Трябва някой да ти калибрира този HDMI порт.
Samsung HU7500 4K Ultra HD TV Review | AVForums
Трябва някой да ти калибрира този HDMI порт.
Samsung HU7500 4K Ultra HD TV Review | AVForums
аз не мога ли да го направя това калибиране ...????
Не - нужен ти е колориметър, софтуер и източник на сигнал
https://forum.setcombg.com/%D1%80%D0...%80%D0%B8.html
при самото влизане на страницата с входовете си разбутал настройките. Може би има и друг вариант - вероятно в сервизното ръководство на модела ама параметри за този вход. За целта трябва да говориш със сервизен техник.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-05-14 в 18:17.
точно това ми е въпроса дали от сервизното меню не може да се оправи ...??? защото търсех настройките на сервизното меню но не можах да го намеря
Благодаря на всички за отговорите по отношение на H6400! Смятам скоро това бижу да бъде в моят дом
някой който е навътре в познанията със сервизното меню и настройките моля да сподели дали може да е оправят оттам нещата за hdmi port
- - - - - - - - - -
така намерих го това калибриране в сервизното меню
та като му дам келибриране се появява един розов квадрат и стои така докато се калиброва ли незнам какво дтава и след преключване на процеса картината се оправя и се и в реалните цветове то като излезна и рестартирам телевизора сега пък стана с розов отеннък та въпроса ми е има ли начин да се сменя това розово квадратче може тук да се крие решението ...
Възможно ли е универсалното дистанционно за моделите 2014-та да работи с моделите от 2013-та?
Здрвей и братле мисля че може да се оправи от сервизното меню но за целта трябва да знаеш коя е реалната стойност тоест която е била затова според мен най доброто за теб мисля че ще бъде някой от сайта който е с такъв телевизор да ти прати снимка на реалните стойности който са били преди да ги промениш успех надявам се да се справиш желая да предупредя някой от сайта който са притежатели на H6400 ако и те барнат там където не трябва аз мога да помогна със снимки от сервизното меню след като изчетох доста че там не се бара използвам момента да благодаря за пореден път на hristoslav2 пожелавам му да се възстанови по скоро за да може да тества телевизорите от близо бладодаря и на CaptainSlow,Dominator,Momchil,ste1 ,svetlio1 ,aldokalcone,Pat,извинявам се ако съм пропуснал някого но и той влиза в това число но всичко споделено тук е от полза що се отнася до сайта мисля че е на много високо ниво пожелавам много здраве на всички и успехи с покупките и по малко проблеми с телевизорите
да точно това помолих и аз ,за сега един колега се е отзовал ще очаквам снимките му ....
Hi,
I studied the differencies between F6500/6600 and F6400 Mainboard. What i saw the main difference is in red zone frome picture below (and of course the tuner type). That part is missing from a F6400 MB. Do you known what is that part from red zone?
kep.jpg
Здравейте,
От 3 дни съм с нов телевизор в спалнята Samsung UE32F4510.
Засега съм открил два проблема:
-При монтаж на стойка за стена отворите в капака на телевизора не са позиционирани правилно и сега се държи на 3 болта.
-При започване на въвеждане на текст с дистанционното в адресната лента на браузъра се появяват готови предложения,но не мога да ги избера със стрелките е да ги използвам.
Екрана има някакво ново за мен покритие-отражение от нощна лампа го разлага като през призма на цветовете на дъгата
Функциите за изместване във времето и PVR работят на 80GB външен диск от PS3,форматиран преди това от самия телевизор.Записите могат да се гледат само на този телевизор.
Виждам,че има по-нов фърмуер,но ми се вижда странно голям -717,77 МБ.
Да нулирам ли до заводски настройки преди да го слагам и колко време да се моля да не спре тока за инсталирането на този голям ъпдейт?
Този пост е редактиран от nilro; 31-05-14 в 12:33.
Днес си взех 48н6500 и да питам, как да запазя и как да редактирам поредността на цифровите канали.С програма или...?
Мерси предварително.