Нов софтуер 1119 от 06 март за F серия
Нов софтуер 1119 от 06 март за F серия
Не е така. Шаситата на 8/7 серии са различни от тези в 6-та серия. съответно и софта е друг.
---
Samsung Roadshow: Neue UHD Evolution Kits SEK-2500U und SEK-2000 | AREA DVD – Tests & News fürs Heimkino, Fernseher, LCD-TVs, Ultra HD, Surround, AV-Receiver, Lautsprecher, Blu-ray Disc-Player, Smartphones, Tablets, Kino-Filme, Blu-ray Disc & D
http://www.areadvd.de/tests/samsung-...90-und-hu7590/
Актуализирах от 1118 до 1119 и имам чувството,че най-накрая картината на 40Ф6500 е о.к.Може и да си въобразявам,но не само СД каналите вече са добре,но също така и през Плекс картината значително се подобри.Блу-рей риповете си бяха добре,но сега и сериалите от по 300-400 МБ са отлични.Всеки има различни възприятия,но досега старият ми 40Б650 се справяше по-добре и много се дразнех на новия,вече е обратно.Ако не прочета подобно мнение за следващ ъпдейт ,1119 ще е последният софт за моя 40Ф6500.
Дано че и мене нещо ме дразни моя 46f 6500 на СД каналите.Но при мене го няма тоя 1119
При мен излиза 1118 само, 1119 не излиза. Означава ли, че трябва да мина през 1118???
Пуснах да актуализира - трябваха му повече от 3 часа и го спрях. Дано тва да не е проблем? Ще го пусна довечера след като не гледам ТВ и то само при положение, че потвърдите, че 1118 си го бива???
За 46F6500 става въпрос.
Не е задължително да минаваш през 1118,но 1119 е достъпна само в сайта на самсунг.Трябва да я свалиш от там,да я разархивираш,качваш папката с актуализацията на флашка и обновяваш през USB!Процедурата отнема минути,не говорим за никакви часове и това е най-сигурният начин за ъпдейт,а и най-бързият!
Последният фърмуеър 1119 е на сайта на Самсунг : UE50F6500SS - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG .Актуализация през флашка.Ако тв-то е хаквано ,не е желателно да се актуализира софта.
UE46F6500SS - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG Ето тук е версия 1119 за твоят ТВ!Кликваш на exe файла,за да го свалиш на компа,после десен бутон,разархивираш,жълтата папка,която се появява след разархивирането я качваш на флашка,мушкаш в ТВ-то,отиваш на поддръжка,актуализация на софтуер и като натиснеш там телевизора ще те попита дали да търси актуализации в USB.Даваш му да и тогава ще ти покаже,че има актуализация с версия 1119.Потвърждаваш и актуализацията започва.След като всичко приключи за няколко минути,ТВ-то ще се рестартира сам и си готов.Дано да съм бил полезен!
Стартирай го exe. файла и ще се разархивира.
Не давам грешни линкове,колега!След като влезеш в този,който съм ти дал,просто трябва да избереш това,което искаш да сваляш,а в твоят случай трябва да избереш опцията "ФЪРМУЕР" и да си свалиш exe файла!Относно разархивирането,това,че е exe не означава,че не се разархивира и щом съм ти написал,че трябва да се разархивира,значи трябва!Всичко съм ти обяснил стъпка по стъпка така,както трябва да се случат нещата,но ако ти се струва,че нещо не е наред,просто не го прави и си отдели още 3 часа за ъпдейт по въздуха!
- - - - - - - - - -
И само да добавя,че колегата dudi4ek ти е дал линк за 50 инчовия f6500,което не зная дали има значение и има ли разлика във фърмуера за различните инчове телевизори,но все пак бих взел това под внимание и бих свалил фърмуера за 46 инчовия модел,но отново ти трябва да си прецениш!