Няма как, картината да бъде еднаква..Нестава с настройки. Старият е с гланцов панел и S-PVA матрица, докато новият е по-нисък клас, с полуматов панел, матрица S-PVA+PSA.
Няма как, картината да бъде еднаква..Нестава с настройки. Старият е с гланцов панел и S-PVA матрица, докато новият е по-нисък клас, с полуматов панел, матрица S-PVA+PSA.
След цял ден гледане май вече свикнахме... и все пак стария си остава в спалнята , така че ще му се наслаждавам сама....
Ъпдейтнах си телевизора (46F6670) до последната версия преди дни и сега като избера Smart и след това отида на мултимедията ги няма клипчетата, които приятелите ми качват в Facebook.
Някой успях ли е да си върне клипчетата?
имам Самсунг 55Н6400 но ми прави впечатление, че mp4 филмите не зарежда субтитрите. Аз ли бъркам нещо или е проблем на телевизора ?
Такаааа не издържах с този телевизор SAМSUNG UE48H5030 и днес отидохме с мъжа ми и го върнахме. Сменихме го с 48H6500.
Малко се нацупи този от рекламацията, но управителя нямаше нищо против, все пак взимаме на почти двойна цена. За съжаление, за да имаш по-добра картина явно трабва да купиш телевизор с екстри от които нямаш нужна 3Д например.
Още не сме го пробвали, но дано е по-добре от онзи пластмасовия....
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-10-14 в 19:18.
Здравейте! Телевизор Самсунг ЕН 6030 не може да чете филм формат:Wives And Daughters Part1 Xvid-Newmov.avi
Може ли да преименувам файла и субтитрите например с 1 и да тръгне? Или има друг начин да се реши проблемът?
Някой може ли да каже защо ми се шашка Guide-а? Всеки път като пусна телевизора Guide-ът е празен. Когато гледам дълго време един калан (1-2 часа) и превключа на друг канал вече не ми показва коректно какво дават докато не мине някакво време.
И при вас ли така работи този Guide?
Телевизорът е 46F6670.
Използвам цифрова кабелна телевизия от Blizoo. Имам и декодираща карта, която мушнах от зад в телевизора.
Този пост е редактиран от totopz; 17-10-14 в 22:47.
Samsung разработва нова Wi-Fi технология работеща на 60 GHz, която вероятно да даде скорост на сваляне и качване от порядъка на 575 Mbps.
Това означава на практика, че един 1GB филм, ще отнема само три секунди, а още по-важното е, че няма ограничение на некомпресиран видео файл стрийминг в реално време.
Всичко това, означава, че смарт устройства в близко бъдеще ще станат по бързи ...
P.S.
Сега говорят за 5G мрежа до 7.5Gbps скорост до 940MB/сек.
Графикът според ChangYeong Kim [главата на R & D отдела] това е цел за 2020 година.
Във всеки случай, обаче, числата са впечатляващи.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-10-14 в 23:18.
Здравейте , искам да попитам за една от функциите на Самсунг , т.нар. "Интелигентна защита" , предпазваща от вируси и др.
На моя тв 40H6670 е включена по подразбиране , но наистина ли ми е необходима ?
Инсталирах току що последният ъпдейт 2101 за F6400.Като цяло има промяна в "smart menu"-то - в момента са налични само два мултитаск екрана:с инсталирани приложения (apps) и мултимедия(актуални видео клипове и изображения).Липсва екрана с хронологията.Не ми харесва,че тези екрани не могат да се прелистват последователно само в една посока.Забелязах,че са нулирани настройките за картината,затова не мога да кажа дали има подобрения в изображението(в аудио-то няма).Някой да има някакви други впечатления?
Този пост е редактиран от johny3; 20-10-14 в 23:23.
Да питам някой ползва ли SERVIIO 1.4.1.2 на F сериите на Samsung и дали успява да покаже субтитри . На старите модели D и ES - няма проблеми. На F5500, F6400 - не. В настройките на SERVIIO се указва модела E/F - но без успех.