Мнения за Samsung 49RU8002 и Samsung 49Q70 от притежаващи модели? Плюсове/Минуси?
Мнения за Samsung 49RU8002 и Samsung 49Q70 от притежаващи модели? Плюсове/Минуси?
Този пост е редактиран от DOLBY VISION 4K; 05-12-19 в 10:47.
Samsung UE55RU8002 review
Samsung 55RU8002 - test telewizora, czyli kastrat też może być cool
Although the TV does not officially have an LED blanking system, there is a hidden dimmer system in the background that manipulates the brightness curve. The graph below shows that the gamma parameter is much higher (2.8) in places than it should be (2.4), which in some scenes can lead to poorer visibility and even loss of detail in shadows. The ideal chart should basically coincide with the yellow line.
A stealthy dimmer cannot be turned off, which is a pity.
Благодаря ти hristoslav2. Това е достатъчно да ме откаже, а в други ревюта как само показваха, че е уж, по-добър от 49Q70.
Може ли да помоля за една бърза помощ
Каква е разликата между
65RU7372
65RU7302
освен че втория е с 500 по-евтин
Серия RU73 са с извит екран.
RU7372 с добавен сателитен тунер
Този пост е редактиран от nikolay_v; 07-12-19 в 13:23.
В такъв случай - не.
Въпросът всъщност е защо изобщо ти е извит (крив) телевизор?
п.п. подозирам женска намеса в избора
п.п. подозирам женска намеса в избора
Доста ме учудва прозорливостта на някой хора тука
Отново искам да благодаря на всички хора от форума ,за помощта да направя своя информиран избор на телевизор ( и не само )
ФОРУМА Е СИЛА
Весели празници на всички и за много ОЛЕД-ове
Моля някой с QLED да сподели дали субтитрите могат да се местят нагоре надолу и дали може да им се сменя големината.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
За местене нагоре/надолу не знам, но размер и цвят може да се сменят и в по-старите версии на Tizen-а
Нагоре и надолу ми е по интересно дали може, но благодаря все пак.
Също така някой запознат да сподели дали поддържат Samba share, че това ми е много важно. Харесал съм един Q80R, но за момента това ме спира че не знам тези неща + проблема със local dimming-а на субтитрите.
Здравейте, ако може да ви изтормозя с едно питане. Спрял съм се на Самсунг 49Q70RA, но техническата ми грамотност не ми позволява да разчета снимките на графиките тестовете пускани назад в темата Та ако може с 2 думи да ми подкрепите избора или ако го отхвърлите, тогава каква алтернатива да погледна, визирайки мнения написани тук, че миналогодишните модели са по-добри от тазгодишните. Освен като ТВ ще го ползвам и с конзола ПС4...
Благодаря, а къде са на екрана, в средата?
Q70 бива виж го тук https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q70-q70r-qled