Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 15 от 107 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Не - разликата е само в дизайна и възможноста за хардуерен ъпгрейд.
    8000 отзад има допълнителен слот- Smart Evolution
    И ES7000 мисля че го има същия слот.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Най-голямата разлика между ES7000 и ES8000 са едни 300лева,които може да дадете за някой хубав блу-рей плеър и безжична клавиатура.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Друга важна разлика е, че след коледната промоция 40-инчовия ЕS7000 вече е почти напълно разпродаден в цялата страна.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Колеги,
    с какво си подреждате каналите на ES-серията.
    По-специално на аналоговите ми трябва да им сменя имената, а не само мястото.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от bateradko Виж публикацията
    Колеги,
    с какво си подреждате каналите на ES-серията.
    По-специално на аналоговите ми трябва да им сменя имената, а не само мястото.
    Samsung channel editor. В първия пост има линкове.

7. Тук е от
    Oct 2012

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Нормално ли е на 46-инчовия samsung (es6710) буксата, която е 3тата от гoре надолу където пише audio aut вътре в нея да свети червено? И също като се пипа преди буксите отзад да е нагрял телевизора?

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Нормално е , това е оптичен изход, няма как да не свети.

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Само не махай защитното капаче и не гледай червения лъч!
    С първото ще замърсиш конектора (ако не го ползваш със съответния кабел), а с второто можеш да си повредиш очите!
    И си прочети упътването подробно!

11. Тук е от
    Dec 2012

Имам проблем със ES7000 серията. Първите 2 дена работеше без проблем и сега като го пусна само черен екран.
    С последен ъпгрейд съм още от първия ден. Струва ми се че може да има някакъв дефект. Някой да е имал подобен проблем и да знае решение?!?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от finzi Виж публикацията
    Имам проблем със ES7000 серията. Първите 2 дена работеше без проблем и сега като го пусна само черен екран.
    С последен ъпгрейд съм още от първия ден. Струва ми се че може да има някакъв дефект. Някой да е имал подобен проблем и да знае решение?!?
    Дай подробности.
    - как и с какво е свързан , на кой вход , има ли сигнал.....

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от saint056a Виж публикацията
    Samsung channel editor. В първия пост има линкове.
    Благодаря, но не ми върши работа. Други идей?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Дай подробности.
    - как и с какво е свързан , на кой вход , има ли сигнал.....
    Оправи се като го изключих и включих отново от контакта. Реално нямам нищо свързано към него, само кабелната и захранващ кабел, нищо друго. Включих/изключих няколко пъти след това и тръгваше, да видим до кога пак....

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

От 8 месеца съм с 40es6100 и нямах никакви проблеми с телевизора - до скоро. Появиха се 2 точки (бели на цвят) една до друга с размер на нокът едната, които се виждат при определени цветове - бяло, зелено, синьо. Имал ли е някой такъв проблем и дали се е справил, защото съм се ориентирал към сервиз. Като стана дума за сервиз, трябва да се обадя в магазина от където съм го купил или централен офис на Самсунг София.

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

към bateradko - в какъв смисъл не ти върши работа? С програмата можеш да правиш всякаква редакция на каналите - да ги подреждаш и преименуваш , при това доста по бързо и удобно , отколкото през дистанционното.

18. kmh
    kmh е офлайн

Тук е от
    Sep 2009

Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 107 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе