Здравейте,
Имам въпрос относно освобождавана на памет за приложения в ТВ Самсунг модел С650 от 2010 г. Изтрих всички инсталирани приложения( останаха само фейсбук,туитър и ю-тюб),но въпреки това за паметта ми показва - използвана памет 312.35/312.35МВ! Сигурен съм че мога да я изчистя с инсталиране на фирм.0000 и след това на актуалния 3018.1, но може би има и по-лесен начин?
Опитвам се да инсталирам nStreamLmod v.3.x, но ми дава съобщение че няма свободно място.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-08-14 в 17:21.
Излязал е нов ъпдейт на фърмуера за Samsung h6400 - 2115.3 от 2014.08.18. Някой има ли отзиви за него и знае ли какви са промените в новата версия?
Дали си струва ъпдейтването?
Престраших се и ъпдейтнах фърмуера. Наистина си струваше ъпдейта. Има много промени в положителна посока.
Досега тв-то беше с 1003 и разликата с новия софт е голяма.
- първото, което се набива на очи е, че има много голямо подобрение в качеството на картината както при HD, така и при SD каналите.
Картината с новия софт е много по-ясна, по-рязка, по отчетлива, направо кристална. Със стария стоеше по-замазана. Особено на SD.
- лекото разминаване между звук и картина е поправено
- има ново програмно упътване(доста по-добро от старото)
- менютата се превключват по-бързо и по-плавно
- ново стартово меню в долната част на екрана за избор на канал при стартиране. Това много ми допада.
Общо взето това са промените, които забелязах. Който все още е със стария софтуер няма да е зле да си го обнови. Определено си заслужава. Телевизора работи много по-добре.
Hristoslave здравей, това вярно ли е (UE48H6200 panel type:48A1AF0V , M-Star X14) взето от 1 страница, и ако е да, би ли казал за UE50H6200
Вярно е - инфото е от сервизното меню. За 50Н6200 процесора и шасито са същите, но видеопанела не знам на кого е - на AUO или на Innolux
A1 не е ли 100 херца
Вчера си купих 46H7000, но малко ме притесняват светлитте петна по панела на черен фон. Прикачам снимки които са правени на дълга експозиция за 30 сек, в тъмна стая. Моля кажете дали да се опитвам да връщам бройката?
IMG_7153.jpgIMG_7152.jpg
Този пост е редактиран от zerozed; 26-08-14 в 21:17. Причина: двоен пост
Ако ще гледаш черен екран на телевизора - връщай го веднага, ако ще гледаш и картина - няма повод за безпокойство.
zerozed
Реално едва ли се вижда, като на първата снимка. Пробва ли да си поиграеш с настройките за яркост и контраст - за да намалиш видимостта на петната. Пробвай да го смениш, но няма гаранция, че другата бройка ще е по-добре в това отношение.