Страница 57 от 88 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

SAMSUNG UE-40EH5020 това е моя тв, миналата година е купуван, всичко е ок , но не чете и не възприема качените субтитри , когато натисна тулс, субтитри полето ми не е активно, как да подкарам субтитри, нека някой , който има подобен модел да пише, тук или на лични най добре, благодаря!!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Сложи филмa и субтитрите на флашка без папки, с еднакви имена и без точки и специални знаци в името и пробвай пак. При мен това беше проблема 55H6400.
    Този пост е редактиран от root666; 15-07-14 в 17:58.

4. Тук е от
    Dec 2013

Някой от новите собственици на 48H6400, забелязал ли е недостатъците, споменати по напред във форума - изключително малък ъгъл на виждане (дори при минимално отклонение от центъра да има осезаема промяна в качеството на картината, а да не говорим за гледане от ъгъл по-голям от 30 градуса да речем); и затъмняване (не знам как е точния термин) на дисплея в ъглите - може би при бяла картина би се виждало по-ясно?

Информацията за тези проблеми идваше от не български сайт - там твърдяха примерно, че ако се наредят 5 човека на дивана пред телевизора, двамата от края ще виждат коренно различна (по-лоша) картина от този в средата, а за 48" модел може да се предположи, че биха се събирали и повече хора пред него.
    Този пост е редактиран от bg_inferno; 16-07-14 в 22:43.
    root666 одобрява това.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

При 5 човека на диван (б.си дивана) ще има разлика с всеки LCD тв , като най-малка би била при тв IPS панел - не съм му обръщал внимание на ъглите , но едва ли е по-лоша от тая на моя 37" близо 8 годишен Самсунг с AUO панел - гледа се нормално с леко изсветляване на цветовете (и черното) .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Последните два поста от тази тема, бяха преместени в темата за избор.
    Четете и мислете преди да поствате !!!

http://referencehometheater.com/revi...2h6350-review/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-07-14 в 19:38.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2013

Не мисля, че минава в гаранцията подобен проблем, но нищо не пречи да се опита.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Keti
    Виж, дали не може да монтирате телевизора на стената - така няма да ти заема половината кухненски плот. Колкото и да е стабилна стойката му за маса, има риск да го бутнете и съборите - все пак, кухнята е най-посещаваното място в един апартамент. Пиши как е с настройките от предният ми пост, ако трябва ще пиша на Тео...

В кой сервиз? :rolleyes: Питам, защото сервизните техници не разполагат с необходимата апаратура и софтуер, също нямат и понятие как става процедурата.

В сервизното ръководство на модела има няколко стойности, които трябва да бъдат въведени още при сглобката в завода(или при подмяна на видеопанела в сервиз), но това, странно защо не се прави в европейските заводи на компанията.
    И техници могат да калибрират също, но да,не във всички сервизи... Не мога да кажа някой конкретен за Варна, най-добре се свържете се с местния сервиз на Самсунг.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от root666 Виж публикацията
    Искам да предупредя колегите, че новата PSA матрица на Samsung(55A1AF0V) има по малки ъгли на виждане от S-PVA на Samsung. Черното и контраста са все така отлични, но явно жертвата на поевтиняването е ъгъла на виждане. Правя сравнение между 55H6400 и 40C650.
    може би това може да бъде проблем за тези, които гледат телевизия в този разширен ъгъл, но ако гледаш нормално (пред телевизора) не е проблем, и да качеството си е перфектно.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от root666 Виж публикацията
    55A1AF0V S-PVA4 ли е?
    Четох някъде, че всички нови панели го имат това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

След като си поиграх със Samsung H7000 и разбрах че съм взел правилното решение . Картината и звукът са доста добри с бързите сцени няма проблем , на черен фон в напълно затъмнена стая ти става ясно че липсва проблема който го има при другите модели.През USB върви абсолютно всичко независимо от формата и големината на филмите само едно малко изключение правят оригиналните Blu Ray и то някои от тях.Външен хард диск WD My Book и Samsung H7000 все едно са едно цяло.Разтоянието от 2.10м. на диагонал 46'' си е като все едно си на кино.

Много благодаря на сайта ви и на хората които помагат в него.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от divmaniak Виж публикацията
    И техници могат да калибрират също, но да,не във всички сервизи... Не мога да кажа някой конкретен за Варна, най-добре се свържете се с местния сервиз на Самсунг.
    Не лъжи жената. Както вече писах, техниците не разполагат с необходимата техника и софтуер - нямат и оппит. Питах в два сервиза във варна и техниците ме гледаха като извънземно. :rolleyes: Амчи телевизора си бил калибриран в завода.....
    - А след смяната на панел правите ли калибрация?
    - Нее, не е и нужно. Той видеопанела си е настроен. - ми отговориха.
    - А предлагате ли такава услуга? - ги попитах отново.
    - Ами не....

12. Тук е от
    Mar 2014

Здравейте!Телевизорът ми е Samsung C650.Плейвам DVD-та свалени от торенти от външен хард диск,но проблемът е че не могат да се визуализират субтитрите.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Успях да заменя проблемния 55H6400 със светло петно на подсветката в Технополис след намеса на КЗП. Новата бройка със съвсем леко затъмнени ъгли, което на реална картона не се вижда. Направи ми впечатление че защитното фолио е защипано между прозрачната и непрозрачната част на рамката, тия унгарци все едно пияни ги сглобяват. В магазина ми оставиха моите аксесоари и стойка, дадоха ми само самия тв - панела. След като монтирах стойката е около 4-5 градуса наклонен напред(горния край), забелязвам го защото до него има отвесни тонколони и на техен фон си личи. стария като че ли не беше така. Стойката е водоравна, просто като че ли там където се захваща тя за телевизора не е абсолютно отвесно, и оттам идва лек наклон напред. Моля някой, който е със същия модел, да провери дали екрана на телевизора има лек наклон напред.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Опитай да го нивелираш, чрез поставяне на шайби на болтовете свързващи стойката с телевизора.
    Другият вариант е, да го монтираш на стената.

16. Member
    Тук е от
    May 2010

Здр. колеги,

Тази сутрин в левият горен ъгъл на ТВ-то Самсунг 46F6500 ми изписа "Geolocation request" с Червено за Не позволяване и зелено за Позволяване, НО никой от бутоните не е активен.
    ТВ-то е свързано през домашното wi-fi.
    Моля за съвет как да отстраня дребното прозорче?
    checho_85 одобрява това.

17. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от JKanchev Виж публикацията
    Здр. колеги,

Тази сутрин в левият горен ъгъл на ТВ-то Самсунг 46F6500 ми изписа "Geolocation request" с Червено за Не позволяване и зелено за Позволяване, НО никой от бутоните не е активен.
    ТВ-то е свързано през домашното wi-fi.
    Моля за съвет как да отстраня дребното прозорче?
    И при мен излезе, не са активни бутоните-червен и зелен. Махна се, като изключих мрежовия кабел и телевизора от захранването. След включване отново на мрежов кабел и ТВ не се появи, докато не рестартирах телевизора и ....ето го пак......DSCF3069.jpg

18. Member
    Тук е от
    Dec 2005

И при мен излезе.
    Мъчих го и с мишката - не щат да се натиснат тези бутони.
    Телевизора е 32F4510

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 88 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе