Страница 62 от 88 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от dqdok Виж публикацията
    До снощи хич си нямах на идея, че ще пиша в темата с тревожно питане Изчезна ми картината, имам само звук и изсветляващ/потъмняващ тъмен екран. Самсунг F5000, в гаранция, закупен преди няколко месеца от Техномаркет. При включване червената лампичка индикира нормално като спира да свети постоянно, екранът се просветлява до ниво 'тъмно сиво' (по-свето от изключено състояние), след което очаквах да се покаже логото на Самсунг, такова не дойде, тръгна звука, превключвам каналите нормално, регулирам нивото на звука. Не виждам никаква картина или менюта. Интересното е, че ефектът от изсветляване/потъмняване на картината, който се наблюдава при по-светли/по-тъмни сцени продължава да е на лице в сивия ми ТВ (някаква еко опция беше, която така и не съм изключил). Държах го изкл. от захранването 9 часа без резултат. Към гаранционната карта няма прикрепен списък с оторизирани сервизи, та се чудя към магазина ли да го нося или да си издиря сервиз през сайта на производителя?
    Проблем с подсветката или T-con борда. Носи го в сервиз
    Търсене на местоположение на сервиз | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG BG

2.  

3. Тук е от
    Jun 2013

Признавам,че от много време не бях ползвала смарт дистанционното.Вчера и днес се мъча да го включа не е ,и не ще.И от бутона "Паиринг"също не иска.Не мога да си спомня къде се намираше ИЧ на телевизора за сдвояване .Ако някой се сеща в кой край на тв-то се намираше,моля за помощ.Тв е модел 40ф6670.

Смених батериите и се оправи.
    Този пост е редактиран от mamichon; 06-08-14 в 17:38.

4. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009
    Цитат Първоначално публикувано от Aries Виж публикацията
    Имаш ли нещо черно на бяло за дефекта/повредата?Нещо като протокол или друго подобно?Ще дойдат, ама друг път.Всичко се прави в сервиз.Има си установен ред.Приема се в сервиз, описва се точно дефекта/повредата и почват да си текат сроковете/30 дни/.Или оправят, или връщат парите.Другото е "мижи да те лажем".
    Така за информация на форума,днес дойдоха от сервиза на КК донесоха ми и смениха панела което на практика си е нов телевизор.За съжаление се оказа,че новия панел е счупен при транспортирането не ми върви с техниката,но съм много доволен от бързина и обслужването от този сервиз.Дано новият ми панел е читав!

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Чудесна новина, поздравления!Извадил си късмет, а сервиза наистина заслужава поздравления( може да го посочиш в кой град и къде се намира).При мен във Варна сервизът се намира на 20 метра от адреса ми и пак не искат да дойдат да погледнат нещо дори за 10 минути!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Днес тествах за около 30 мин. 48Н6410 на позната (жена - беличък естествено) и общо взето е добре - имаше си вече нормалните за EdgeLED моделите потъмнявания в ъглите , но сравнително малки и видими на светъл (или едноцветен) фон , почти липсваше DSE - тук - там имаше леки наченки , но нищо сериозно и не в средата на екрана .На бързи сцени се представи много добре . Единствено по-дразнещо (за мен , собственичката за сега не беше го забелязала и не и казах ,за да не и се набива в погледа беше едно по-тъмно петно (като тия в ъглите) в долната дясна част до рамката . Също така , докато тествах по някаква причина се рестартира няколко пъти при скролиране или опит за възпроизвеждане на някои файлове от флашката ... Нямах много време и не проверих с кой софт е и дали след ъпдейт ще има разлика , но общо взето модела си е добър .

п.п. По някаква причина са махнали бутона 3Д от двете дистанционни и трябва да се ръчка по менютата , което също бих казал ,че е минус .
    root666 одобрява това.

7. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте.
    При отваряне на уеб браузъра, зарежда около половин минута и след това се появява следното съобщение:

Телевизора е от ES6100 серията и е вързан жично към рутера. Интернет със сигурност има, защото скайпа работи. Дали е някакъв софтуерен бъг и как може да се реши проблема?

8.  

9. Member Аватара на protonic
    Тук е от
    Jul 2014

Рестартирай телевизора. Скайпа кешира ип адресите на сървъра, затова работи.

\\рестарт = изключваш от дистанционното, изключваш от кабела за по сигурно, чакаш 10 сек и по обратния ред

10. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от protonic Виж публикацията
    Рестартирай телевизора.
    Това беше първото, което направих. Дори рестартирах и втори път, като изчаках 2-3 мин. без да е включен в контакта. За съжаление от това не се оправя проблема...

Едит: току що пробвах и други приложения, които изискват интернет връзка. Например 3D explorer-a си зарежда видеата от нета без проблеми.
    Този пост е редактиран от eleonora; 12-08-14 в 13:48.

11. Member Аватара на protonic
    Тук е от
    Jul 2014

В Smart Hub, трябва да избереш Internet Service Location към която да се конектва - в случая България.
    С дистанционното, натискаш [SMART] [FFWD] [2] [8] [9] [REW] бутоните за да избереш меню (internet service location) след това със стрелка надолу > България.и потвърждаваш с ОК

\\ FFWD бутона е в долния край - >>, REW - <<

\\ Internet Service Location с бълг. меню е Настройка място на интернет услуга
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-08-14 в 17:56.

12. Тук е от
    Feb 2013

Колеги,имам малък проблем с паролата за WI-FI мрежата-след смяната и от рутера телевизорът ЕС6100 изисква след изключване всеки път да я въведа.Преди да я променя се закачаше автоматично,но сега се налага да мина през всички стъпки на настройка до парола.Някакви съвети?

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Размер H5500 H6350 H6400 H7150
    32 " TS01 TS01
    40 " TS01 TS01 ?
    46 " TS01
    48 " TS01 TS01 TS01
    50 " WH01 AH01 AS01
    55 " TH01
    UH02
    TS01
    US02
    TS01
    60 " HS01 HD01 HH01
    65 " AH01 MD01 TH01
    75 " TH01 TS01

A или M = AU Optronics, T, U, или W = Samsung, и H = Sharp.

http://www.avsforum.com/forum/166-lc...thread-28.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-08-14 в 17:22.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, имам един въпрос, на който се надявам да намеря отговора тук. Имам телевизор F8000 с вградената камера и жестов контрол. Въпросът ми е може ли да записвам от вградената камера на някакъв външен хард или в самия телевизор, ако е възможно може ли някой да ми отговори къде да вляза за запис и как да организирам записите си. Благодаря предварително.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не - единственото, което може да записваш, са Тв предавания от цифровият тунер.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 88 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1827
    Последно: 16-05-25, 21:15
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе