Страница 39 от 88 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Имам същия модел. Имах същите петна. Беше преди повече от 1 година. Няма оправяне с настройки.
    Занесох го в централния сервиз в Дружба, Сф. и за около 10 дни гаранционно му смениха панела с нов.
    Не го носи в други сервизи, защото те не могат самостоятелно да вземат решение за смяна на панела с нов.
    Вече подсветката е равномерна, няма петна.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Вероятно ревизиите вече изписват с букви / А-1, В-2....
    това са последните ми известни промени
    Samsung Panel Version Thread - Page 18
    Преди малко проверих и моя ТВ 32F6510, панела е 32A1AF1S. Потвърдено е че е с единична Лед подсветка, за разлика от F6500 където подсветката е явно от двете страни.
    Пак са си спестили някой лев, мизерниците...

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Здравейте! Купих си ето този hdmi кабел Кабел TL HDMI- HDMI,1.4,+Ethernet, позлатен,1.5м | HDMI - HDMI | Кабели и преходници - Hama в България - продукти и аксесоари онлайн. (в описанието пише номер 83080, а на моя кабел пише номер 82828 отбелязвам това защото не съм сигурен дали това е същия кабел, който поръчах)
    Модела на тв е ue-40f6400. Както знаете отзад на телевизора има 4 hdmi входа три са едно до друго, а единия стои малко отстрани (hdmi in4 (dvi). Има ли значение в кои вход от 4-те входа трябва да вкарам единия край на hdmi кабела за връзка с pc. Питам защото нещо забелязвам как сече като пускам видео клип в "ютуб" например, а като влача прозореца с клипа на pc монитора видео клипа си работи гладко. Изобщо има ли значение какъв ще бъде hdmi кабела и къде ще се постави?
    Мерси, предварително!

5. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    София

Здравейте , от няколко дни съм собственик на samsung UE48H6400.Имам следния проблем - HBO GO работеше нормално , но от вчера при стартиране на филм показва плеъра и след няколко секунди се изключва телевизора.

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от petko93 Виж публикацията
    Здравейте! Купих си ето този hdmi кабел Кабел TL HDMI- HDMI,1.4,+Ethernet, позлатен,1.5м | HDMI - HDMI | Кабели и преходници - Hama в България - продукти и аксесоари онлайн. (в описанието пише номер 83080, а на моя кабел пише номер 82828 отбелязвам това защото не съм сигурен дали това е същия кабел, който поръчах)
    Модела на тв е ue-40f6400. Както знаете отзад на телевизора има 4 hdmi входа три са едно до друго, а единия стои малко отстрани (hdmi in4 (dvi). Има ли значение в кои вход от 4-те входа трябва да вкарам единия край на hdmi кабела за връзка с pc. Питам защото нещо забелязвам как сече като пускам видео клип в "ютуб" например, а като влача прозореца с клипа на pc монитора видео клипа си работи гладко. Изобщо има ли значение какъв ще бъде hdmi кабела и къде ще се постави?
    Мерси, предварително!
    В твоя случай е най-добре да го включиш там където пише DVI - този вход би трябвало да е пригоден в една или друга степен за компютърен сигнал (резолюция, честота). Първия е за включване на STB (сет топ бокс) - особеното е че при подаване на сигнал на този вход телевизора автоматично минава на него, а ако е изключен се включва и пак минава на него. Вторият би трябвало да е за връзка с ресийвър - т.е. поддържа ARC (връща цифров звук). Третия е без "екстри".

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    В твоя случай е най-добре да го включиш там където пише DVI - този вход би трябвало да е пригоден в една или друга степен за компютърен сигнал (резолюция, честота). Първия е за включване на STB (сет топ бокс) - особеното е че при подаване на сигнал на този вход телевизора автоматично минава на него, а ако е изключен се включва и пак минава на него. Вторият би трябвало да е за връзка с ресийвър - т.е. поддържа ARC (връща цифров звук). Третия е без "екстри".
    Мерси за изяснението. Но защо като пускам клипове в ютуб например или къде другаде да е картината на ТВ-то ми сече, а като плъзгам клипа на pc монитора клипа си върви гладко без никакви насичания?
    Опитах да намаля резолюцията на ТВ от компютъра и веднага забелязах подобрение при възпроизвеждането на клиповете тоест работят гладко. По принцип не би трябвало да имам никакви проблеми дори на оптималната резолюция и точно тука е проблема, че се съмнявам в това дали пък в крайна сметка ТВ-то е дефектно или нещо подобно.

