Пак заповядай !
За съжаление не го намирам точно този модел. Дано по-късно се появи в продажба.
Този пост е редактиран от dedra1; 31-05-17 в 09:59.
Няма надежди ! Освен по втория начин или случайно на оферта !
Жалко за това, харесва ми... А кой модел logitech би бил подходящ за KS серията? Цената не е от голямо значение, около 150 съм готов да дам., че може и отгоре, ако си заслужава.
Позволих си и тук да питам,че може би отделната тема не се чете,а ми е важно,за да знам дали да се връща телевизора! Отдавна не следя темата и моделите,но моя близка ме изненада с този проблем - samsung ue49k6372 не възпроизвежда файлове mkv от торент сайтовете от флашка,като същите вървят без проблем на старо LG и моя стар самсунг.Съобщението е - неподдържан файлов формат. Мислех ,че това е минало,или аз изпускам нещо? Файловете са стандартни ,нищо особено и по спецификации на тв-то не би трябвало да има проблем.
Да пробва първо със студен рестарт - изключване от захранване за 5-10 мин. без кабели свързани към тв . Ъпдейтван ли е тв ?
А може просто да не се харесват нещо с флашката - да пробва с друга .
Телевизора не е ъпдейтван. Видях,че има нов фърм,но не пишеше какви са промените и не сме го инсталирали. Това е външен диск и чете от него музика и за проба едно .avi. Мисълта ми е принципно тази серия и моделите от нея имат ли проблеми с mkv . Ако си ги четат,ще търсим вече причината къде може да е . Примерно The.Great.Wall.2016.1080p.BluRay.x264-GECKOS на него не тръгва ,на ЛГ и стар Д серия върви.
Не би трябвало да има проблеми , може да се е ошашкал нещо и затова препоръчах "студен" рестарт и ъпдейт.
п.п. На кабелна тв или IPTV е и има ли галваничен разделител ?
На Виваком,iptv. Всички телевизори. Ще пробваме. И ъпдейти ще направим като крайна мярка. Благодаря!
Изключваш тв и СТБ , вадиш HDMI и правиш рестарт на тв - ще се оправи , това е една от "екстрите" , които получаваш с IPTV дръвчето на Виваком .
Явно проблемът е в телевизора, щом тръгва на другите. В описанието са дали, че видеото е x264, а аудиото AC3, не би трябвало да има проблеми с възпроизвеждането. Ако нищо друго не помогне, може да пробваш с ъпдейт са софтуера.
Флашката как е форматирана?
Пробвай да направиш което те посъветваха...въпреки , че се съмнявам да помогне...
.mkv - е контейнер и вътре може да има доста формати
Matroska (Матрёшка, Матрьошка) е свободен мултиплатформен контейнеров формат, способен да съхранява неограничено количество аудио и видео потоци с голямо разнообразие от кодеци, субтитри, картинки и др. в един единствен файл.
Файлови разширения
.MKV за видео (с аудио и субтитри)
.MKA само за аудио
.MKS само за субтитри
K6372 - се води моделна група ->16TV_STANDARD2
виж ограниченията
медия плейър в модели 2016
http://developer.samsung.com/tv/deve...specifications
Проблемите идват от дръвчето на Виваком - вече с няколко марки тв периодично водят до различни софтуерни проблеми - при мен на Панасоник спря да подава сигнал приз HDMI ARC - студен рестарт + смяна на кабела и се оправи .
Ще дам инструкции и довечера ще пробват и ще пиша. Благодаря!
Сега като се зачетох, май и аз съм за рестарт. И при мен спря да подава през hdmi arc към субуфера, та се налага да го ползвам с оптика, но през нея не ми се нрави много. Значи откачам всичко от телевизора, включително и донгъла и дърпам шалтера за 10-15 минути. Утре ще пробвам.
Вързан ми е един мултимедиен плеър diva, субуфъра и цифрова кабелна.