Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Ех сега и в Карфур не можеш да влезеш...с какви очи ще им кажеш че си се объркал![]()
@Dominator - само да не се окаже сега новата бройка с матрица на Шарп
Е нали уж не ти харесваше картината?!?
Сега по ли ти харесва картината, като от съпорта са ти казали, че е Самсунг, които мисля няма как да знаят на кой производител е матрицата...? Щом даден тип матрица, в случая VA, отговаря по показатели за конкретния модел, нищо не пречи да я сложат.
П.С. Със здраве да го ползват, баба и дядо!![]()
Благодаря! На предния ми харесваше, пак повтарям - при заливките които му пусках, вадеше абсолютно хомогенна картина, без клаудинг, бандинг и блийдинг... Въпроса беше че бях с нагласата, че ще е с PVA панел, дори и да не е, здраве да е. Защо взех пак същия модел ли? Ами защото това беше модела, който исках да взема. Не съм го тествал много - само заливка от флашката му пуснах и набързо го включих на DVB-T C с модул - прилична картина вади... Като все има на предвид, че разни Neo, Crown, Finlux, Hitachi, Telefunken за същия диагонал вървят по 350лв., не мисля че е зле. Телевизора в Техномаркет е 680лв., аз го взех за 600 от Карфур, които така или иначе сключват договор с Техномаркет.
P.S взе пак им дадох кода на панела 32H6AFOS - ако те нямат въпросната информация, то кой?;-)
Важното е, бабата и дядото да са доволни, а няма как да не останат, при положение че имат една тошиба най-нисък клас, при това 22инча....
![]()
Има една приказка...туй пи..но, онуй пи..но, ама като огладнееш, туй не е пи..но ...
![]()
Здравейте колеги,знае ли някой как да изкарам субтитри на Samsung 6670 със Samsung AllShare 2.1 Звук и картина изкарах ама субтитрите не мога.
Субтитри от какво и какви ?
Този пост е редактиран от лисо; 13-10-13 в 23:40.