Здравейте, имам телевизор SAMSUNG LN40D630 донесен от щатите. За съжаление работи само под NTFS сигнал. Струва ли си да се купува конвертор за PAL за да може все пак да се гледа HD. Благодаря предварително.
Здравейте, имам телевизор SAMSUNG LN40D630 донесен от щатите. За съжаление работи само под NTFS сигнал. Струва ли си да се купува конвертор за PAL за да може все пак да се гледа HD. Благодаря предварително.
Предполагам, че имаш в предвид NTSC сигнал...Единственото което си струва, е да закупиш Main board за европейският му аналог (D6200/6300)и да го подмениш с този в телевизора - 200лева.
При Самсунг има ли безопасен начин да се върне обратно по-стар фирмуер? До сега H6400 беше с версия 2115.3 и картината беше кристална. С последния ъпдейт 2120 картината изглежда по-замазана.
Някой успял ли е да намери работеща програма за Андроид, за контрол на Н серията, защото нещо не се справям?
Всичките, които пробвах, потдържат само по-старите модели, а ми се иска да ползвам някаква клавиатура на смарта. Ако няма, ще купувам външна, ясно е, но не я ползвам често и вариянта за смартфон ми е за предпочитане.
Имам късмет. С новия ъпдейт 2121.6 от днес, проблема с замазаната картина е оправен. Сега картината отново е кристално ясна. Добавени са нови профили за зук(има стандартен, музика и още няколко други). Също така има еквилайзер за ръчни настройки на честотите и баланса. Добавена е и опция за Съраунд Саунд.
Прочети написаното в началото на първи пост от темата!
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-14 в 18:10.
Не съм, но веднага ще пробвам. Благодаря!
Колеги, на някой с телевизор H6670 дойде ли му новия ъпдейт - 2121.6 ?
Гледам в нета, че от няколко дни го има, но при мен го няма.
Повтарям за последно. Прочети какво пише в началото на първи пост!!! Спазвай правилото.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-11-14 в 17:35.
Привет!
Скоро купих 55" Самсунг Н6400, но сега ми се случва нещо странно. Когато гледам филм от флашка, след 15-20 минути филмът спира и телевизорът изписва "контейнерният формат не се поддържа". Като пусна отново филма, работи пак толкова време и отново спира. Флашката е Адата, но мисля, че проблемът не е в нея. Имате ли идеи?
Какъв е точно модела на флашката, капацитет, USB2 или 3?
Пробвай с друга марка, че и на мен една чисто нова UB150 32GB USB3.0 ми прави проблеми при първоначалното разпознаване.
A-Data 32GB USB3.0 е флашката, но проблемът се появи след последния ъпдейт на ТВ. Преди това не съм забелязал да прави мизерии. Ще я форматирам, да видя дали ще се оправи. По-скоро се притеснявам да не е проблем с телевизора.
Предполагам, че е същата, като моята. NTFS или FAT?
Ползвай HPUSBDisk или друг инструмент, вместо Windows форматиране.
Преди Update няма ли изискване за минаване на фабрични настройки? Направи го сега, ако не се получи с форматирането.
NTFS заради ограниченията в размера при FAT. Форматирал съм я с уиндоуския инструмент, а за заводски настройки, не съм чул. Все пак е само ТВ, а и би било доста неудобно с настройките след това. Едвам го докарах на цвят и сега пак... Ще опитам да форматирам и с друга програма. Мерси!