Страница 7 от 88 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от askomar Виж публикацията
    Здравейте!Имам два въпроса относно самсунг UE-40F6500.Телевизора е на няколко дни и днес ми направи впечатление,че само на БТВ от време на време при смяна на картината ми се показва светеща бяла точка на едно и също място.Прилича ми на пиксел,но в момента,в който се смени цветовата гама дори с малко и точката изчезва.Пуснах цветни заливки,на които не излиза нищо.Някой има ли идея какъв може да е проблема?И вторият въпрос.Пускам филм от флашка,но субтитрите излизат на маймуница.Може ли някой да помогне как да го подкарам на кирилица?
    Ако го прави само на BTV канала, може да е изгорял пиксел на самата камера и от там да има артефакти по картината.

2.  

3. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Колеги, от вчера HBOGO вече е налично като приложение и за Samsung. Излезе само в списъка с приложенията, без да го инсталирам.
    KING-T и podredko харесват това.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo Виж публикацията
    F6670 в комплекта има и смарт дистанционно. Друга съществена разлика няма май.
    и F6500 има смарт дистанционно.

5. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

Цитат Първоначално публикувано от collapse Виж публикацията
    Аз използвам Serviio. Програмата е на същия принцип като All Share, но доколкото имам наблюдения е по-лека и до момента не ми е забивал филм под 10 гб. Използвам го от настолния компютър и от лаптопа, като лаптопа се свързва с Wifi рутера и от там препраща на телевизора. Всички са вързани към въпросния рутер (ПЦ, Лаптоп, ТВ). Връзката в домашната мрежа би трябвало да е доста висока и не разбирам защо ти забива на All Share програмата. А иначе с HDMI кабел между компа и телевизора - нещата ще са ти наред...
    аз ползвам AllShare и досега не са ми забивали филми, но не съм пускал големи файлове (над 10ГБ, както казваш)... лаптопът ми и ТВ-то са свързани с рутера с ЛАН-кабели...
    не винаги го прави и не мога да разбера точно защо, но понякога както филмът си върви, ми прекъсва интернета - предполагам, че ми забива рутера (Linksys WRT54GS) - или го претоварва или нещо му човърка настройките на айпитата...

6. Тук е от
    Dec 2013

Днес купих 32 инчовия F6510 и кво - още при сглобяването на стойката греда - или болтовете не са за тая стойка или самата стойка не е за тоя модел, резбите й са по-тесни от болтовете а на вътрешността на стойката пише ситно 32UF6100 ! Егати пак трябва да се влача до магазина , още не мога да пробвам самия телевизор заради една скапана стойка! Нямам под ръка други болтове (винтове) нито пък възнамерявам да напъвам резбите

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

По-скоро ти бъркаш нещо при сглобяването.. стойките на 6100 и 6500 са еднакви - разликата е в цвета
    Smart Guide TV - 6500
    Smart Guide TV - 6100

Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-12-13 в 22:56.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    По-скоро ти бъркаш нещо при сглобяването.. стойките на 6100 и 6500 са еднакви - разликата е в цвета
    Smart Guide TV - 6500
    Smart Guide TV - 6100
    Стойките може да са с еднакъв дизайн и големина , но монтажните крепежи може да се различават . Различна стъпка на резбата .

10. Тук е от
    Dec 2013

на два от отворите за винтовете към стойката въобще няма резби! Хехех къде ги правят тия неща по дяволите??

11. Тук е от
    Sep 2013

в петък и аз имах за кратко този този проблем при 46F6500 искa центровка по сериозна отверка и по-силно завъртане
    paceto одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Нека някой компетентен да каже каква е в крайна сметка разликата между Samsung F6670, F6500 и F6510. Kaто от разликите да изключим дизайн и цена. Доста хора ги мъчи този въпрос и точно заради разликата в цените е добре да се знае.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-13 в 19:26.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

[QUOTE=hristoslav2;657669]Deyan Stoykov
    Телевизори | SAMSUNG

Според това сравенение:
    ....................................................................46F6670 - 1800лв ....................46F6510 - 1700лв ....... 46F6500 - 1500лв
    Clear Motion Rate 600 400 400
    Micro Dimming Micro Dimming Не Не
    Тази разлика прави ли F6670 по-добрият избор /като се има впредвид не малката разлика в цените/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-13 в 21:09.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Някои знае ли как се запаметява българското аудио на цифрова телевизия ?
    Телевизора е samsung-ue-40eh6030 и е към близоо.

Отивам на някоя програма примерно "дискавъри ченъл" и от менюто или от бутона tools избирам българско аудио.
    Премествам на друг канал и като се върна аудиото не е запаметено.

Някои знае ли как да го оправя ?

17. Тук е от
    Dec 2013

[QUOTE=Deyan Stoykov;657688]
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Deyan Stoykov
    Телевизори | SAMSUNG

Според това сравенение:...............................................................F6670 - 1800лв ......................F6510 - 1700лв ..........F6500 - 1500лв
    Clear Motion Rate 600 400 400
    Micro Dimming Micro Dimming Не Не
    Тази разлика прави ли F6670 по-добрият избор /като се има впредвид не малката разлика в цените/
    Въпросите,които задаваш до скоро вълнуваха и мен.Разговарях с доста компетентни хора,които познават характеристиките и силни/слаби страни на различните модели,в това число и посочените от теб.Между 6500 и 6510 разликата е само в цвета на телевизора,за което удоволствие плащаш около 250 лева отгоре.6670 е с повече херцове,но гледайки двата телевизора на една и съща картина и поставени един до друг просто няма да хванеш разликата(изпробвано лично!).Като добавим и един проблем с подсветката,който е масов при модела 6670,за мен везните се наклониха в полза на 6500,чиято цена вече е 1299 лева в ТМ.Ако ще го взимаш на лизинг и живееш в София най-удачен вариант е магазин Plesio!Там също е на 1299 лева(доста преди да го смъкнат на другите места и моят го взех от там),но в този магазин имаш безлихвен лизинг до 24 месеца.Надявам се да съм ти бил полезен!

18. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

[QUOTE=askomar;657719]
    Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Въпросите,които задаваш до скоро вълнуваха и мен.Разговарях с доста компетентни хора,които познават характеристиките и силни/слаби страни на различните модели,в това число и посочените от теб.Между 6500 и 6510 разликата е само в цвета на телевизора,за което удоволствие плащаш около 250 лева отгоре.6670 е с повече херцове,но гледайки двата телевизора на една и съща картина и поставени един до друг просто няма да хванеш разликата(изпробвано лично!).Като добавим и един проблем с подсветката,който е масов при модела 6670,за мен везните се наклониха в полза на 6500,чиято цена вече е 1299 лева в ТМ.Ако ще го взимаш на лизинг и живееш в София най-удачен вариант е магазин Plesio!Там също е на 1299 лева(доста преди да го смъкнат на другите места и моят го взех от там),но в този магазин имаш безлихвен лизинг до 24 месеца.Надявам се да съм ти бил полезен!
    Цените, които съм дал са за 46'' модели. Иначе благодаря за отговора, предполагам и колегите също. Като цяло съм се насочил към LG LA740 /точно ти имаше проблем с такъв модел помня/, главно заради пасивното 3D. Ти като притежател и на 2та модела /макар и за кратко/ как виждаш нещата, ако се абстрахираме от изгорелите пиксели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 88 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1827
    Последно: 16-05-25, 21:15
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе