Здравейте, преди няколко седмици реших да си купувам телевизор и почнах да се поинтересувам малко повече. Така попаднах на вашият форум и искам да кажа, че съм впечатлен от информацията в него, която ми помогна да си изясня доста неща. Спрямо моите изисквания и бюджет, а и промоциите който бяха, вчера ми докараха 40F6510. Когато го тествах в магазина с различни картинки и тн не видях нищо притеснително, но вчера реших да си пусна някво филмче HD и ми направи впечатление на тъмните сцени, че бегло си личат леки бели петна. Пуснах после същите тест-картиники вкъщи като всичко беше затъмнено и на черния фон изкочиха 5-6 бели петна или засветки(ако това е точния термин). Та реших да постна тук моя проблем и да ме посъветвате какво да правя. Каква може да е причината, ще се оправи ли след време или да ходя да го заменяма докато е 7 дневния период (и съответно как в магазина да тествам за този проблем, след като там помещението е осветено). С изключение на това, първите ми впечатления от телевизора са добри, свързах се към интернет без проблем, изтегли си ъпдейти и го поразцъках набързо.