Здравейте, имам следния въпрос има ли начин да се активира запис на хард диск, когато източника на сигнала е от HDMI вход? Сега е възможно само от тунера. Телевизора е UE-46F8000
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Здравейте, имам следния въпрос има ли начин да се активира запис на хард диск, когато източника на сигнала е от HDMI вход? Сега е възможно само от тунера. Телевизора е UE-46F8000
Не, записа е само от вграденият тунер. Поне миналогодишните модели са така.
Здравейте,
Взех си 32F5500. Забелязах, че когато има по тъмна сцена и има някаква динамика , телевизора променя яркостта си- субтитрите стават по ярки или ако има някакъв светъл детайл и той става доста по ярък. Много е неприятно и дразнещо. Имам чувството, че самия телевизор се опитва да направи някаква автоматична настройка . Търсих по менютата, но не намерих някаква настройка. Прочетох , че има някакво системно меню / дано да има нещо там /, но не знам как се влиза в него. Ако някой може да даде съвет , ще съм много благодарен.
@m_tsanev " Прочетох , че има някакво системно меню / дано да има нещо там /, но не знам как се влиза в него." Аз влязох по този начин :При загасен от ДУ телевизор натискаш последователно INFO - MENU - MUTE - POWER ON и си в сервизното.Ама по добре не пипай нищо там ако не ти е ясно какво правиш.
Здравейте.Имам няколко въпроса преди да отида да си купя теревизор:
1.Между 40F6670 и 40F6510 кой е по-добрият?
2.Да.и може да прави запис на USB или само на HDD?
3.Модемът ми не е WI-FI.Има ли значение в кой порт ще включа LAN-кабела?
4.Видеокартата ми е GEFORCE 7800GT .Има ли такива преходници към HDMI?
Благодаря Ви предварително.
1. Както гледам разликата е единствено в CMR при 40F6670 е 600 Hz, а при 40F6510 е 400, следователно с едни малки малки гърди напред е 40F6670
2. Запис прави и на флаш памет и на HDD (интересно кой я ползва тази функция, аз от 2 години имам ТВ поддържащ запис и никога не ми е притрябвала)
3. Няма значение
4. Има, DVI->HDMI
Виж малко по-нагоре - отговори 962 и 963
Питах къде прави този запис,ясно че от вградения тунер.И друго-ако диска на компютъра ми е разделен на три дяла-мога ли единият да го "дам" на телевизора?
Прави запис на подходяща флашка форматирана на телевизора или на хард диск закачен към телевизора.
Не може да си форматира само дял"Е" например,а целият диск,така ли?