Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Явно плеъра на телевизора не поддържа вградени PGS субтитри в m2ts файл.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-07-13 в 21:16.
Как да видя всички гласови команди на Ф6670?
От вчера имам UE40F6670. Не ми е ясно обаче как да подкарам блу рей от външен хард. Някой може ли да помогне? Благодаря
Няма ли списък в ръководството ?
http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim/20...ng_2012_10.jpg
Samsung Smart TV : S Recommendation with Voice Interaction
Samsung Smart Interaction: Hands-on with voice and gesture control | TV and Home Theater - CNET Reviews
Написано е в началото на темата.
Как мога да гледам това, което върви на телевизора през HDMI на айфона? Свалих си Самсунг смарт вю, но с него мога само да управлявам телевизора като дистанционно.
На моя Ф6670 няма вградена камера. Има ли опция чрез свързан смартфон да използвам камерата на телефона при разговори в скайп?
Не. Трябва за си закупиш оригиналната камера на Семсун
SAMSUNG VG-STC3000/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG VG-STC2000/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Как ги мерят тия контрасти нещо имат грешка?
Навсякъде F8000 измерените нива на черно, яркост и контраст са в нормите на среден клас телевизор и ХОП тука някакви фентазита.
Плазмите на Панасоник и Самсунг да ходят да се гръмнат с техните "нафукани" показатели.
Има нещо гнило в Дания.
Samsung UE-46F8000 | HD Portal Recenzije
Грешно е измерил. Пиши му на имейла. Но да те предупредя - пиши на латиница, защото Nani (какъвто е ника на Ясмин по форумите) има неприязън към кирилицата. Нормално все пак е хърватин...а те не ни обичат много, защото когато вдигат въстание срещу сърбите през 1945г. по молба на Тито, тъпият Г.Димитров праща българската армия да го погаси /загиват близо 10000 български войници/.