Не. Само фирмените камери стават.
http://www.lesnumeriques.com/tv-tele...1556/test.html
Не. Само фирмените камери стават.
http://www.lesnumeriques.com/tv-tele...1556/test.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-12-14 в 20:22.
Искам да помоля някой да пробва дали браузъра му зарежда facebook.com. При мен от повече от месец този сайт не се зарежда, а абсолютно всички други сайтове си се отварят нормално.
Звънях на самсунг съпорт и ми казаха да си преинсталирам браузъра и да изчакам няколко дни, защото можело да отнеме време (доста странен съвет е това с изчакването, но както и да е...). Преинсалирах го и пак същата работа. Седмица по-късно пак звъннах на самсунг съпорт и ми казаха да си ъпдейтна фърмуера на тв-то. Спазих всички стъпки и всичко по ъпдейта мина успешно, но резултат от действията - нулев, пак не зарежда фейсбук сайта.
Някой има ли идея какво може да се случва и дали проблема е буквално само в моя телевизор?
Пробвай да смениш DNS-а в мрежовите настройки, примерно с тези:
8.8.8.8
8.8.4.4
някои знае ли дали този модел ue-48h6400 поддържа DVB-T2?
Колега, ей сега пробвах и при мен няма проблем. Страницата се зареди. С UE32F5500 съм.
Спокойно колега, и аз съм във същото положение с това Олио))) Писах на съпорта 5 дни и измислиха че нет връзката ми е слаба!!! После писах на Самунг, защо аджаба са мушнали нетестван буклук в препоръчани,а ми отговориха че нета ми бил слаб, после да си ъпдеитна телевизора, после доставчика бил филтрирали т.н. ВСЕ ГЛУПОСТИ!!! Само дето не ме накараха да си обръсна дупарата и пак нищо!!! Цитат: Уважаеми господин Цветелин Христов,
Благодарим Ви, че се свързахте със Самсунг и за проявеният интерес към нашите продукти.
Имаме удоволствието да Ви предоставим необходимия отговор:
Както и в предходният имейл Ви уверяваме, че приложението е тествано и в момента се използва от много потребители без да имат описаното затруднение.
Съветваме Ви да се свържете с доставчика на интернет, защото е възможно да не позволява използването на това или което и да е друго приложение.
Всеки доставчик на интернет може да ограничи или забрани достъпа до един сайт, сървър или стрийм, и независимо от качеството на услугата и желанието на клиентите, те няма да бъдат достъпни.
Опитайте да използвате приложението с друг интернет доставчик.
С уважение,
Евгения Златкова
Отдел за обслужване на клиенти – Онлайн поддръжка аз им отговорих-> Отново глупости!!! 100 пъти ви казах че съм в нет средите 20 год и това изобщо не е правилният отговор на моя въпрос!!! Отговаряте като депутат на първолак! Оливето е дърво и сами ще се убедите като го разкарате от нейзтриваемите приложения! Изобщо уеб дизайнера е за бой, да не говорим, че страницата е хостната на IP на ТУ-София? Толкова ли не можеха да си платят един хостинг някъде… Това и много други дреболии навеждат на мисълта за цървуланковци!!! За сега няма да декомпилирам тъпото им апче, за да видя що за простотия е, но ви уверявам че не е филтрирано нищо от доставчика!!! Опитах и с Теленор като доставчкик, пак същото!!! Махаите това дърво от телевизора ми, или почвам да пиша до Самсунг глобал за принудителното аку, дето някой е изтропал!!! Не става това олио ама не ме чуват!!
Зависи на какви букви завършва моделният индекс (погледни първи пост от темата)
пример - сравнение / UE48H6500ATXRU и UE48H6400AKXRU - > DVB-T2/C/S2 и DVB-T2 / C
Телевизоры | SAMSUNG Россия
Опасявам се, че само LG и Panasonic са си написали в спецификациите на телевизорите истинските тунери: DVB-Т/T2; DVB-C и DVB-S2.
Samsung никъде нито на сайта си, нито в Ръководството за употреба за BG не са намекнали даже, че 6400 имат поддръжка DVB-T2. Пише само DVB-T / C. H6500 пък го няма на сайта въобще.
Аз също се надявам да имат пълния комплект тунери, ама няма как при нас да се провери реално това.
Варненци и колегите от по-западна България предполагам, че могат!
За 48H6500 от UK сайта пише:
Tuner/Broadcasting DTV Tuner DVB-T2 / C / S2
Analog Tuner Yes
CI/CI+/2CI+ CI+ (1.3)
Този пост е редактиран от Gena_bs; 10-12-14 в 20:20.
Може и да има DVB-T2, но вероятно не е активен при настройка на страна България.
- AW - DVB -T/C
- AK- DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV / MHEG 5 (Europe, Russia, Australia & Colombia)
- AB - DVB-T2/C/S2
- AT - 2 x DVB-T2/C/S2
- T - 2 x DVB-T2/C/S2 (Russia), + with MHEG 5 for (UK & IR)
- U - DVB-T/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG (UK, IR)
- Z - 2 x DVB-T2/C/S2 + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
- AU - DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
- AY - DVB-T2/C + MHP / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV/ MHEG / MHP (Italy)
- AL - DVB-T2
- AM - DVB-T/C /
- AS - DVB-T2
- SS - DVB-T/C/S2
- SB - DVB-T2/С/S2
- ST - 2 x DVB-T2/C/ S2
- SL - 2 x DVB-T/C/ S2
- BM - DVB-T/C / MHEG 5
- LX - DVB-T2
- SX - DVB-T2
https://www.dvb.org/resources/public.../dvb-t_map.pdf
Втасахме я!
А аз си мислех, че отдавна мина времето на евтините телевизори, при които имаше варианти само PAL B,G или PAL D,K според региона!
Тези нормални ли са? Ще го има като hardware и през настройките на User menu (не в сервизното) ще заключват функции.
За Smart, както и за честотите на DVB-C е ясно, че сме в 13-та глуха. Ама да ограничат тунера за ефира!
Gena_bs
Това е масова практика, с цел да се помогне на крайният клиент. За 70% от потребителите, би било объркващо, при опит за сканиране на цифрова ефирна да им даде два избора. Може да си представиш, какво ще се случи ако предаването е в DVB-T, а клиента сканира на DVB-T2...След няколко опита ще изпсува и ще върне телевизора като"дефектен". Затова в настройките за всяка отделна държава, при писането на софтуера се вземат в предвид националните и стандарти(T/T2/C/C2/S/S2, както и стъпката в херци).
Използвах тези настройки на 55 Н 6400, https://www.avforums.com/threads/sam...tings.1876939/, но според мен въобще на са подходящи все едно гледам някое CRT с изхабен кинескоп. Дали има някое предложение с режим на картината естествен? Преди години на 40С650 пак прилагах препоръчани настройки, но отново не ми харесаха въпреки, че и в двата случая използвах различни видове източници на сигнал.