И ES7000 мисля че го има същия слот.Не - разликата е само в дизайна и възможноста за хардуерен ъпгрейд.
8000 отзад има допълнителен слот- Smart Evolution
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
И ES7000 мисля че го има същия слот.Не - разликата е само в дизайна и възможноста за хардуерен ъпгрейд.
8000 отзад има допълнителен слот- Smart Evolution
Най-голямата разлика между ES7000 и ES8000 са едни 300лева,които може да дадете за някой хубав блу-рей плеър и безжична клавиатура.
Друга важна разлика е, че след коледната промоция 40-инчовия ЕS7000 вече е почти напълно разпродаден в цялата страна.
Колеги,
с какво си подреждате каналите на ES-серията.
По-специално на аналоговите ми трябва да им сменя имената, а не само мястото.
Нормално ли е на 46-инчовия samsung (es6710) буксата, която е 3тата от гoре надолу където пише audio aut вътре в нея да свети червено? И също като се пипа преди буксите отзад да е нагрял телевизора?
Нормално е , това е оптичен изход, няма как да не свети.
Само не махай защитното капаче и не гледай червения лъч!
С първото ще замърсиш конектора (ако не го ползваш със съответния кабел), а с второто можеш да си повредиш очите!
И си прочети упътването подробно!
Имам проблем със ES7000 серията. Първите 2 дена работеше без проблем и сега като го пусна само черен екран.
С последен ъпгрейд съм още от първия ден. Струва ми се че може да има някакъв дефект. Някой да е имал подобен проблем и да знае решение?!?
От 8 месеца съм с 40es6100 и нямах никакви проблеми с телевизора - до скоро. Появиха се 2 точки (бели на цвят) една до друга с размер на нокът едната, които се виждат при определени цветове - бяло, зелено, синьо. Имал ли е някой такъв проблем и дали се е справил, защото съм се ориентирал към сервиз. Като стана дума за сервиз, трябва да се обадя в магазина от където съм го купил или централен офис на Самсунг София.
към bateradko - в какъв смисъл не ти върши работа? С програмата можеш да правиш всякаква редакция на каналите - да ги подреждаш и преименуваш , при това доста по бързо и удобно , отколкото през дистанционното.
Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.