CMR при 40F6670 е 600 Hz, а при 40F6510 е 400, следователно с едни малки малки гърди напред е 40F6670
    2. Запис прави и на флаш памет и на HDD (интересно кой я ползва тази функция, аз от 2 години имам ТВ поддържащ запис и никога не ми е притрябвала)
    3. Няма значение
    4. Има, DVI->HDMI

11. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от saint056a Виж публикацията
    1. Както гледам разликата е единствено в CMR при 40F6670 е 600 Hz, а при 40F6510 е 400, следователно с едни малки малки гърди напред е 40F6670
    2. Запис прави и на флаш памет и на HDD (интересно кой я ползва тази функция, аз от 2 години имам ТВ поддържащ запис и никога не ми е притрябвала)
    3. Няма значение
    4. Има, DVI->HDMI
    Много ти благодаря.Как правиш този запис в две-три думи?

12. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Виж малко по-нагоре - отговори 962 и 963

13. Тук е от
    Jun 2013

Питах къде прави този запис,ясно че от вградения тунер.И друго-ако диска на компютъра ми е разделен на три дяла-мога ли единият да го "дам" на телевизора?

14.  

15. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Прави запис на подходяща флашка форматирана на телевизора или на хард диск закачен към телевизора.

16. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от mamichon Виж публикацията
    Питах къде прави този запис,ясно че от вградения тунер.И друго-ако диска на компютъра ми е разделен на три дяла-мога ли единият да го "дам" на телевизора?
    Не можеш да "дадеш" единия дял на телевизора.Като свържеш хард диска към телевизора те пита дали да го форматираш иначе няма да можеш да го ползваш с ТВ

17. Тук е от
    Jun 2013

Не може да си форматира само дял"Е" например,а целият диск,така ли?

18. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от techno Виж публикацията
    Прикачен файл 9834

32F6400 излиза, че също е със 100Hz панел.
    Коя страна от производителя на вашия 32F6400?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 107 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе