Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 72 от 107 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Вчера ми излезе ъпдейт за телевизора, но се колебаех дали да ъпдейтна и дадох отказ... Дали ако го ъпдейтна и нещо не ми хареса производителността, или има софтуерни грешки - ще може ли да се направи даунгрейд?

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    ямбол

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

здравеите на всички отдавна не съм писал тук щото не съм имал проблеми с тв-то но сега искам да питам нещо.тела е самсунг LE40C550J1WXBT въпросът е какво трябва да купя и включа към него за да има интернет/тела има интернет подготовка каквото и да значи това/.чел съм тук за донгъл или нещо от сорта ама питам от къде се взима къде се включва и какви настроики се правят?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Mar 2013

Нов firmware T-MST10PDEUC_1037.0......тия ги бълват всеки месец.Какво оправят и какво развалят пак никой не знае

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от epro_HD Виж публикацията
    Нов firmware T-MST10PDEUC_1037.0......тия ги бълват всеки месец.Какво оправят и какво развалят пак никой не знае
    Това за кой модел? Искам да задам пак въпроса си - струва ли си да се прави ъпдейт и може ли да се даунгрейдне или веднъж ъпнал - няма измъкване?

7. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    ямбол

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    и ще ползвам тв-то като комп. така ли, да си отварям разни саитове, а с какво ще се движа по екрана, мишка трябва ли ми?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Това за кой модел? Искам да задам пак въпроса си - струва ли си да се прави ъпдейт и може ли да се даунгрейдне или веднъж ъпнал - няма измъкване?
    EH5300 series
    За ES5300-ES6900

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от marea-ta Виж публикацията
    и ще ползвам тв-то като комп. така ли, да си отварям разни саитове, а с какво ще се движа по екрана, мишка трябва ли ми?
    Да като комп - с мишка и клавиатура.

11. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    ямбол

а какво ще кажеш за това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LLION-TVROI-T1 добро ли е/има си дистанционно и мишка/?
    Този пост е редактиран от marea-ta; 17-07-13 в 08:24.

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от marea-ta Виж публикацията
    а какво ще кажеш за това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LLION-TVROI-T1 добро ли е/има си дистанционно и мишка/?
    https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...%D0%B4-os.html

С Андроид 2.2, докато Привилега е с Андроид 4.1

13. Novice
    Тук е от
    Apr 2013

Хора, при вас при включване и изключване чува ли се едно цъкане като кликване? Прави го всеки път. С ES6530 съм, ако има значение.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vladislav Popov Виж публикацията
    Хора, при вас при включване и изключване чува ли се едно цъкане като кликване? Прави го всеки път. С ES6530 съм, ако има значение.
    На F6500 се чува,мисля че при всички е така.

16. Тук е от
    Jun 2013

Абе хоря,я дайте едно рамо на една "маскирана" блондинка,на 40+ да си настрои картината на Ф6670-то,че от това червено вече гледам кръвнишки.Пробвах с дадени тук настройки за Ф6400,червено та червено.Стаята е западна,слънце има малко между 15 и 17 часа.Направо ми се плаче вече,уж хубав телевизор пък на картина не го докарвам.

- - - - - - - - - -

И друго- Samsung Link ми дава "Споделените папки",които вижда ТВ-то на диск С на компа,но той ми е малък-за уиндоуса.Мога ли да ги преместя на друг-по-голям диск,за да мога да свалям големи филми и как да ги вижда ТВ-то.

- - - - - - - - - -

Предварително ви благодаря.

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от mamichon Виж публикацията
    - - - - - - - - - -

И друго- Samsung Link ми дава "Споделените папки",които вижда ТВ-то на диск С на компа,но той ми е малък-за уиндоуса.Мога ли да ги преместя на друг-по-голям диск,за да мога да свалям големи филми и как да ги вижда ТВ-то.

- - - - - - - - - -

Предварително ви благодаря.
    Не е нужно да местиш целите папки. Можеш да създадеш нова папка например на D: и да я "споделиш" или да споделиш целия диск D:, ако разбира се няма да го ползваш за нищо друго освен за това.

За да споделиш папка или диск (за ХР) с десен бутон на мишката "Sharing and Security"

18. Тук е от
    Jul 2013

Привет,

От доста време преглеждам форума, но чак сега се регистрирах.
    Търся съвет за покупка на LED 46-50" на Samsung.

Преди 2 години си купих LE46C650, sq02 серия, т.е. с хубавата матрица на Самсунг и бях супер доволен от него. Навремето изчетох всичките теми и коментари и тогава това беше, така да се каже, най-добрия избор в този клас и размер телевизори. Проблема е, че миналата седмица го чукнах по екрана, дисплея се счупи и сега трябва да купувам нов.

Искам отново Самсунг, 46-50", LED, търся най-оптималното като цена/качество/функции (както беше случая с предния телевизор), 1500-2000 лв. макс.
    На пръв поглед съм се спрял на нещо от рода на UE-46F6400/UE-46F6500.

Може ли тези от вас, които са в час с новите модели и функции да ме ориентират, има ли отново такава лотария с матриците, какво да гледам, какви честоти на екрана и тн., плюсове, минуси и тн. Ориентирайте ме към кой модел да се насоча.

Предварително благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 107 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе