От вчера имам 32F5000. Намери десетина ефирни цифрови канала. Как мога да ги подредя в желан от мене ред?
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
От вчера имам 32F5000. Намери десетина ефирни цифрови канала. Как мога да ги подредя в желан от мене ред?
От телевизора : Списък канали - Редактиране - Номер канал.
Другия начин - експортираш списък канали на USB и с програмата Samsung ChannelListPCEditor 1.09 ги редактираш и ги импортваш в ТВ.
незнам защо е така, изглежда каточели вградения тунер изяжда част от краищата.
но не е това проблема! виж примерно между "В" и "О" в единия случай са си направо свързани!
По тези картинки може да изглежда издребняване, но и при "изострено" "нормално" гледане си личи "много"!
На първата снимка имаш картина с аспект 4:3, скалирана до 16:9 - разтегната по хоризонтала!
Постави телевизора в аспект 4:3 и тогава я сравни със втората снимка.
1.Мисля че зависи от антената и качеството на сигнала
2.На 46 инча за да ми се набият на очите тези светлосенки трябва да се приближа поне на половин метър от екрана.
3.Да така е, има разлика примерно от тюнерчето на телевизора и този на сет-топ-бокса но това няма как да не е така
4.При 46F6670 това за което говориш е пренебрежимо малко
много мерси за снимките...
лошото е че в магазина никога не искат да пуснат SD!
иначе ето аз какво съм заснел(винаги логото на канал1):
SAMSUNG ES6710 internal tuner:
ES6710_inttuner.jpg
SAMSUNG ES6710 external tuner:
ES6710_exttuner.jpg
PHILIPS PFL5505:
philips32_2.jpg
LG 24inch TV/monitor:
lg24.jpg
SONY serie9 2013:
sony9_1.jpg
niakakav CROWN:
crown1.jpg
... малко стана боза... не ги прие всичните снимки наведнъж!
Ето един начин:Меню-Излъчване-Редактиране на фав.(фаворити).След като си преместиш избраните канали във фейвърит листата можеш да ги местиш и по няколко с червения бутон...
Уточняване - Channel list - Tools - Edit channel number
Здравейте! Решил съм да купувам 3D LED телевизор за сумата около 4500 лв. Насочил съм се към Samsung UE55F8000. В момента цената му в Технополис е 4399 лв. и е по-ниска от тази на UE55F7000. Дали има някакъв проблем с този модел, че цената му е по-ниска от тази на по-ниския клас? Моля, препоръчайте ми най-доброто от към качество, възможности и екстри за тази сума!
Цената какво те бърка ( в ТМ е по-висока ! ) , това си е политика на продавача . Отиваш на място и питаш , гледаш , сравняваш . Това си е топ-модел на марката .
Има и добри модели LG и Philips !
Този пост е редактиран от logic; 18-09-13 в 11:56.
Техномаркет от известно време също продават UE55F8000 на по-ниска цена от UE55F7000 и затова питам, ако имате някаква информация за проблеми с UE55F8000. Това ли е най-доброто, което си заслужава да се купи за тази цена или някой модел от другите марки? Съгласете се, че не може всичко да се види и изпита в магазините. Затова задавам тук този въпрос, ако някой има наблюдения върху тези модели, да сподели впечатления.