Наистина ли samsung ue7500 има истински hdmi 2.0?
Също така и ue8200?
И май са съвместими с one connect box
Наистина ли samsung ue7500 има истински hdmi 2.0?
Също така и ue8200?
И май са съвместими с one connect box
Този пост е редактиран от bossorange; 07-11-14 в 12:42.
Ако съм те разбрал правилно, преди не го е имало този проблем - появил се е скоро?
Направи описаното от колегата Pat, пусни му сигнал от различни източници(DVD, Blu-ray, медия плейър, кабелна, ефирна телевизия). Между другото ако имаш възможност пробвай с друг HDMI кабел - може проблема да е в него.
Не - нито един модел/марка телевизор 2014 година няма HDMI 2.0 порт(Panasonic имат Display Port 1.2). Може да го има написано на корпуса до порта, но реално той е версия 1.4(тоест поддържа Ultra HD само в 24, 25, 30fps). Между другото видеокартатат на компа ви също трябва да подържа спецификациите на HDMI 2.0 за да пускате 4K видео в 50, 60fps, а за да играете игри в 4К ви трябват две видеокарти Nvidia GT980.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-11-14 в 19:18.
Здравейте! Може ли да ми кажете кой е последния/безпроблемен/ firmware за 46F8000 и откъде следва да се свали .../ако може линк/ тъй като попадам на различни номера на firmware в различните сайтове. Следва ли преди да се инсталира фирма настройките за картината задължително да се върнат в първоначалните?
здравейтее , можете ли да ми разясните за този ECO sensor при samsung каква му е ролята и каква трябва да е стойноста му на максимум или минимум , благодаря предварително .
Показва нещо като моментното потребление на ток - при по-ярък екран се увеличава , при по-тъмен - намалява.
Мерси колегааа с какви настройки си на картината били споделил , благодаряя (y) .
Samsung f8000 ползва ка модул ci+.
За Близу дават само ci.
Ще мога ли да гледам кабелна с вградения тунер и трябва ли да взимам ci+(Съвместкм ли е с Близу)
Можеш да гледаш кабелна и с двата типа модули.
Здравейте имам един доста интересен въпрос ТВ-то ми е UE32ES6710s като си работи спира да дава картина през интервали от време само се чуват звуци като го гася от дистанционното не реагира носих го на сервиз 3-ти 2-ти ми казваха че е изгорял захранващ блок а последният път ми казаха матрица .както и да е изтека гаранцията и реших че аз ще го ремонтирам отворих го откачих всички платки една от друга и процесора закачих ги на ново и се оправи но последно време това откачване и закачване се по трудно се оправя картината искам да знам причината за това забиване и имали начин да се оправи
Здравейте, от половин година имам 55H7000 и като цяло сън много доволен. Преди няколко месеца си купих wd my passport ultra 2TB, за да гледам филми от него. От вчера телевизора не разпознава правилно папаките на диска. Показва папки които вече съм изтрил и не показва нови папки. Не мога да отворя съдържанието на нито една папка като съпобщението, което телевизора дава е "request cannot be completed. you will be returned to main screen". През лаптопа усб диска се чете без проблем. Ако някой може да помогне с идеи къде е проблема ще съм много благодарен, защото изчетох доста форуми и не открих решение за проблема.
Взех 55f8000, мострен модел с 1 изгорял пиксел с мн добра отстъпка и платих за доп 3г гаранция.
Съвети за настройки и други, ако някой знае.
Благодаря на всички и специално на Христослав.
Иначе за една бройка да взема 48h8000, но се оказа, че за мачове много криви линиите, ужас, никъде не бях чел да се оплакват при гледане на мач.
Не знам - трябва да проследиш захранването на светодиодите и да провериш първо за слаби спойки.
Значи по мои наблюдения, когато стане така и изключа кабела на процесора тв-то ,работи но не дава картина. Само звук и подсветката работи след това слагам кабела на процесора пак дава картина, но е ето такава и понякога след няколко опита се получава нормална.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-11-14 в 10:12.