Това е за американските модели...за европейските проверено по фирмуера -
F 4500, 5000, 5300, 5500, 6200, 6400, 6500, 6600, 6700, 6800 - процесор MST12 /Mstar 12/
http://www.mstar-europe.com/index.php
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Това е за американските модели...за европейските проверено по фирмуера -
F 4500, 5000, 5300, 5500, 6200, 6400, 6500, 6600, 6700, 6800 - процесор MST12 /Mstar 12/
http://www.mstar-europe.com/index.php
сигурно е така аз просто предположих че ще използват тяхната си разработка от миналата година но явно не. Те уж медиатек и мстар се сляха и трябва да са една компания ама и там явно е батак и двете компании си бълват различни продукти. Имаш ли повече инфо за този MST12?
Също така лесно се подкарва и обикновена безжична клавиатура от 30 лв. Могат да се подават всички команди на ТВ от функц. клавиши с изключение на ON когато е на STBY.
Здравейте и от мен - направих всичко от гореспоменатото и успях да отворя плейлиста на Света1979, има още няколко плейлисти, които може да се пробват, като се отварят по същия начин, но не смятам, че ще прибягна до това повече поради няколко причини:
1. 90% от програмите не тръгват...
2. Останалите 10% ако ми се появи сигнал - накъсва и спира (Не е проблема ми в нета, защото ползвам 50мбит/с връзка...
3. Не успях да намеря канал, който да тръгне... (Опитах поне 70-80 канала от всички налични плейлисти, но явно не се получава) Все пак благодаря за информацията, и ако има как някой от БГ да направи подобно нещо и каналите да вървят горе долу - много хора ще спрат кабелната
Mstar10 го имаше в цялата миналогодишна 6-та серия , като само в модела 6900 го рекламираха като двуядрен. Което води на мисълта, че в ниските модели едното ядро е било спънато .
виж какво пишат колегите
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20895-2#56
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-04-13 в 16:02.
Здравейте, някой би ли ми дал малко разяснения относно входовете на 2013 моделите, по-конкретно F5300 - RF IN ; CI+
След като няма LAN вход, само wireless(за който ми трябва dongle) и HDMI ли е алтернативният вариант за гледане на филми през компютъра ?Тоест варианта за media server отпада ли ?
Някой с UE40EH6030W ъпдейтвал ли си е софта? Гледам в чуждите самсунг страници има ъпдейт от преди 20 дена, но на българската страница нашия телевизор го няма, както и като дам online update от менюто ми казва, че няма ъпдейти за моя телевизор... Попринцип има ли проблем, че намирам ъпдейта в самсунг страницата на друга държава (в случая Румъния примерно UE40EH6030W - Descărcări | SUPORT | SAMSUNG) и дали мога да го инсталирам спокойно?
40ES7000 1700 лв заслужава ли си ? или f6800 е по-добър ?
- - - - - - - - - -
40ES7000 нямаше май са и нямали изобщо с тая промоция на техномаркет,но взех 32es6800 за мн добра цена 999 лв.Имам питане как мога да махна в ляво на екрана се появяват спецификациите му нз нещо като демо колко херца е какъв процесор и др неща появвта се и се махат .И може ли да ми дадете някви настройки за картина звук мерси предварително
Модела си има Ethernet (LAN)
UE32F5300AW - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
Не отпада варианта с медия сървър.
Ако буквените означения накрая на модела съвпадат - можеш.
Честито
Явно е в демо режим - върни му заводските настройки и го пусни на режим - Home
Здравейте! Много моля за мнение и се извинявам предварително ако питам за нещо обсъждано назад в темите, но доста се рових и не мога да се ориентирам, пък и съм начинаещ :rolleyes:
Каня се да си взема някакъв модел лед телевизор на Самсунг - около 40-42 инча, ще го ползвам най-вече като втори монитор на компютъра, за гледане на филми. Телевизия не гледам. Не са ми нужни многото функции на Смарт телевизорите - едва ли ще ги ползвам. Стаята е светла, но може да се затъмни без проблем, държа най-вече на качествена картина. Бюджет до 1500 лв. Много ще се радвам на препоръки и предварително благодаря за помощта
П.П. Един приятел ми препоръча този модел - http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es6710
Този пост е редактиран от kotor4o; 12-04-13 в 18:25.
Това е тв-ра
SONY KDL-46HX850+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Вярно че 500лв. повече ,ама най-добрия лед 46'' на супер цена,още 2 дена!
hristoslav2 мерси всичко е точно, вече съм с последния фирм на моя телевизор, преди беше 1010, а сега е 1014 Колегите с такива телевизори да знаят, че ъпдейта оправя някой неща