Явно при всички притежатели на Самсунг Смарт ТВ го има този проблем и мен ме съмнява, че е свързан с тазсутришната профилактика,в ранните часове на 22 юли, съобщение за която излизаше на екрана на телевизора от няколко дни.
Явно при всички притежатели на Самсунг Смарт ТВ го има този проблем и мен ме съмнява, че е свързан с тазсутришната профилактика,в ранните часове на 22 юли, съобщение за която излизаше на екрана на телевизора от няколко дни.
А какво е решението за този проблем, как се маха това нещо ?
Решението е спиране на достъп до нета-жичен или безжичен Значи при мен се реши така.Поне 5 минути стоях без нет и след рестарт на тв-то проклетия надпис изчезна Да видим за колко време.
Току що говорих със Самсунг България, казаха че имало много обаждания за този проблем, в момента все още вървяла тази профилактика /според тях, макар че би трябвало да е свършила/ и като свърши нещата ще се оправят. На въпроса докога- отговорът беше днес-утре...А да видим! А който не иска да му се появява това чудо на екрана, да си изключи временно нета!
Този пост е редактиран от satmann; 22-07-14 в 16:40.
Хммм - искат да определят локацията ви(местоположението - държава и град). Мисля, че причината е в масовата смяна на Internet@TV или Smart Hub региона?
Вероятно ще последва ъпдейт, който ще блокира тази възможност.
The H Series Wiki - SamyGO
SamyGO • View forum - H Series
https://malaysia.answers.yahoo.com/q...2014752AAvLCHSIt should automatically disappear in the next 24hours.
https://www.kaldata.com/forums/topic...ng-ue-40f6400/
http://hardwarebg.com/forum/showthre...0%D0%B8/page51
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-07-14 в 20:03.
Освен горният прозорец имам и големи промени в смарта.В таблицата за приложенията е само уеб браузърът,другите се виждат най-долу на още приложения.Когато се опитам да стартирам някое, блокира на черен екран и трябва да изключа телевизора и да го включа за да тръгне тв-то.Смарт дистанионното също не ми работи-Не си спомням как се сдвояваше с тв.(помощ за това)
Признавам,че не съм влизала и ползвала смарт-а от 7-8 мес.Просто имах много малко свободно време и сега излизам в отпуска-сюрпризи.
Ако някой знае как да си оправя проблемите -предварително благодаря за всяка помощ.
Аналогичен случай и у наше село.
То верно че се решава проблема с пускането на ТВ без нет, ама идва момент, в който трябва да се спре телевизора.
И днес - същата работа...
Интересен е паралелен проблем - реших да ъпдейтна софтуера ( предполагайки, че това може да е свързано със съобщението за geolocation request)
Хубаво ТВ-то откри, че съм с версия 1118, а актуалната е 1120, хубаво, че се засили да тегли, и като рече - няма мрежа, та няма мрежа.
Ама мрежа има, и нета си върви - по жица, и това, че си гледам YouTube, е достатъчно убедителен факт, че нет има.
Има, ама за актуализацията няма....
Та си мисля - дали не е свързано всичко това?
Натиснете бутона Smart TV Hub ( ) на вашето дистанционно. Отворете браузъра си. Щом се появи курсора, придвижете със стрелките върху този досаден прозорец и натиснете No ако не желаете да позволите геолокацията или Yes ако искате да я разрешите. Ще ви се появи страница с условия от Samsung, които аз лично не съм чел. Затворих браузъра, рестартирах телевизора и за сега всичко е наред.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-07-14 в 19:28.
Хубаво е, че имате желание да помагате на хората, но друг път просто когато пишете нещо поне го преразказвайте или пишете източника на информацията, в случая сте копирали мнението изцяло от следният адрес:
Geolocation request Allow geolocation request? Samsung TV | Bebefon - Всичко за семейството
На мен ми свърши работа, за другите ....
При мен не става, едвам изкарах прозореца пред този на браузъра, но пак не мога да цъкна нито единия бутон. Когато курсора е върху прозореца бутоните се променят, но не мога да "натисна" кой и да е бутон.