Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
По-скоро клоня към LCD. Ако може ме насочете към конкретни модели, които да прегледам и сравня!
Ето и част от конкурентите на 55F8000 в този ценови диапазон .Въпреки, че Самсунга е фаворит може да им хвърлиш един поглед .
http://www.technopolis.bg/b2c/details/14503/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L55WT60E-3D-LED
LG 55LA860V.AEE :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
PHILIPS 55PFL8008S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
http://www.technomarket.bg/products/...dl-55w805abae2
Няма да е трудно да им направиш подробен оглед .
И все пак PANASONIC TX-P55VT60E за 4599 лв си остава много добро предложение .
Този пост е редактиран от Soma; 18-09-13 в 13:44.
Трябва да го провериш в сервиз, може да е проблем с дисплея, не мисля, че е какъвто и да било ефект, а по-скоро дефект.
Здравейте,
Някой знае ли дали гаранцията на телевизорите е международна? Закупен от EU телевизор, дали би имал гаранционно обслужване и тук? Не намерих електронна поща на Самсунг-България, за да попитам там.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 21-09-13 в 23:16.
Може да използваш и друг начин за връзка и отговор със Самсунг Свържете се с нас - Samsung
Този начин вече го ползвах, но не можаха да ми отговорят. Обещаха да се свържат с мен по електронната поща, но не го направиха. Ще пробвам още веднъж...
Здравейте,има ли упътване за работа с
Samsung ChannelListPCEditor 1.09
Понеже не споменаваш за кой модел иде реч - виж стр.1 .
Относно качеството на SAMSUNG при SD Сиигнал от вътрешния тунер ето какво са установили Австралийците!:
Series 6 40inch UA40ES6200M SD Issues. - TVs - Home theatre
Някой има ли представа дали Smart touch remote може да се използва на es6100 ?
Нормално е да се освободят от наличните бройки, че в Италия вече го продават на 1800€ - 55F8000. Сега като заредят с новата цена ще се отърват и от F7000 по съшия начин преди да пуснат F8000 с новата ниска цена. И аз съм го набелязално нека да видим на каква цена ще го пуснат. В момента е изчерпан като количество в ТМ.
Здравейте,
Някакви мнения за.. UE 40F6320??
SAMSUNG UE-40F6320 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria