Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 66 от 107 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Имам въпрос?Купих си телевизор samsung 32uh6030 и искам да гледам на него филми от компа.Понеже компа ми има dvi изход си взех кабел dvi/hdmi,свързвам обаче нестава.В упътването пише, че se натиска source и се сменя името на dvi pc.Направих го обаче нищо не стана. HELP

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

И аз имам един въпрос,защо не мога да гледам клипове от VBOX7, а като го купих гледах абсолютно всичко. От ъпгрейдите ли е проблема или някъде другаде?

- - - - - - - - - -

Аз гледам с DLNA много удобно е прочети темата от начало връзка с DLNA сървър.
    Този пост е редактиран от tacho5; 17-06-13 в 23:57.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Тв-то нали си на съответния HDMI вход където си включил кабела. Задай от видео настройките на компа си да клонира видеото към тв не само на монитор...

5. Тук е от
    Jun 2013

Би ли обяснил как точно и откъде става това клониране?Мерси предварително

6. Member
    Тук е от
    May 2006

Има нов Firmware 1036.0 за ES5300-ES6900 от днес. За промените споделяйте.

7. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от guano Виж публикацията
    Имам въпрос?Купих си телевизор samsung 32uh6030 и искам да гледам на него филми от компа.Понеже компа ми има dvi изход си взех кабел dvi/hdmi,свързвам обаче нестава.В упътването пише, че se натиска source и се сменя името на dvi pc.Направих го обаче нищо не стана. HELP
    Защо не качиш на компа някоя програма All share? и да си шерваш филмите, за да си ги гледаш на тв-то? По-удобно е - нямаш още 1 кабел към телевизора... Шерваш папката ти, където са филмите и си ги избираш от тв-то...

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Има нов Firmware 1036.0 за ES5300-ES6900 от днес. За промените споделяйте.

Четох ,че е сменена графиката на Smart Hub в тази версия....още не съм я инсталирал ще чакам повече отзиви и тогава

10. Тук е от
    Jun 2013

Коя програма е добра за това шерване?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от guano Виж публикацията
    Коя програма е добра за това шерване?
    All Share Samsung

12. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от epro_HD Виж публикацията
    Четох ,че е сменена графиката на Smart Hub в тази версия....още не съм я инсталирал ще чакам повече отзиви и тогава
    Не забелязвам някаква разлика, освен че си актуализира приложенията .........

13. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от legaltk Виж публикацията
    Не забелязвам някаква разлика, освен че си актуализира приложенията .........
    Иконите били по красиви....не знам

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2006

Абсолютно нищо видимо по новия фърмуер поне за мен. Нито Smart Hub, нито икони.Нищо освен инсталирани допълнителни приложения.

16. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Абсолютно нищо видимо по новия фърмуер поне за мен. Нито Smart Hub, нито икони.Нищо освен инсталирани допълнителни приложения.
    Как е качеството на картината с тази версия има ли промени.Смисъл не са съсипали нещо..понеже от Самсунг са на първо място по това

17. Member
    Тук е от
    May 2006

Ами според мен качеството на картината е с една идея по-добро или поне същото.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

Ето от първи пост:"Обръщам ви внимание на това, че в случай, ако телевизора ви работи коректно, не се изисква обновяване на фърмуера ,т.е. фърмуера не добавя нови функций. Обновлението на фърмуера само фиксира възможните аппаратни грешки на телевизора, но нови функций и възможности не добавя.
    Ако телевизора ви излезе от строя след ъпгрейда ,даденият случай не е гаранционен и ще ви се наложи да платите за въстановяването му до работоспособно състояние."

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 107 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе