Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 85 от 107 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Да , бива , но е по-скъп от 40F6400 !

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2004

Някой от тук присъстващите във форума има ли мнение относно размазването с вътрешния тунер? Не съм на ТИ с английския и малко ми е трудно да прочета онази тема в която се коментира проблема. Взех си наскоро f7000 и да ви кажа никак не ме радва тази размазана картина и тези замазвания и сенки при резки движения. Заради тази глупост искам да разкарам този телевизор, но е късно за съжаление вече. Дали има някакъв начин да се подобри чрез някаква настройка, която не съм опитал или от сервизното меню?

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Оправи си настройките за изглаждане в менюто...

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2004

Оправи си настройките за изглаждане в менюто...
    Всичко пробвах и резултата е се един и същ за съжаление. Някой случайно да има същия телевизор да си каже мнението?

10. Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Да , бива , но е по-скъп от 40F6400 !
    Да, но доколкото видях е 100Hz и може би затова е по-скъп.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от pezkata Виж публикацията
    Всичко пробвах и резултата е се един и същ за съжаление. Някой случайно да има същия телевизор да си каже мнението?
    на моя бивш ES6710 размазването при SD неможах да го махна по никакъв начин!
    явно вградените MPEG4 декодери (дали само когато се ползват от тунера незнам) имат и някъкъв допълнителен филтур който неможе да се спре. Ако се възпроизведе от УСБ филм резултата е подобен:
    http://call-151.hit.bg/tvtest4.avi
    Това филмче си го нарисувах аз. Точно 4 пъти е по-малко от FULL HD с цел да се мащабира лесно.
    На самсунг ES6710 (и други модели които съм пробвал в разни магазини) карето с вертикалните черти е един сив квадрат! Никакви линии не си личат!
    При някои модели при пускане на това филмче започваше да премигват сегменти от подсветката или направо изгасваха!!!
    Това филмче на LG изглежда идеално, като на компютър зашщото там не се опитват много да филтритат и подобряват изображението. на сони 805 от тая година е идеално! на ТОШИБА и ФИЛИПС има леко размазване. ПНАСОНИК мисля че също нямаше размазване.

ПРОБВАЙТЕ на вашите телевизори и кащжете ТУК резултата! Ще е полезна инфоирмация.
    Също така няколко странити назад в този форум сам сложил снимки от логото на BNT (на живо) от различни модели телевизори и различни условия.

Ако може някои да смина на неговия си телевизор същото, ве е полезно за сравнвние!

... Другия вариант е (който може) да си гледаме телевизора и да си го харесваме без да се задълбочаваме в пикселите... :-)
    vargi одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    May 2006

Излезе нов фърмуер 1040.2 от 25.09.2013г. за моделите ES5300-ES6900. За промените споделяйте.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung UN55F7100 LED LCD HDTV Review | HD Guru

Evolution Kit
    http://forum.samez.eu/topic.php?forum=11&topic=15

Как да гледате Netflix, Hulu... на своят Самсунг :rolleyes:
    http://forum.samez.eu/topic.php?forum=2&topic=6

Как да включите приложения от други страни с регионално ограничение
    http://forum.samez.eu/topic.php?forum=11&topic=14

http://wiki.samygo.tv/index.php5/The_F_Series_Wiki
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-09-13 в 21:15.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от CALL-151 Виж публикацията
    на моя бивш ES6710 размазването при SD неможах да го махна по никакъв начин!
    явно вградените MPEG4 декодери (дали само когато се ползват от тунера незнам) имат и някъкъв допълнителен филтур който неможе да се спре. Ако се възпроизведе от УСБ филм резултата е подобен:
    http://call-151.hit.bg/tvtest4.avi
    Това филмче си го нарисувах аз. Точно 4 пъти е по-малко от FULL HD с цел да се мащабира лесно.
    На самсунг ES6710 (и други модели които съм пробвал в разни магазини) карето с вертикалните черти е един сив квадрат! Никакви линии не си личат!
    При някои модели при пускане на това филмче започваше да премигват сегменти от подсветката или направо изгасваха!!!
    Това филмче на LG изглежда идеално, като на компютър зашщото там не се опитват много да филтритат и подобряват изображението. на сони 805 от тая година е идеално! на ТОШИБА и ФИЛИПС има леко размазване. ПНАСОНИК мисля че също нямаше размазване.

ПРОБВАЙТЕ на вашите телевизори и кащжете ТУК резултата! Ще е полезна инфоирмация.
    Също така няколко странити назад в този форум сам сложил снимки от логото на BNT (на живо) от различни модели телевизори и различни условия.

Ако може някои да смина на неговия си телевизор същото, ве е полезно за сравнвние!

... Другия вариант е (който може) да си гледаме телевизора и да си го харесваме без да се задълбочаваме в пикселите... :-)
    Ето как изглежда на f7000. Не знам какво точно трябва да гледам де. Дано ти помогне да си кажеш мнението.

DSC_0687.jpg

Ето и логото на БНТ1.

DSC_0689.jpg
    Този пост е редактиран от pezkata; 28-09-13 в 00:22.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Добре си е !

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Мисля че лошото качество при SD каналите идва главно от самия сигнал.По долу прилагам снимки от 46F6670 от ефирни и сателитни канали като според мен качеството е добро.Логото на каналите на националната телевизия излиза така и през сателитния приемник.БНТ просто са си.....БНТ

Следват снимки от свободните канали на булсатком

На последната снимка текстовете отдолу са движещи се.Снимките са правени с 5мп камера на таблета.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

2013-09-28-228.jpg
    F6400 - Normal Picture

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 107 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе