Страница 15 от 31 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 452
Like Tree160Одобрявам

Samsung S95B QD-OLED - Нстройки и Коментари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Отговор: Samsung S95B QD-OLED - Нстройки и Коментари

От както имам телевизора до сега два пъти ми се е случвало както си гледа, излиза долу едно синьо и почва да се джурка. Тези дни съвсем случайно забелязах че същото се случва когато задържа бутона за гласовия контрол. Интересно дали дистанционното се бъгва или проблема е от телевизора. За сега само два пъти се е случвало дано е пак нещо временно За тест на черно аз ползвах този клип - https://www.youtube.com/watch?v=8b3C...el=ManlyPowers
    Току що пак ми се случи. Докато гледах тв се активира гласовия асистент и тръгна да търси в търсачката нещо което бяха казали по телевизията .Явно проблема ще зачестява Интересно проблема къде е в телевизора или дистанционното.
    Този пост е редактиран от sasho1bs; 08-01-23 в 23:10.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    От както имам телевизора до сега два пъти ми се е случвало както си гледа, излиза долу едно синьо и почва да се джурка. Тези дни съвсем случайно забелязах че същото се случва когато задържа бутона за гласовия контрол. Интересно дали дистанционното се бъгва или проблема е от телевизора. За сега само два пъти се е случвало дано е пак нещо временно За тест на черно аз ползвах този клип - https://www.youtube.com/watch?v=8b3C...el=ManlyPowers
    Току що пак ми се случи. Докато гледах тв се активира гласовия асистент и тръгна да търси в търсачката нещо което бяха казали по телевизията .Явно проблема ще зачестява Интересно проблема къде е в телевизора или дистанционното.
    Ами ако продължава да го прави нулирай тв или първо разкачи и свържи отново тв с дистанционното (предполагам знаеш, че връзката им е чрез блутут).
    Тоест ако се виждат всичките ивици значи си го калибирирал правилно ли?

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Ако мигат до 17 та точка значи с черното ти няма проблем. За дистанционните отдавна са им блутут но не знам как да го разкача от тв. Иначе днес с пускането 5 минути след това отново ми излезе все едно съм задържал гласовия контрол.Малко след това забелязах че и звука ми пак прекъсва
    Този пост е редактиран от sasho1bs; 09-01-23 в 13:20.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Ако мигат до 17 та точка значи с черното ти няма проблем. За дистанционните отдавна са им блутут но не знам как да го разкача от тв. Иначе днес с пускането 5 минути след това отново ми излезе все едно съм задържал гласовия контрол.Малко след това забелязах че и звука ми пак прекъсва
    https://youtu.be/3aTDBVzNI48

Натискаш двата бутона за 5 секунди и си готов.

