Може, да. Приложението се нарича Smart Things.
Може, да. Приложението се нарича Smart Things.
Здравеите . Имам проблем с моя Самсунг не мога да изкарам картина от компютъра на телевизора. Използвам HDMI кабел но компютъра няма HDMI изход и ползвам DVI преходник . Така го ползвах и със старото Сони . Самсунга показва на входа че има свързано нещо но не го разпознава като включено . Слагам двата телевизора един до друг включвам кабела ту на единия ту на другия Сонито показва картина Самсунга не . На компютъра влизам в настроиките на екраните Самсунга го дава като не активен не могат да се правят настроики. Като задам да показва двата екрана монитора започва да мига непрекъснато. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем ? Има ли решение?
Зададохте ли "PC" за ползваният HDMI вход? Може би ще трябва и да изключите разширеният обхват щом ще се свързва със старо устройство.
Оправиха се нещата с картината от компютъра. На компютъра в настроиките на дисплея за втория екран беше зададена резолюция по подразбиране 3840х2160 намалих я на 1920х1080 и картината се появи.
Някой има ли впечатления от соларното зареждане на дистанционното? Преди дни си викам, я да го тествам, защото по навик винаги всеки в къщи го оставя така както се оставя всяко дистанционно, т.е. с копчетата нагоре та соларния панел винаги е отдолу.
Оставих го за около час на светлината на залязващото слънце и за това време не помръдна и с процент, остана си на 84%. Сега то е ясно, че това панелче мощността му е гола-вода, ама все пак малко ме изненада.
На прозореца на пряко слънце вдига с няколко % за ден.
Можете ли да плейвате AVI-файлове? По спецификация пише че може, обаче изписва - неподдържан формат! На стария KS7000 - никакви проблеми!
Освен пак да е някакво регионално ограничение.
Този телевизор трупа черни точки, вече доста му се насъбраха.
От стоковия плеър нищо става. Слагай андроид бокс или бокс /кутия с Уиндоус.
Кой в днешно време си купува или зачерква телевизор на база вградения плеър? Почти всички са орязани на куче с малки изключения.
KS е модел от едни по-хубави времена.
То това е ясно, и андроид-бокс имам (на друг телевизор го ползвам в момента) и да, не зачерквам телевизор заради неподдържан формат, но минусите (за едни големи, за други малки) си ги има и трябва да се споделят и всеки си преценя.
Питането ми е към тези, които имат такъв телевизор (все пак такъв е раздела, а не за общи приказки) плейват ли AVI, защото уж по спецификации може.
П.С. По друг повод изразих мнение, но да кажа пак - на производиелите им отърва да "надуват" какви супер-дупер качества има картината (плащат и за уж независими ревюта), а софтуера е достатъчно да е треторазряден, защото големия келепир (не за потребителя) е да се ползва IPTV. И естествено там се хвърлят всички усилия (реклама, маркетинг...) да се убеди потребителя в тези "предимства" за да даде два бона, че и повече за нещо залепено с двойнолепящо тиксо и неподлежащо на никакъв ремонт!
Уцелих формата на филма (може и случайно) но как да подкарам субтитри.
srt с еднакво име , ама не тръгват пущината ,
Имам длна сървер, на лгработи без проблем, но на самсунг не
Samsung са много зле напоследък, каквото и да пробваш, все ще е някакъв компромис. Просто всеки възход е последвам от падение, при тях е ясно видим.Нямаш лесни опции,примири се.
Гледам ТВ бокс свързан през HDMI. Като сменя на кабелната (ТВ) за няколко секунди и после върна на ТВ бокса, той е изключен. Всеки път го прави и е ужасно тъпо и дразнещо. При превключване телевизора гаси бокса и ми изписва проверете захранването. На другите ми два Самсунга не прави така. Да не би да има някаква настройка?