Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 76 до 87 от общо 87
Like Tree23Одобрявам

Samsung QN90B Настройки, коментари и отзиви

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Samsung QN90B Настройки, коментари и отзиви

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Зависи кой е клиента. Аз гледам основно стрийминг платформи и спорт. Имам бутон за ТВ и отделни за платформите, които ме устройват.
    Така е, прав си от твоята гледна точка, но ако деиствително мислеха за клиента, а не само за клиента на Нетфликс (примерно), бутоните щяха да програмируеми. Какъв е проблема да са бутон 1, бутон 2 и т.н. и Клиента (с главно К) да си присвоява каквото му кефне.
    Но не, ние ще вземем едни пари от Нефликс, Метфликс и т.н. и ще му го начукаме на клиента (с малко к), като това даже няма да се отрази на цената на ТВ-то надолу, а даже напротив. Та такива ми ти раб'ти...кой го бръсне клиента, спамим си тука, гледаме платени ревюта и накрая къде ще ходим...
    Gena_bs и pavi2mac харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Като се скарат китайчетата с краварите и всички бутони ще изчезнат моментално!
    И откъде-накъде някой ще ми казва на собствения ми телевизор, какво да гледам? Хеле пък американските бози.
    Аз може да искам да гледам нещо, произведено и стриймвано от Тайланд, примерно.
    brotzki и pavi2mac харесват това.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Много марки вече предлагат допълнителен бутон за присвояване на (любимо) приложение, а при ЛГ примерно можеш да си наслагаш на цифровите бутони.

Иначе това с 6-10-20 спонсорирани бутона си е тъпня от всякъде, а да няма примерно бутон "инфо" или "тв", да не говорим пък, че тотално се обезсмисля идеята за опростени дист. с малко бутони като (примерно) при по-старите серии на Самсунг.

п.п. потребители с отявлени интереси на североизток примерно спокойно може да ползват старата изпитана технология от времето на VHS и да лепнат по един изолирбанд на дразнещите ги надписиси на бутоните
    VanDan, Gena_bs и garyhobson харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията

п.п. потребители с отявлени интереси на североизток примерно спокойно може да ползват старата изпитана технология от времето на VHS и да лепнат по един изолирбанд на дразнещите ги надписиси на бутоните
    Полските боклуци на ЛГ за износ в росия са с техните бързи Кинопоиск, ОККО и тн.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Като се скарат китайчетата с краварите и всички бутони ще изчезнат моментално!
    И откъде-накъде някой ще ми казва на собствения ми телевизор, какво да гледам? Хеле пък американските бози.
    Аз може да искам да гледам нещо, произведено и стриймвано от Тайланд, примерно.
    Никой не те кара насила нищо да си купуваш. Нито омразните ти "кравари", нито любимите ти орки произвеждат и продават ТВ у нас. Никой не те спира и да потеглиш към любима друга страна, където считаш, че твоите съкровени въжделения за потребителски стоки ще бъдат удовлетворени. Някои сигурно може и още да им харесва времето, когато аз като малък бях "дистанционното" в къщи за Рубина, Електрона или София 81. Но пък имаше само 2 програми за превключване де. За които технически чудеса си трябваха огромни връзки да се доредят родителите ми.
    За какво са тези напъни да си вкарат някои хора пристрастията, нямащи нищо общо с тривиалните теми за битови уреди. То това май е заразно по Варненск и Бургаск. Купувай каквото си искаш. Дали от България, дали по интернет от друга държава. Гледай каквото си искаш - ефир, кабел, стрийминг, интернет. Залепи си бутоните по дистанционни с каквито искаш лепенки и надписи. Всеки поне е свободен.
    На моето второ метално дистанционно на Сонито има и бутон Инфо и бутон ТВ, който май е и програмируем.
    Този пост е редактиран от VanDan; 26-07-24 в 21:31.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Democracy is like a balloon that hangs over you and causes you to look up while others blow you through your pockets.
    George Bernard Show
    Демокрацията е като балон, който виси над вас и ви кара да гледате нагоре, докато други (хора) ви изпразват джобовете.
    Джордж Бърнард Шоу

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Как пък от едни тъпи бутони на някакви си дистанционни стигнахме до дълбокоумни цитати.
    Мир и се извинявам ако съм засегнал някой. Нека всеки намери най-доброто дистанционно.
    Този пост е редактиран от VanDan; 26-07-24 в 23:58.
    svetlio1 одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2018

Здравейте! Имам въпросният телевизор от около 8 месеца, взех го разопакован от румънците и досега всичко беше Ок. Отсъствах 3 дни и телевизора беше изключен от захранването, но вчера когато го включих яркостта беше на Мах и не може да се регулира, а в настройките ми е на 8. Отделно екрана трепти и мига. Предполагам проблем с панела. ТВто е в гаранция, та въпросът ми е в такива ситуации идва ли техник на място да огледа проблема или направо се преопакова и се предава на куриера? Телевизора е 55 инча ако това има значение.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Телевизора ми е 55QN95B ,питането ми е при отваряне на главното меню в раздела скорошни ми излиза само последно какво е отваряно а на други тв Самсунг съм виждал че има последните няколко отваряни приложения,настройва ли се това и как.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от vesko_iotov; 16-12-24 в 16:41.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Може да си преместиш които приложения искаш по напред от писалката в края.

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Да тези приложенията съм си ги наредил ,но на долния ред там ми дава само един прозорец а на други съм виждал няколко които показват последните които си ползвал ,най вече за каналите на тв.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от vesko_iotov Виж публикацията
    Да тези приложенията съм си ги наредил ,но на долния ред там ми дава само един прозорец а на други съм виждал няколко които показват последните които си ползвал ,най вече за каналите на тв.
    Каналите са видими в старите Тизeн версии
    Сега духате смарт супата.
    Този пост е редактиран от brotzki; 18-12-24 в 17:17.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Подобни теми

1. Samsung S95B QD-OLED - Нстройки и Коментари
    От tvbox във форум Samsung телевизори
    Отговори: 451
    Последно: 12-04-24, 20:05
  2. Първи ревюта на QN90B и QN95B
    От tvbox във форум Samsung телевизори
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-22, 09:28
  3. Отговори: 2
    Последно: 22-10-15, 15:58
  4. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  5. Haier HSU-12RE03/R2 - отзиви и коментари
    От mitkos1 във форум Климатици Haier
    Отговори: 5
    Последно: 14-07-08, 22:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе