Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 99 от 107 ПърваПърва ... 4989979899100101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от miuen4o Виж публикацията
    Колеги, може ли да набързо разликите между 55F6500 и 55F6800? Като се има предвид, че в цената има едни 350лв. Ако 6500 не отстъпва като качество, май е по-добрият вариант. Функциите като ги гледам са същите. Може би в контраста 6800 е по-добре? Мерси предварително.
    Разликата е единствено в дизайна.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Разликата е единствено в дизайна.
    Това ми беше подозрението и на мен. Мерси.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

А между F6670 и горепосочените (даже пишат, че е 600 Hz, a цената е по средата )
    Този пост е редактиран от Deyan Stoykov; 20-11-13 в 12:31.

5. Lokoto
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post652007

важи и за собствениците на Самсунг :rolleyes:
    За Samsung същите сървъри ли трябва да бъдат забранени или са други?

6. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

като стана дума за софтуер, из имам UE40F6400AW и тези дни през ден проверявам за актуализации (в момента съм с вер.1111) от Меню/Настройки/Актуализация, но всеки път ми казва, че за мен сега няма нови актуализации...

трябва ли да зареждам новата версия 1114.1 чрез флашка или да оставя телевизорът да си я актуализира сам...?

7. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от satmann Виж публикацията
    Става и със Смарт-дистанционното,в него има вграден микрофон.Ако са ти дали при покупката.Моят има.
    как става със смарт дистанционното

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    как става със смарт дистанционното

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Lokoto Виж публикацията
    За Samsung същите сървъри ли трябва да бъдат забранени или са други?
    Естествено че сървърите са други - за да ги научиш трябва да се проследи трафика от телевизора.

Ето ги и първите маркетингови изследвания за ефективноста на рекламата в смарт тв
    http://www.marketingmag.com.au/tags/.../#.Uozb9ydRLxU

http://translate.google.bg/translate...23.Uozb9ydRLxU

Недоволство от рекламните банери в Австралия
    http://forums.whirlpool.net.au/archive/2170290
    http://i.imgur.com/6ZfTQB9.jpg

Ето източника на реклами. Забранете го в рутера си.
    http://ad.mch.vip.samsungadhub.com/

Майкрософт също шпионира чрез Windows, като веднага след старта компа ви праща доклад в централата... Гугъл правят същото - нещо като мониторинг чрез сайтовете които посещавате и ви създава профил - възраст, пол, интереси, ползвани езици...цялата информация се ползва после за таргетиране на рекламата, която виждате на компа си...Миналата година видях профила си и бяха познали на 65% - вероятно защото компа се ползваше и от други хора.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-11-13 в 20:19.

11. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    това не върши работа
    на мен ми трябва за skype и май без микрофон няма да стане

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    това не върши работа
    на мен ми трябва за skype и май без микрофон няма да стане
    Само камерата на Самсунг. Нищо друго!

13. Lokoto
    Guest

Самсунг пак се издъниха. Пуснаха дефектна актуализация T-MST10PDEUC-1041.0, която е сгрешена - не може да се разархивира. Причината ???

14.  

15. Тук е от
    Jul 2013

трябва да изберете в System - Language - Prefered Leanguage - Primary Bulgarian - Secondary Bulgarian.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Найден Виж публикацията
    здравейте!
    имам монитор модел lt24b301ew от една година и преди няколко дни забелязах, че от по-близко разстояние в долния десен ъгъл при възпроизвеждането на по-тъмни цветове/черен и сив/ се забелязва
    нещо като исветляване/мъгла/. Затова нулирах настройките на монитора петното остана по-малко, но не изчезна. Дали при обновяване на фърмуера ще изчезне?
    може да проблем с дисплея, аз не мисля, че това зависи от фърмуера, питай в някой сервиз ако трябва.

16. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от Nasko Hristov Виж публикацията
    като стана дума за софтуер, из имам UE40F6400AW и тези дни през ден проверявам за актуализации (в момента съм с вер.1111) от Меню/Настройки/Актуализация, но всеки път ми казва, че за мен сега няма нови актуализации...

трябва ли да зареждам новата версия 1114.1 чрез флашка или да оставя телевизорът да си я актуализира сам...?
    Зареждай я!

17. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    А между F6670 и горепосочените (даже пишат, че е 600 Hz, a цената е по средата )
    На мен F6670 много ми хареса на живо. Даже мисля да не взимам 55''. 50F6670 е 2359лв. и това ми се струва доста прилично като съотношение цена/качество. Разбира се още се двоумя за 2-те години гаранция и активното 3D, но като качество на картината адски много съм впечатлен.

18. Тук е от
    Nov 2013

значи имам качена на флашка последната актуализация(1114) на софтуера
    но като ида на самата флашка не ми открива файла
    с SAMSUNG UE-32F6400 съм

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 99 от 107 ПърваПърва ... 4989979899100101 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе