Според мен след ъпдейт на апликейшъна за ютуб. Бях с фърм от 2014 и пак не искаше.
Според мен след ъпдейт на апликейшъна за ютуб. Бях с фърм от 2014 и пак не искаше.
Да така е. Проблема се появи след ъпдейт на самия YouTube преди няколко дена.
Говорих със съпорта на Самсунг и те ме увериха, че ютуб са уведомени и се работи по въпроса.
Проблема е фикснат. Всичко си работи коректно.
Само не можах да разбера последния ъпдейт бъгав ли е ,или всичко е точно.
питам защото имаше много оплаквания за развалена картина, че да не прецакам нещо тв и да стане по-лошо
Някой може ли да помогне с избора за тв камера ?
Готов съм. Взех модул. Включих адаптера в телевизора, пъхнах после и модула, изкара "няма сигнал или много слаб сигнал", но нямах букса от кабела на кабелната. След няма и час се обади техник. Вече има над 30 HD канала, които могат да се гледат, защото преди бяха 4-5 броя само със звук без картина. Техникът се оказа мой стар приятел. Сложи буксата на кабела и показа каквото го питах. Показа ми и как да си настроя еквилайзерите на звука. Не го бях "открил" заради схващането ми да не се пипа нещо, каквото и да е то, щом работи добре. Особено ако има операционна система.
А ъпдейт не помня да съм инсталирал наскоро и не мога да изкажа мнение.
само тези
Принадлежности | SAMSUNG България
Погледни в Smart Hub Panels на сайта
UHD 4K HU8500 Series Smart TV | Simulator
4K SUHD JS8500 Series Smart TV | Simulator
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue55j...1506114124.htm
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-06-15 в 22:25.
Благодаря ти Христослав,вече тръгнаха нещата от компютъра но спря да чете субтитри от флашката,опитах да ги сейфна в различни типове но нестава,имената са еднакви с този на филма,