Страница 50 от 75 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 1122
Like Tree145Одобрявам

Samsung Телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung Телевизори 2015

Няма значение как е реализиран слота - при Самсунг е на гърба от няколко години , при повечето други марки е "дупка" отстрани . И при двата варианта там се пъха съответният СА модул , като вече в него се поставя и картата от оператора . Вградени СА модул май няма в тв или ако има ще са "бутикови" модели - веча различните сат. и кабелни СТБ имат такива - поставея си директно картата .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 04-06-15 в 14:42.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

На детето телевизора също е с приставка, а стария(B серия( ни Самсунг е с дупка в която се слага картата. Ако правилно съм разбрал въпроса Ви.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Днес не ми е ден... В момента не мога да покажа снимка на тази "приставка". Г-образна черна пластмаса 10/8 см приблизително. Включена в ТВ картата би седяла надолу. На дъното й има два реда крачета. В тези крачета предполагам се включва въпросният модул. Досега не съм ползвал модул и гадая, затова може да пиша и глупости. Поправяйте ме, моля.
    Така, извадих картата от приемника от местната кабелна. Едни казват декодер, други приемник. Не знам кое е от двете, но с него гледам 130+ канала, радиа и т.н. от кабелната. Има си дистанционно ... та е за това говоря каквото и да е то. Та картата от него (с големина като дебитна карта за банкомат , бяла на цвят) по никакъв начин не може да се закрепи в "приставката". И аз предположих, че в тази "приставка" се пъха CAM модул. В CAM модула се слага картата за условен достъп - тази бялата . Значи - картата в модула и модула в "приставката" и накрая "приставката" слагам на гърба на ТВ в съответния слот.
    Ако написаното от мен дотук е вярно, въпросът ми е - как е по-добре - с такава "приставка" или вграден CAM модул. Разбира се това Г-образното може и за друго да е и аз затова питам. Крайно време е да използвам пълния потенциал на full hd вместо да гледам SCART-SCART (с максимум 576р). Работник в кабелната ми каза да ида да заявя модул и щели да дойдат да ми го настроят. Но нещо в мен напира по-бързо да разбера как се нарича "приставката" и за какво служи.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами то обикновено има и упътване на хартиен носител с най-основните първоначални дейности - сглобяване на поставката , поставяне на адаптора за СА модула ... даже доколкото се сещам на самата лепенка покриваща отвор има показано как се поставя адаптора ...
    Вземи СА модул от кабеларката и там ще си поставиш картата ... и после пъхаш модула в слота/адаптор .
    root666 и podredko харесват това.

6. Junior Member Аватара на troll4o
    Тук е от
    Aug 2013

Първата пласмаска е CAM слота, после в нея се поставя CAM модула и в него картата тази бялата
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    svetlio1 одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Наистина в упътването има само "основни първоначални дейности" - как да завинтя стойката, къде да включа 220V кабела ... другото беше много постно - от рода на как да го включа/изключа, усиля/намаля, смяна на канал и как да го чистя. И това е, друго няма. Аз първо го сложих на стойката и го пуснах, пък после гледах какво пише да си помогна с настройването и менютата, ама греда ...
    Значи разсъжданията са ми правилни - това е адаптер за САМ модул.
    Последният неясен ми момент е защо е направено с адаптер вместо вграден модул? Разбирате ли, познат има Сони на около 15 години със слот, в който пъха картата. Моят е модел миналата година и няма такава възможност. Неговото било по-добро. Окей, съгласен и нямам нищо против. Можел да си гледа кабелната без проблем, пък аз не мога ; комшията му пък гледал с LG на няколко години Виваком пак така.... Само предполагам, че в този адаптер може да се включват различни САМ модули. Не знам какви са им разликите, но като гледам че има за 50 лева и за 100 лева, може би има някакви разлики.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На познатия Сони-то от 15 г. едва ли има вградени цифрови тунери ... Иначе , както писахме - няма никаква разлика/значение как е реализиран порта - Самсунг са го изнесли на задният капак , за да не стърчи отстрани , както се получава с доста модели със страничен слот .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 04-06-15 в 19:45.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

andy@, няма с вграден КА модул Отиди, при кабелният ти оператор, заяви си модул - има работещи с карта и без. Постъпи, както ти е казал работника в кабелната

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Колеги, помагайте. 32h4500 на тубата няма желание за усилване и намаляване на звука . Какво ли не опитах. Нулирах, ресетвах, гасих и не и не. На бокс7 и на другите ми ТВ този проблем го няма. Идеи?

12. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

С този фърм ли си?
    ВЕРСИЯ : 2710.3
    2015.05.15

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

2107 е софта, като преди беше с някакъв от 2014 и беше същото положение. Затова и го ъпдейтнах.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2013

Пичове,някой може ли да помогне за настройката на картината на едно 22 инчово телевизорче,че търсих по темите,но не намирам настройки за такива малки бръмбъзлъци.Модела е Т22D390EW.Предварително благодаря на отзовалите се!

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Едва ли ще намериш настройки за този модел. Ползвай тези на най-близкие като размер или режим "стандарт".

17. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от gurcayy Виж публикацията
    Едва ли ще намериш настройки за този модел. Ползвай тези на най-близкие като размер или режим "стандарт".
    Вкарах настройките на големия ми Самсунг,но едва ли имат нещо общо,иначе менютата за настройки са им еднакви.А близки по размер не намерих и вероятно ще трябва да ги правя на око.

18. Junior Member Аватара на troll4o
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от stennly Виж публикацията
    Колеги, помагайте. 32h4500 на тубата няма желание за усилване и намаляване на звука . Какво ли не опитах. Нулирах, ресетвах, гасих и не и не. На бокс7 и на другите ми ТВ този проблем го няма. Идеи?
    Явно се получава след ъпдеит на фърма -

https://productforums.google.com/for...=forum/youtube

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 50 от 75 ПърваПърва ... 40484950515260 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 158
    Последно: 21-12-23, 20:46
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе