Страница 40 от 88 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2014

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Здравейте, притежавам два ue46h7000sl. Абонат съм на Булсатком, и управлявам двата приемника с универсалното дистанционно.
    Проблемът е следният при активиране на multi-screen функцията на единият телевизор, в лявата страна където трябва да присъства сигналът от HD приемника няма никой, сив екран, независимо дали използвам web browser или някакво приложение в ляво няма никой. В допълнение към това ако реша, че искам да изляза от multi-screen получавам бонус черен екран, с който мога да се справя по два начина OFF/ON TV /или да влезна отново в multi-screen и да сменя от browser към youtube например и пак да излезна от multi-screen/. Да знам как звучи...

3 пъти връщах фабричните настройки... за Tv-то не помага... , не намирам какво може да причинява това.
    Другият телевизор си работи чудестно с приемника на Булсатком.

Свързах се с хората от самсунг бг където ми обясниха да си upgrade-на software, но той си е up to date... и сега отново ще им звъня утре ако някой има някакво предложение да помага

Малка извадка
    T-MST14DEUC-1106.1 BT-S/G - software version
    Т-МСТ14ДЕУС-1007 - sub-micom version
    Този пост е редактиран от taralej; 29-04-14 в 20:58.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Добре дошъл във форума.

Чакай сега да видим дали съм те разбрал..
    Имаш два 46H7000, като всеки от тях е свързан със сателитен приемник на Булсатком? (Ужас..)

http://multiscreen.samsung.com/
    http://www.samsungdforum.com/Guide/d30/index.html

https://www.youtube.com/watch?v=KzuX_-fnWWA

https://www.youtube.com/watch?v=pKvKwZksbiw
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-04-14 в 22:18.

4. Тук е от
    Apr 2014

Един сателит 2 HD приемника, и искам да си гледам тв-то докато си browesvam, но на единият не става от лявата страна имам сив екран и не мога да вдена аджаба как единият няма проблем а другият..

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това го разбрах. Двата приемника различни модели ли са или един и същ ? Правил ли си опит, да размениш приемниците и да тестваш пак на същият телевизор ?

Нещо ме съмнява...според мен мултискриина важи при ползване на вградените тунери на телевизора и подаване на сигнал от мобилно устройство...но може и да греша.

6. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    София

Изкарах кабела ,но няма промяна HBO GO не тръгва .Аз съм с Булсатком.Обаждах им се казаха ,че такъв проблем не са срещали.Има и още едно питане.Качвам филм със субтитри на преносим хард диск и го пускам на телевизора ,но субтитрите не се показват.
    Телевизори | SAMSUNG[/QUOTE]

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

lozansho
    Може и да има някакъв временен проблем със сървъра на HBO...Нека някой от колегите да пробва на неговият телевизор.

за субтитрите..виж дали файла е с еднакво име като на филма
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post654385

8.  

9. Тук е от
    Apr 2014

Добре, първо искам да ти благодаря за вниманието

Сега двата приемника са ZHD210 и са абсолютно едентични, и двата работят добре нямам никакви проблеми. На единият телевизор при включен мулти скреен от ляво си гледам телевизия от приемника сменям си каналите и всичко е добре, другият обаче не ще. По принцип щом на единият работи и той е пред мен значи става с външен приемник какво да ти кажа .
    Според мен нещо има в телевизора сбъркано, смятам ако утре не стане да им го нося в технополис... не намирам решение... ти какво мислиш ?!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тогава проблема е в телевизора. :rolleyes:
    Според мен при еднакъв софтуер и външни устройства, вариантите са следните:
    - избрани различни страни в менюто, което води до ограничения в работата на някои функции
    - различни настройки на опциите в сервизното меню на двата телевизора
    Връщането в магазина е възможно в първите 3 дни след покупката. Носи го в сервиза да видим какво ще направят.

11. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

Извитият UHD телевизор на Samsung вече е в България
    Curved_UHD_Hristofor-Petkov_top.jpg
    Първият в света Curved UHD телевизор на Samsung вече в България. Компанията представи днес в София уникалния модел, както и цяла линия извити телевизори с ултрависока резолюция (UHD).

Два размера Curved UHD са достъпни в търговската мрежа – съответно 55- и 65-инчов, които са част от серията HU8500. През юни ще излезе 78-инчов вариант на извития телевизор.

Samsung допълва портфолиото си и с два нови UHD модела – 55″HU7500 и 65″HU7500, като по-късно се очакват и други размери в рамките на 40 до 75 инча.

„Телевизорът, който показваме днес, е забележително постижение от гледна точка на иновация, дизайн и съдържание”, заяви Христофор Петков, мениджър на аудио-видео дивизията нa Samsung България...

цялата статия: Извитият UHD телевизор на Samsung вече е в България | TechNews.bg

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Само дето Христофор Петков не изброява минусите на този тип телевизори.
    - Индивидуален - гледа се само от един човек(максимум двама). Забравете да поканите голяма компания и да гледате примерно мач на него.
    - Ограничена дистанция на гледане(3-4 метра). Трябва да спазвате радиуса на кръга , част от чиято окръжност представлява извитият дисплей. Тоест може да го гледате от дистанция ограничена от размера на този радиус или по къса дистанция, но не и по-голяма дистанция тъй като се получава изкривяване на образа в двата края.
    - Ограничени зрителни ъгли. Поради извитоста си, при всяко изместване вляво или вдясно от центъра, ще забелязвате (color shifting) промяна в яркоста и наситеноста на цветовете + промяна в контрастта.
    svetlio1, podredko и askomar харесват това.

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Гледах 1-2 такива "криви" телевизора в технотата... въобще не ми допаднаха (явно съм консервативен ) - имат куп недостатъци споменати по-горе. С две думи - дори и да са на цена като другите, аз не бих си взел такъв телевизор.

14.  

15. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lozansho Виж публикацията
    ......Качвам филм със субтитри на преносим хард диск и го пускам на телевизора ,но субтитрите не се показват.
    Телевизори | SAMSUNG
    [/QUOTE]
    Настройката е с бутон TOOLS.
    Имената на файла с филма и на този със субтитрите трябва да съвпада.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Гледах 1-2 такива "криви" телевизора в технотата... въобще не ми допаднаха (явно съм консервативен ) - имат куп недостатъци споменати по-горе. С две думи - дори и да са на цена като другите, аз не бих си взел такъв телевизор.
    Такъв телевизор се гледа от близо, за да покрие максимална част от зрителното ти поле - да те обгърне. Тогава има ефект..Неслучайно екраните на IMAX кината са извити....

17. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Такъв телевизор се гледа от близо, за да покрие максимална част от зрителното ти поле - да те обгърне. Тогава има ефект..Неслучайно екраните на IMAX кината са извити....
    Е да де, ама моя начин на гледане не е такъв затова и на кино не ходя...
    dodo_pv одобрява това.

18. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от bg_inferno Виж публикацията
    Това са въпросните точки със светещи пиксели-една червена и една зелена се виждат, другите две са зелени и са по бледи и не се виждат на снимката:
    Прикачен файл 13487
    В момента чакам да ми кажат кога ще го вземат за проверка дали има дефект или не.
    Ако не признаят дефекта обаче става лошо :/
    Днес ми се обадиха от EMAG и ми казаха, че молбата ми е удовлетворена.
    За жалост обаче нямат наличен такъв телевизор и не могат да ми го заменят за нова бройка и предложиха да ми върнат парите.
    Като се има предвид, че куриера го взе миналата сряда, не очаквах толкова бърз отговор - до днес са 5 работни дни.
    До тук отношението им е абсолютно коректно.
    Този пост е редактиран от bg_inferno; 01-05-14 в 22:24.
    root666 и aldokalcone харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 88 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1800
    Последно: 08-02-25, 10:13
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе