Последната версия на фърмуера 1504, пусната ли е вече ОТА?
Питам, защото обикновено когато излезе нова софт, телевизора ми го предлага за инсталиране, но аз винаги го отказвах, (все още съм на 1304). Сега обаче, вече месец по-късно, все още не ми изкачал прозореца за актуализация, а не искам да пробвам, защото натисна ли проверка за актуализация, веднага ще ми инсталира нов фърмуер, а аз все още не съм сигурен, че искам.
Въпреки, че този път, сериозно се замислям да инсталирам 1504, тъй като докладите за точните режими с него са, че наистина са много точни и на практика, няма нужда от калибриране, защото разликите, преди и след, са незабележими.Също така, има и промени в интерфейса, интегрирано е менюто от S95C, което има няколко много полезни опции.
Все пак, дори и да го получа, искам първо да го откажа, за да потвърдя за пореден път, че актуализациите не са принудителни, а се случват защото потребителите не знаят как да ги откажат.
Телевизорът ми, винаги е онлайн, досега съм отказвал 4 пъти предложена ми актуализация, ще го направя и пети. Та, евентуално след това, ще го инсталирам доброволно.