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Проблема е в компютъра ти.

10. Тук е от
    Jan 2014

Имам samsung F6400 и съм много доволен, но искам да попитам може ли да се гледат два телевизионни канала едновременно, мисля че се казваше картина в картината и как се активира? Предварително благодаря зная, че ще ми помогнете със съвети

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Няма как,телевизора ти не е с 2 тунера.

12. Тук е от
    Apr 2014

Някой има ли идея каква е разликата между тези два модела SAMSUNG UE-40F6400 / SAMSUNG UE-40F6320. Насочих се към първия но го няма в наличност а гледам, че втория е с 30,00 лв по-ниска цена а със сищите параметри до точност. Не виждам логика и е от един и същ магазин?

13. Novice
    Тук е от
    Jan 2014

Цитат Първоначално публикувано от legaltk Виж публикацията
    Имам същия модел. Имах същите петна. Беше преди повече от 1 година. Няма оправяне с настройки.
    Занесох го в централния сервиз в Дружба, Сф. и за около 10 дни гаранционно му смениха панела с нов.
    Не го носи в други сервизи, защото те не могат самостоятелно да вземат решение за смяна на панела с нов.
    Вече подсветката е равномерна, няма петна.
    А може ли да ми дадеш някакъв телефон на сервиза, че нещо в нета не намирам контакт или става дума за К ЕНД К СЕРВИЗ Град: София Адрес: бул. Искърско шосе 7

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lozansho Виж публикацията
    Здравейте , от няколко дни съм собственик на samsung UE48H6400.Имам следния проблем - HBO GO работеше нормално , но от вчера при стартиране на филм показва плеъра и след няколко секунди се изключва телевизора.
    Изкарай кабела от кабелната и пробвай пак. После пиши какъв е резултата.

Цитат Първоначално публикувано от YoanDacko Виж публикацията
    Някой има ли идея каква е разликата между тези два модела SAMSUNG UE-40F6400 / SAMSUNG UE-40F6320. Насочих се към първия но го няма в наличност а гледам, че втория е с 30,00 лв по-ниска цена а със сищите параметри до точност. Не виждам логика и е от един и същ магазин?
    Телевизори | SAMSUNG

16. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от pakaka Виж публикацията
    Имам samsung F6400 и съм много доволен, но искам да попитам може ли да се гледат два телевизионни канала едновременно, мисля че се казваше картина в картината и как се активира? Предварително благодаря зная, че ще ми помогнете със съвети
    Аз съм с F 6500 и има опция да се гледа картина в картината(в менюто на телевизора е изписана като КВК),но услугата е достъпна само когато източника на картината е от цифровия тунер за ефирна телевизия!Тоест,можеш да се гледат два канала едновременно само когато си на ефирните канали.Вторият канал се появява в по-малък прозорец и се следи само картината без да има опция да чуваш звук.По подразбиране се чува само звука от основния канал.Това обаче пак да подчертая е за модел UE40F6500 и не съм сигурен дали тази функция я има при 6400,но нищо не ти пречи да пробваш!

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Проблема е в компютъра ти.
    Интересно! Ако е така, то проблема какъв е хардуерен или софтуерен?
    Предполагам е нормално да има закъснение, но видео клипове пускани от браузъра на pc не би трябвало да сечат, а да работят така както работят и на pc монитора. Почти съм отчаян вече защото наистина дори не знам къде да гледам и дали изобщо има решение на проблема!

18. Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Изкарай кабела от кабелната и пробвай пак. После пиши какъв е резултата.

Телевизори | SAMSUNG
    Не видях разлика…. :/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 88 ПърваПърва ... 29373839404149 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе