Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 91 от 107 ПърваПърва ... 41818990919293101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Намерил си и ти кого да питаш....там не работят технически лица запознати със Service Manual - a на модела.
    Дадоха ми два пъти въпросната информация... Веднъж в техния чат, веднъж по мейла...
    А кой да питам тогава, ако не САМСУНГ?

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Ех сега и в Карфур не можеш да влезеш...с какви очи ще им кажеш че си се объркал

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Ех сега и в Карфур не можеш да влезеш...с какви очи ще им кажеш че си се объркал
    Кой ти каза...? Взех същия модел от там, само че друга бройка!

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Кой ти каза...? Взех същия модел от там, само че друга бройка!
    И как е в сравнение с предишната? В сервизното, какво пише?

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

@Dominator - само да не се окаже сега новата бройка с матрица на Шарп
    Е нали уж не ти харесваше картината?!?

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    @Dominator - само да не се окаже сега новата бройка с матрица на Шарп
    Е нали уж не ти харесваше картината?!?
    Решението да го върна беше подтикнато от това, че панела е на Sharp... Иначе картината (от заливките) беше хомогенна, без бандинг и т.н.

Ако от Samsung наистина не лъжат, то и двата телевизора са със Samsung S-PVA...

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Значи да не вярваме на това, което пише в сервизното меню?:rolleyes:

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Значи да не вярваме на това, което пише в сервизното меню?:rolleyes:
    Първо дай конкретна информация, къде пише че H трябва да е 100% матрица на Sharp? Доколкото видях - никъде в темата нямаше данни, а и ти постна, че е на Sharp, но с три въпросителни...

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Решението да го върна беше подтикнато от това, че панела е на Sharp... Иначе картината (от заливките) беше хомогенна, без бандинг и т.н.

Сега по ли ти харесва картината, като от съпорта са ти казали, че е Самсунг, които мисля няма как да знаят на кой производител е матрицата...? Щом даден тип матрица, в случая VA, отговаря по показатели за конкретния модел, нищо не пречи да я сложат.

П.С. Със здраве да го ползват, баба и дядо!

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Сега по ли ти харесва картината, като от съпорта са ти казали, че е Самсунг, които мисля няма как да знаят на кой производител е матрицата...? Щом даден тип матрица, в случая VA, отговаря по показатели за конкретния модел, нищо не пречи да я сложат.

П.С. Със здраве да го ползват, баба и дядо!
    Благодаря! На предния ми харесваше, пак повтарям - при заливките които му пусках, вадеше абсолютно хомогенна картина, без клаудинг, бандинг и блийдинг... Въпроса беше че бях с нагласата, че ще е с PVA панел, дори и да не е, здраве да е. Защо взех пак същия модел ли? Ами защото това беше модела, който исках да взема. Не съм го тествал много - само заливка от флашката му пуснах и набързо го включих на DVB-T C с модул - прилична картина вади... Като все има на предвид, че разни Neo, Crown, Finlux, Hitachi, Telefunken за същия диагонал вървят по 350лв., не мисля че е зле. Телевизора в Техномаркет е 680лв., аз го взех за 600 от Карфур, които така или иначе сключват договор с Техномаркет.

P.S взе пак им дадох кода на панела 32H6AFOS - ако те нямат въпросната информация, то кой?;-)

Важното е, бабата и дядото да са доволни, а няма как да не останат, при положение че имат една тошиба най-нисък клас, при това 22инча....

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Има една приказка...туй пи..но, онуй пи..но, ама като огладнееш, туй не е пи..но ...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

Здравейте колеги,знае ли някой как да изкарам субтитри на Samsung 6670 със Samsung AllShare 2.1 Звук и картина изкарах ама субтитрите не мога.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Субтитри от какво и какви ?

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

Тегля си филм. Не знам какво разширение трябва да са субтитри те .Пробвах така смених името на суб да са 1:1 като името на филма ама не се получи. Ето 1.png2.png Когато субтитри те са с разширение srt. програмата не може да ги добави.
    Този пост е редактиран от лисо; 13-10-13 в 23:40.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от лисо Виж публикацията
    Тегля си филм. Не знам какво разширение трябва да са субтитри те .Пробвах така смених името на суб да са 1:1 като името на филма ама не се получи. Ето 1.png2.png Когато субтитри те са с разширение srt. програмата не може да ги добави.
    Субтитрите и филма, трябва да са в една папка!
    лисо одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе