Няма как да се разбере с каква матрица е по етикета. Трябва да влезнеш в сервизното меню.
Няма как да се разбере с каква матрица е по етикета. Трябва да влезнеш в сервизното меню.
Айде, топъл, топъл:
Samsung UE48JU7500 (JU7500) Review
Жалко един от добрите модели за тази година...
SAMSUNG JU7000 / JU7100 (4K)
Clouding issues, poor off viewing angles
sammy.jpgsammy1.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-04-15 в 17:53.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-04-15 в 19:36.
Май Самсунг трябва да добяват при покупка на тв услугата " Тествай, преди да платиш."
Разбирам те но липсва -мой подпис в -моите настройки. Ако модератора има идея моля нека да пише.
nastroika.jpg
Благодаря hristoslav2. Ще разберем в скоро време това ли ще бъде :-).В повечето форуми някои опции се появяват след пускането на 10 поста - май и тук е така. Така че имай търпение
hristoslav2
Този пост е редактиран от stax; 09-04-15 в 01:43.
Здравейте,
Грабнах един 48H6500 днес от промоциите. Кажете какви настройки да направя за оптимално добра картина. Иначе всичко си тръгна от първият път. Ако се интересувате от някакви тестове казвайте, тъкмо да го тествам и аз модела.
Така и аз лапнах един промоционален днес - 40H5000. За интересуващите се панела е 40H6AF0V Шарпски. Телевизорчето предава супер на HD.
Честито колега със здраве да си го гледаш. Аз моя 48H6400 първоначално като го взех не бях очарован от картината но с извесни настройки работи вече супер за моя вкус. Имах и леко избързване на моменти на картината, ако има и при теб подобно първо рамера на картината си го направи 16:9 а не ауто и второ в Опции картина - Motion Plus го дай на изключено.
- - - - - - - - - -
Честито колега промоцията е хубаво нещо :-).
Аз днес късно разбрах за тези промоции и когато обиколих и двата магазина на Техномаркет в Пловдив, почти всичко беше изкупено. Все пак взех един 55Н7000 намален от 3 на 2 палки. Дано да съм направил правилен избор.
Като за начало каква е матрицата?
Равномерна ли е подсветката?
И ако имаш възможност да изпробваш сателитния тунер?
И аз съм се запътил към него, дано останат до неделя
П.С Според мен не изключвай Motion Plus, то това му е чаровното на този ТВ, дори напротив дай го на max!
знам че не е тук темата но бихте ли ме помогнали с настройките за самсунг H6400
благодаря предварително