Колеги, каква е разликата м/у H6400, H6410 и H6500 ?
Колеги, каква е разликата м/у H6400, H6410 и H6500 ?
Според спецификациите - 6410 е бял, а 6500 е с два тунера. Дали са им еднакви матриците, дали са правени в един завод - не знам.
В момента 55" 6410 е 150лв по-евтин от 6400, за разлика от миналогодишните модели, когато белите бяха с по 700-800лв по-скъпи.
Телевизори | SAMSUNG
обърни внимание на първите две букви след цифрите в моделният суфикс
и гледай да е Унгарски , а не Румънски
Мерси за Програмката за каналите
Здравейте колеги някой знае ли по бърз начин за смяна на звука от pcm към AC3 или DTS при гледане на филм от флашка чрез TV плеара към домашно кина F4550 без да се влиза в менюто на TV благодаря
Хайде и аз се снабдих със 48H6400 , голяма красота , много функции , моята кабеларка има и 3д канал -уникално е :D . ХД каналите са със страхотно качество и няма размазване и каквото и да е , доволен съм - надявам се всичко да е наред с тв-то че много ме радва . Сега ще проверя назад в темата за най-добритге настройки на картината.. довечера на тъмно ще скивам за проблеми с подсветката , макар че ме съмнява да има такива .. само на зелено сякаш има лек DSE но незнам дали това не си е нормално .
Здравейте.Как да се оправи следния проблем:Часовника на телевизора показва два часа назад от реалното време, но пък часовете на предаванията са коректни.Може ли часовника и часовете на предаванията да съвпадат с астрономическото време и как?Модела е UE6710.
П.С.Проблема е решен-задава се автоматична настройка на часовника и +2GTM.
Този пост е редактиран от mirobeni; 01-06-14 в 23:29.
със каква програма(player) мога да подкарам 3д мкв файл и субтитри от компютър на телевизор -samsung 48h6400 ще ползвам USB . Благодаря предварително.
Честито братле пожелавам ти да го ползваш със здраве вярвам и знам че самсунг h6400 ще ти предложи страхотна картина без никакво замазване и плавна работта при бързи сцени и страхотни цветове аз съм сигурен че е 100хц след сравнение с едно лг 2013 100хц и лг 2014 100хц пусни теста с японката и се увери за какво става дума
Благодаря ти , както на теб така и на всички които ми помогнаха да стигна до избора си . 3д фила го подкарах със PotPlayer , много ми хареса , само на субтитрите се виждаше леко червеникаво отражение и малко ми дразнеха очите , но вероятно ще да е някоя настройка. Да , пуснах японката още в магазина , много добре се представи.
Привет,
Може ли да ми отговорите с две три думи на един въпрос - притежавам телевизор F6470 и искам да си закупя обикновенна сателитна антена (60 см примерно на Vivacom/bulsat с един конвертор- за около 20-30лв.),ще мога ли да се възползвам безпроблемно от сателитната телевизия?Стаята в която е телевизора е с изцяло източно изложение.
Благодаря
Кaк дa проверя отрaботените чaсове нa тв монитор lt24c300?Описaния нa първa стрaницa нaчин не стaвa.Влизaм в сервизното меню,но тaм нямa отрaботени чaсове.
Да, ще можеш да приемаш и гледаш само FTA(свободните) програми..За кодираните ще ти трябва модул и карта.
http://hitech.vesti.ru/news/view/id/4849
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-14 в 19:57.
hristoslav2 Благодаря.![]()