За съжаление аз не мога да получа от никъде информация за бъдещата подръжка на eARC на Q90 и мисля да се откажа от покупката му. Съпорта на Самсунг нямат никаква информация.
За съжаление аз не мога да получа от никъде информация за бъдещата подръжка на eARC на Q90 и мисля да се откажа от покупката му. Съпорта на Самсунг нямат никаква информация.
Няма проблем и аз искам да си взема този телевизор, но липсата на earc ме спира..
… кой ти каза, че няма еARC, има и още как, но не го декларират, заради права, ресивера ми Onkyo го опознава като такова! … невероятен телевизор, не мога да му се нарадвам, верно!
Това можеш ли да го докажеш по някакъв начин, защото навсякъде пише, че няма.
... едва ли, освен, ако не искаш да ме осъдят, ти си решаваш сам, мен ме радва телевизора, много!
Гледате файлове с некомпресирано мастър аудио през вградения в тв-то плеър ли? Защо ви е важен еАрк?
Защото исма shield-a да е свързан към телевизора, а не към саундбара. И да възнемерявам да гледам филмите (слушам) с dolby truehd.
... на мен не ми е толкова, искам да мога да управлявам всички компоненти, през телевизора с новото смарт дистанционно, най-вече ресивера, че се явява събирателен за всичко и почти ми се получва, ама не съвсем, но ще стане, те се самообучават едно друго и съм все по-близо до целта, вече!
Truehd през саундбар без да се обиждаш ама малко си противоречат, независимо че пише че поддържа. Atmos пък да не говорим. Вземи си LG C9 там HDMI е 2.1 с пълната му спецификация и е два пъти по-добър като картина.
Не бе хора, филмите ще ги гледам през nvidia sheild, като искам да бъде свързан с тв и от там до саундбара. Саундбара, който съм поръчал е Q90.
- - - - - - - - - -
Притеснявамe burn-in при OLED, играя на ps4, гледам много HBO GO и затова търся други алтернативи.
Първото го разбрахме. Q90 саундбара има много добри ревюта въпреки това аз съм скептичен как ще ги чуя тия 5 или повече дискретни канала от тая кутия...
Имам два оледа играе се и на двата без проблеми. Много трябва да се измъчиш да нагориш олед. Много по-трудно от плазма. Самсунг много спамят по темата защото нямат отговор на технологията, поне за сега.