Сега се сещам, че и на мен ми правеше такива магарии преди да се скапе дистанционното.
    А досега зареждал ли си го през usb порта?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Направих го и пак се сдвоиха . Според мен едва ли ще помогне това но да видим. Иначе никога не съм го зареждал,показва че има 65% батерия.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Направих го и пак се сдвоиха . Според мен едва ли ще помогне това но да видим. Иначе никога не съм го зареждал,показва че има 65% батерия.
    Споко. И на мен пак ми забива и с новото дистанционно.. Нали е гаранционно за 6 месеца )) Лошото е после, че са по 200-250 лв. май.. Иначе на теста ми се вижда как 18 мига, но 17 не. Аз съм свързал компа обаче и съм на 120 hz в режим entertainment. Между другото съм пипал настройките на бялото на 2 и 20 точки. Параметрите взех от едно клипче от ютюб и съм много доволен с тях. От същото съм взел и за цветовете. Утре ще го потърся и кача.
    Да ти кажа честно ми е все тая кое и как, нон- стоп си играя с настройките, а колкото до контраста и яркоста са ми в диапазона от 35 до 45 и за двете, като съм изключил подобрителитв за контраст
    Този пост е редактиран от martinbaliev; 09-01-23 в 21:15.
    sasho1bs одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Аз съм с настройките които колегата tvbox сподели, и за сега съм доволен. На мен за олед ми се струва много 35 и 45. Свикнал съм на стария ми тв осветеността да е на 6 а за олед 35 ми се струва много.Все пак панела май е по уязвим, а и се опитвам да съм най близко до референтните стойности . Ако проблема е в дистанционното а не в тв накрая ще му взема едно обикновено и това е . Няма да дам 350лв за дистанционно! А с вашето дистанционно какво се случи? Накрая спря да работи ли? Моето днес ми го направи този номер два пъти, но ме притеснява че в сервиза няма да го хванат като проблем. Искаха ли и телевизора да им карате?
    Този пост е редактиран от sasho1bs; 10-01-23 в 01:26.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Аз съм с настройките които колегата tvbox сподели, и за сега съм доволен. На мен за олед ми се струва много 35 и 45. Свикнал съм на стария ми тв осветеността да е на 6 а за олед 35 ми се струва много.Все пак панела май е по уязвим, а и се опитвам да съм най близко до референтните стойности . Ако проблема е в дистанционното а не в тв накрая ще му взема едно обикновено и това е . Няма да дам 350лв за дистанционно! А с вашето дистанционно какво се случи? Накрая спря да работи ли? Моето днес ми го направи този номер два пъти, но ме притеснява че в сервиза няма да го хванат като проблем. Искаха ли и телевизора да им карате?
    Е като те е страх за панела, защо си купи олед? В крайна сметка колкото изкара
    Да, изкаха и тв. Май не четеш какво съм писал..
    Пробвай с нулиране на настройките на тв и ще се оправи.
    И, да, с обикновеното дистанционно е по - лесно, но пък нямаш бутон за гласови команди, които аз все по- често използвам. Жалко, че няма и на Бг език, но пък така човек може да си тренира пр. английският
    sasho1bs одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Пичове, на вас Samsung трябва да почнат да ви плащат за бета тестери Майтапа настрана, но това да цъкаш по 'нам си колко менюта с n на брой настройки като ненормален за мен е абсурд. Разваля целия кеф от иначе добрия панел. Дано тази година изкарат подобрена версия без тия им убавини и да видим потенциала на qd-oled панелите.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Пичове, на вас Samsung трябва да почнат да ви плащат за бета тестери Майтапа настрана, но това да цъкаш по 'нам си колко менюта с n на брой настройки като ненормален за мен е абсурд. Разваля целия кеф от иначе добрия панел. Дано тази година изкарат подобрена версия без тия им убавини и да видим потенциала на qd-oled панелите.
    Хахах. Всичко съм си настроил аз, само бъзикам като малко дете контраста и яркоста във зависимост от картината на дадения канал или филм, който гледам, защото знаеш има по-тъмни и канали и филми..
    Не знам, аз, засега съм впечатлен от картината на специално на този модел. Даже понякога не мога да повярвам, че е възможно тв да вади таква картина.. Но след 2-3 години бих се насочил и към друга марка. Аз не робувам на марка..
    CubanLinx одобрява това.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

tvbox
    Четеш ли още темата?
    https://www.avsforum.com/threads/qd-...#post-62248289

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    tvbox
    Четеш ли още темата?
    https://www.avsforum.com/threads/qd-...#post-62248289
    Демек, че всички сме се прецакали ли?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не, по-важното е да си харесвате телевизорите.

Очаквайте Samsung да вдигне цените на QD-OLED телевизорите,
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1673352014

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    В самото начало цъках, за да разбера кой настройки ми пасват най много. След като ги открих повече не цъкам по менютата и да променям. Според мен силата на този телевизор е в HDR. Не съм виждал толкова ярка картина на никой друг тв.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Не, по-важното е да си харесвате телевизорите.

Очаквайте Samsung да вдигне цените на QD-OLED телевизорите,
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1673352014
    За мен като гаден консуматор и експлоататор при покупката на тв важи правилото: Колкото човек знае по-малко, толкова по-добре. Просто влизаш в магазина, виждаш как предава тв на обикновена тв и си решаваш харесва ли ти или не, щото то е ясно, че на топ сигнал всички скъпи тв предават хубаво. Колкото до цветотовото усещане, какво да ти кажа.. Цветовете на този модел ги сравнявам с око, с един мой стар Самсунг 32" crt тв от 2006 г. и са ми много еднакви. Виждал съм стари oled модели на lg с наистина невероятна картина. Този модел обаче си го купих за 2600 лв. (55") и смятам, че за тези пари топкова...
    Колкото до това дали следващия ми тв ще е пак Самсунг.. Съмнявам се предвид сервизното им обслужване и как реагираха на проблемът, който имах.., защото за мен това е по-важното. Отношението към клиента е най - важнотото нещо.. Може други да са доволни в това направление, просто както се казва явно аз изтеглих късата сламка..
    Този пост е редактиран от martinbaliev; 11-01-23 в 19:57.
    CubanLinx одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 31 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26
  2. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. LG 55' WOLED срещу SAMSUNG 55' OLED (пряко сравнение)
    От soon във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 21-01-12, 11:01
  5. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе